Montignac: ce am mancat azi (79)
Raspunsuri - Pagina 27
tlaura spune:
Salut fetelor!
Am vazut ca acusor pleaca in concediu pentru o saptamana; daca actualizeaza altcineva tabelul, va rog sa ma actualizati si pe mine; de azi sunt f. hotarata ca pana la sarbatorile de iarna sa dau jos cel putin 5 kg.
Am nevoie de ajutorul vostru ca sa reusesc! va pup si va doresc la toate: spor la slabit!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
ariel_7000 spune:
buna fetele! eu nu pot sa intru in we pe net, asa ca raman la raport tot lunea, cu toate ca nu-mi place, ca niciodata lunea dimineata, la 6, nu am intestinul gol...deci am cateva sute de grame mai putin decat vad eu pe cantar...cate nu stiu.
dimineata aveam 64.8 kg, am mai dat cat de cat jos:)
sambata si duminica m-am hranit destul de haotic, dar am incercat sa nu sar calul.
sambata:
dimineata+pranz (la ora 12):branza fagaras+sunca pui+2 rosii
seara:salate(varza rosie, alba, rosii, pui fiert, sunca, maioneza putina)+ 1 cola light ca am iesit in oras si nu aveam ce sa iau altceva...
la desert:pere coapte+fructoza+cioco 70% topita....a iesit superbbbb!
duminica:(sa vedeti haos aici!!!)
dimineata+pranz:am fost iar plecata si am facut un compromis si am acceptat sa beau un concentrat proteic de la sotul meu:)el e vegetarian si proteinele si le ia din concentrat din zer. avea doar 4,5% glucide, asa ca am considerat ca e monti...stiu ca nu e bine, dar o masa o pot inlocui.
la pranz am mancat 1 ciorchine de strugure luat din p-ta amzei(nu va zic cat am dat pe el!!!), caci altceva nu aveam ce sa iau...
luni:
dimineata: o portie de proteine
si am fugit la servici.
pranz:1 iaurt amestecat cu cateva ciuperci cu verdeturi si sare multa sa-mi cresc tensiunea.
seara:cred ca 2 pere...
nu ma certati cu proteinele, ca vad ca la mine tine faza!
ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2
http://community.webshots.com/user/alinapevliuc3
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc4
Ankutzika spune:
Neata!
Ma raportez si eu pentru cine-o vrea: 74,4 Kg. Am slabit 400g in 2 saptamani...
. Gata cu porcariile de-acum: ma gandesc la Teo (apropo, Teo: Felicitari cu coronita!!!) si tin monti curat. (doar ieri a trebuit sa mananc o felie de tort la o aniversare. atat!)
Danat: cred ca ai mai luat ceva la cantar, daca zici ca ai prestat cu siropul de tuse (deci zahar la greu), oi avea o retentie de apa in organism, o mai fi si partea aia a CM cand "tragi mai tare la cantar" (cel putin la mine asa se intampla cam cu 2-3-4 zile inainte de a veni), dar totusi e si o greseala de masurare: ori e stricat cantarul, ori cand te-ai suit ultima data erai tu supergolita si te-oi fi cantarit si mai tarziu decat de obicei... Stai nu nebuni: sa treaca raceala, apoi cand te-ai stabilizat o luam usor-usor. Nu-ti foloseste stresul, ba dimpotriva!
Ca si ariel, nici eu nu pot sa dau raportul duminica, deoarece nu am accesul la net de-acasa.
Anda, ziua de monti 100% as propune-o pentru luni: in we multa lume mai scapa la vreum interzis... deci se pocaieste lunea!
Laura T spune:
Dana, cred ca ti s-a stricat cantarul, alta explicatie nu vad... Verifica si maine!
Pentru raport, 55kg! Stagnez (caci am tot avut mici abateri, inca nu m-am mobilizat indeajuns!), dar in tabel nu a fost modificat saptamana trecuta.
Azi:
D - 2 mere mici, mai apoi 2 covrigi integrali ci tarate;
P - sarmale (fara orez);
C - supa de rosii (fara orez sau paste) si tocanita de ghebe cu castravete murat (de mine, fara adaosuri).
Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
romana spune:
Danat: EU cred ca ai retinut apa, dar e o problema si cu siropul de tuse. Trebuie sa-l iei obligatoriu? Mai bine bea apa cu lamiie sau ceai de menta cu lamiie. Daca e musai sa iei siropul ,atunci nu te necaji , o sa slabesti mai incolo.
Azi esti mai usoara decit ieri?
Si eu stagnez, desi s-ar putea sa am cu citve sute de grame ( pina la 500 gr) mai putin, dar cintarul meu e un zapacit nehotarit.
Oricum m-am simtit ingrozitor vineri si simbata iar azi mi-a venit ciclul.
Ma gindeam daca au mai fost fete care sa aiba reactii negative la dieta asta, gen ameteli si lipsa de putere. Am uneori senzatia ca ma scurg asa cum se topeste gheata si ca nu ma pot tine pe picioare. Ce-o fi asta?
Anda Panda: Abaterile tale sint de om normal, dar sa maninci floricele seara nu pot sa inteleg. E de neiertat.
.
Cu supa ai dreptate dar mi-era o pofta ca de femie gravida.
Aveti grija de voi.
Romana si cei trei pitici: Cristi, Alin si MAria
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
corbioana spune:
Buna dimineata tuturor si spor maxim la ambitie si la atingerea targetului de slabit!
Eu cu weekendul nu ma pot lauda si nici nu mai scriu ce am papat desi nu a fost mult sau gras sau mai stiu eu ce, dar am sarit din Monti, asa ca....Insa nu stiu ce m-a deranjat rau la stomac si prin urmare azi pe cantar aveam cam la fel, adica nu am pus...Uffff!!!
Azi:
dejun: am papat deja lapte cu fulgi de ovaz si o lingurita de fructoza, cafea
Pranz: pui rece, branza, o rosie
cina: gratar + fasole verde gatita cu rosii, usturoi, gogosar si probabil o salata de cruditati
Spor la toate si o sapt cu succes!
watty spune:
Raportez si eu azi 67,5 kg chiar daca Acusor nu e sa actualizeze.
In we am fost cumintica,am tras tare seara cu fructe,in rest am facut o ciorba radauteana fara mocovi asa ca a fost Monti bun cred(piept de pui,ceapa,ardei gras,patrunjel radacina si telina radacina,smantana si galbenus de ou).
In plus am mai facut un fel de tortuletz de conopida,broccoli,ou si parmezan,amestecat totul cu blenderul si dat in tava la cuptor.Buuun si ala.
In schimb ceea ce vroiam sa va intreb eu pe fetele care au cantar care citeste grasimile:stiti cumva cum face cantarul sa citeasca grasimile?(adica ceva senzori prin piele sau cum?) ca as vrea sa-mi iau si eu unul(acum am unul mecanic) insa m-a cam descurajat sotul unei prietene care mi-a dovedit ca de fapt procentul asta de grasimi pe care-l da cantarul e pur si simplu statistic(adica o medie generala statistica,nu o valoare personala). El a facut asa: s-a cantarit, i-a aratat un procent de grasimi,dupa aia s-a cantarit din nou cu o gantera de vreo 3 kg in mana si ce sa vezi,cantarul i-a dat un alt procent de grasimi!
Eu imi aduc aminte ca am fost acu vreo doi ani la o prietena care pentru a masura grasimile din sange folosea un aparatzel care avea doua manere,aparat pe care-l tineai in maini 5 secunde si-ti zicea ce procent de grasimi ai in corp.
Ma ajutati si pe mine sa ma lamuresc ,va rog?
ralu spune:
Buna fetele!!!
Mamaaaaa!, dar cat ati scris in we asta!!!
Anda-esti o draguta!! Sa stii ca am adoptat tactica 'Numar pana la 10 si rasuflu adanc'. Aproape ca merge
!
Intr-adevar, trebuie sa-i limitez spatiul celei mici, dar nenorocirea este ca se plictiseste repede (este un "geaman" autentic), iar eu trebuie sa o ajut la lectii pe fiica-mea cea mare (ca inca nu este atat de mare sa nu mai trebuie sa fie verificata). Iar in casa ma ajuta sotul, dar de la ora 21.00 in sus. Si cum fetele se culca la 21.00, iti dai seama ca sunt aproape singura cu ele. Eeeee! lasa ca imi trece mie! caut si eu scuze sa ma ingrop in castronul cu fursecuri!!! Oricum, Anda, merci de sfaturi-o sa incerc sa le aplic cat mai mult.
Fetele, eu stagnez-sambata a fost ziua mea si nu am avut cum sa ratez evenimentul. Dar am incercat sa mananc cat mai putin posibil! Asta este! De azi o iau de la capat. Macar pana la Craciun sa tin si eu ca la carte!
Va pup!
Larra spune:
Neata fetelor !
La raport si eu , chiar daca acusor nu poate modifica tabelul momentan :84,5
Meniul meu e cam acelasi , dimineata iaurt cu paine integrala , pranz ceva legume cu telemea iar seara gratar cu salata
Pup
Ankutzika spune:
Cred ca ai dreptate, adina, incercam si eu sa fiu smechera cu ziua de luni... E bine si miercuri...
Zirina, Am doua batoane q-form in geanta, ca abia dupa ce le cumpar imi amintesc ca au ciocolata aia care nu e monti; or fi ele de slabit dar in alta dieta. Daca dai un pic poleiala aia la o parte, vei citi (aviz amatorilor!): cereale expandate 18% (porum, orez, ovaz) ... izolat proteic din zer ... fibra vegetala 10% (grau, ovaz) ...etc. Bleah! (asa sa zici!)
In leg cu Gillian McKeith, pe cuvant daca ma intereseaza acreditarea ei ca medic, daca lucrarea e super, principiile de alimentatie sunt corecte, regimul e ca si a lui Montignac, in plus explica ca pentru mine ce si cum merge prost in organism si ce sa faci intr-un mod cat mai natural, ca sa fii sanatos dar si suplu! Da-i inainte si abia astept sa dezbatem!