40 cu + sau - (cap.22)
Raspunsuri - Pagina 9

MariaSor spune:
Oana, acu' vazui, ca-mi manca o tanti toata dimineata...
Nu se poate! Nu se poate! Vorbeste cu Lu, ganditi-va la un recurs, spune cu ce pot sa te-ajut si eu, noi, ma duc sa vorbesc cu Syl. Nu va lasati, nu se poate, Seb e nascut aici si va trai aici! El e unul dintre acei copii care, odata adult, va contribui la bunastarea Frantei!
Moasa-sa pe gheata de treaba! Faceti recurs! Mai trimitem o scrisoare? Venim la tribunal?
Interesati-va si da-mi un bip!
Intre 15-16 nu pot sa intru aici, apoi vad un copilut trist si te sun dupa.
Nu plange! Noi suntem alaturi de voi, numai sa-mi spui cu ce te putem ajuta.
Offffffffffff!
Kuki, bebelina cu costumasul tricotat de mine nu-i a mea, e fetita unui amic de-al sotului. As fi vrut eu... Si ne vedem f f f rar, ca mama fetitei se teme sa am eu boli romanesti (gripa aviara, febra nu mai stiu de care) si-a lasat job-ul ca sa se ocupe de copii (mai au o fetita), nimeni nu se apropie de copiii lor, toata lumea are boli, bacterii si microbi, numa' ei sunt aseptici. Fetitei mai mari i-am adus Eminescu in franceza, iar mama a sters cartea cu alcool inainte s-o atinga fetita, in fata mea... Oameni necajiti!
Ma chinui sa-mi fac un album si-o sa pun poze cu pisica si cu floricelele mele.
Mai vin

oana cretu spune:
Maria, si noi plecam cu Seb la garderie, iti dau bip dupa si vorbim.
Oana si Seb
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE

lu.more spune:
Merde (scuzati). Oana, eu am vorbit mai devreme la telefon cu William (sotul meu, pt. cine nu stie) si mi-a dat vestea. Am ramas fara grai, pentru ca (desi nu ne putem pune in situatia voastra) nu am incetat o clipa sa speram ca va fi bine pentru voi. Abia acum am acces la calculator, de asta raspund asa tarziu.
Eu nu inteleg de ce vi s-a spus ca veti fi convocati la un interviu si nu ati fost. Sau poate au considerat ca situatia voastra este foarte clara si nu mai e nevoie de interviu... Naiba stie. Oricum, acum mergeti inainte pana in panzele albe, faceti apel, trebuie sa vedem cum se procedeaza exact, si daca faceti recurs in termen de o luna, cat timp mai aveti dreptul sa stati pe urma...Banuiesc ca pana se decide in urma apelului, aveti dreptul sa stati aici. Ma gandesc ca daca veti continua sa ramaneti aici, va trebui sa va schimbati domiciliul. Of, doamne...
Ana, La multi ani si de la mine!
..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo

soni spune:
[yellow]OANA IMI PARE RAU DAR NU TE DESCURAJA!!! Daca ai posibilitate stiu ca nu e usor fa si tu cum fac aici :schimba orasul! I-mi imaginez ca nimic e usor dar dupa toate recursele care le vei face , daca nu se poate si nu se poate ----pina la urma tre sa se poata!!In alta parte .Si in fiecare an decrete mai vin! Cel putin asa e pe aici!Si bb ce cetatenie are?? Tin pumnii!!!

craciunitza spune:
quote:
Originally posted by oana cretu
Am primit negativ amandoi, trebuie sa parasim teritoriul intr-o luna.Scuze, nu pot sa scriu mai mult, sunt daramata psihic.
Oana, draga-draga, nu dispera si nu abandona. Te rog elibereaza-te rapid de stress-ul acestei vesti (trage un bocet bun) si regrupeaza-te. Sunt sigura ca veti gasi solutia sa rezolvati, ai sa vezi ca va fi bine, iti tin pumnii si daca ai nevoie sa te ajut cumva, spune-mi

Maria, ce nationalitate are dna care se teme de bolile tale romanesti?
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze

Carmi spune:
Oana, tin pumnii sa fie totul bine, trebuie sa rezolvati intr-un fel.
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

noemi marian spune:
Oana,io cu optimismul meu imbecil zic sa nu va lasati!Trebuie sa existe un mijloc!Hai,fruntea sus si nu te lasa!Pregateste-te pt o batalie si gata!Si-un plins bun inainte pt a-ti reincarca psihicul.Nu stiu ce pot face eu de-aici,dar spune si-ncerc si eu sa te ajut.
Ana-Maria,La Multi Ani tinerete!Ce-mi place!Ia de la mine asta si-o palinca.Si ai grija ce faci.Iti doresc o viata frumoasa,calda si linistita.Si tu sa cresti mare si sanatoasa.
Craciunitza,eu cred ca te pot ajuta cu lina aia netoarsa.Si ca sa fiu io sigura c-am inteles bine,de-aia groasa cit degetul vorbesti,nu? Din cite stiu lina se vinde cam la 1 milion kg,poate chiar mai scump.Peste 2sapt ma intilnesc cu oamenii de care stiu eu ca au oile aferente si vorbesc cu ei.Iti dau de veste ce si cum tu numai sa ma tragi de urechi pt a-mi aminti.
Kuki,din cite povesteai tu,Dumnezeu ti-a luat mintile cind te-ai maritat si ti le-a pus inapoi cind ai divortat.Spune zilnic un multam' si va fi bine.Desi imi pare rau ca a trebuit sa iasa asa.Si mai multumeste-i pt ca ti-a facut darul suprem:copilul.
Soni,poza aia este f frumoasa.Mie-mi pari un pic obosita,dar esti faina si-asa.
Liliana,nu mai fii asa cerebrala!Lasa berbantul sa fie romantic si marseaza si tu.Nu strica un strop din cimd in cind. Pe studenti arde-i!Altfel ce cauta la scoala? Si n-am nici o idee pt ca nu ma pricep deloc.
Alessia,baga aspirina,ceai,caldura si fa-te bine!Asteptam vesti bune de la tine.
Incerc timid:Simona?Probanil n-aude.SIMONAAAAAAAAAA!Esti bine?
Hai,ca va zic eu cum e cu e-coli:provine din apa care s-a folosit la stropirea spanacului.Ea este motorul de raspindire.Cine stie ce sursa de apa aveau cei de la ferma unde se cultiva spanacul ala?Problema cu bacteria asta e virulenta.Si faptul ca se trateaza greu pt ca violenta simptomelor difera de la caz la caz.Gata cu lectia informativa.
Va pupicesc pe toate,probabil ca n-am zis tot pt ca Roza,stiti voi, dar incerc sa vin si mai pe seara.Nomi

noemi marian spune:
Revin cu o intrebare pt Soni:lui Marian i-au facut transplant hematopoetic? Asa tin eu minte ca se cheama chestia aia.
Nomi

oana cretu spune:
Va multumesc, sunt mai bine decat oricand, m-a lovit, am cazut, dar m-am ridicat repede. Nu stiu daca ma credeti, am muzica la maxim-frantuzeasca (ca niciodata, nu imi sta in fire) si coc vinete, fac varza, dansez cu Seb, cantam si astepam emisiunea preferata a familiei, Star Ac.
George zicea mai devreme ca avem motiv de petrecere.
Azi am luat-o poate ca niciodata in freza, dar eu cred ca tot raul e spre bine, oriunde o sa ajungem si ce o sa devenim. Continuam lupta, suntem optimisti, ne gandim la un singur lucru: suntem sanatosi, nu e boala, nu e moarte (Doamne fereste), e doar un refuz. Sunt altii care au motive sa sufere mult mai mari. Asa ca...viata merge inainte, si va jur ca este ceea ce simt si ce cred! Va pup si va multumesc din suflet inca o data!
Oana si Seb
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE

KUKI spune:
Bravo, Oana !!!
Super atitudine, super familie, ahhh ce-mi place de voi. Sunt convinsa ca o sa fie bine in final. Putintica rabdare, cineva acolo sus are grija sa le aseze pe toate asa cum e mai bine.
Nomi, nu e chiar asa, au fost si ani frumosi, candva, demult, parca intr-o alta viata. Banii si functiile si mai ales anturajul l-au schimbat incet-incet. A dat de o alta viata care nu prea se mai asorta cu postura de sot si tata, era mai simplu si mai placut prin alte parti si uite-asa am ajuns unde-am ajuns. Ce-i drept poate ca nici eu nu m-am priceput sa fac sa fie altfel. In fine...pentru cat am patimit in ultimii ani, chiar sunt fericita ca s-a terminat.
Aia mica, ziceai ceva de-o sampanie? Ca noi tot stam aici cu paharele goale...