Montignac: ce am mancat azi (79)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Intrebare la care banuiesc raspunsul:

Oare zeama de la supa de pui in care am fiert morcovi, patrunjel radacina, telina, pastirnac, gulie, carne de pui e monti? A trecut zaharul din morcovi in apa? Mult zahar?

Mi-a fost tare pofta, ca am facut supica pentru copii si a fost asa de buna zeama. In supa nu am fiert taiteti, pe astia i-am fiert separat.

Oricum am mai scazut la cintar, de luni, sper sa ma tina pina luni la raport.

Romana si cei trei pitici

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Anda Panda: Tu acum ai in fiecare zi cite o abatere? Ce fel de abateri? De fapt poti sa ne spui ce maninci in mod obisnuit? Ai mai slabit sau te menti?

Romana si cei trei pitici

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

TEO, FELICITARI !!!!!!

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

quote:
Originally posted by Ica 1975

TEO, FELICITARI !!!!!!

Noi

Ica, mersi mult! O sa pun poze si ai sa vezi ca e loc de mai bine! Oricum, e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Meniul de ieri:
MD: o cafea, un ou si 2 cremwusti
P: o cafea si vita la cuptor(daca am facut-o si sotul a plecat, abia azi o termin…)
C: 1-2 mere si am gustat putintel din budinca de dovlecei a fetii, sa vad cum a iesit si daca-i coapta…

Meniul de azi:
MD: un pahar de cola, e grav, stiu, dar n-am avut timp sa fac cafea, era totusi fara zahar…
P: varza la cuptor
C: mere si grefa

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

romana, la mine o abatere pe zi inseamna asa
ori maninc un sandwich cu piine si mezeluri (cit m putin procesate), piinea e integrala, oricum.
ori seara beau un pahar cu vin, totdeauna DUPA aperitiv.
inca sint intre 52 si 53. problema e ca atunci cind fac abateri de genul asta ramin la aceeasi greutate dar creste procentul de grasime in corp - ca am cintar care masoara si asta. acum vreo 2 sapt ajunsesem la 54 si dupa 2 zile de monti curat, in care seara am mincat ori fructe, ori o salata de rosii cu ton (conserva, in apa), am ajuns la 52. seara evident, mincat la 7-8 cel tirziu. dupa aia...apa cu..apa. asa ca procentul asta de grasime care se masoara "cu formula" nu stiu cit e de ok, ca poti sa fii de 52 de kile si sa ai procent de grasime in corp 30%. stiu din proprie experienta. si stii cum aratam ? fix ca un om care se hraneste prost. genul ala de femeie slaba dar cu burta si sunci. groaznic !!! uita-te pe strada si o sa vezi despre ce vorbesc. acum sint ok, zic eu. de fapt si sotul zice la fel. pot purta pantaloni cu talie joasa si aproape orice, de altfel.am avut totusi o incercare de a purta o rochie stretch asta vara insa aia a fost singura incercare. rezultat ? tre sa ma duc la sala, pentru ca "linia corpului" nu mai e ca la doojda ani.
oricum abaterile astea nu le am in fiecare zi, si in principiu incerc sa le fac in 1a parte a zilei.
mi s-a intimplat sa maninc si pizza sau paste la prinz spre ex, insa mai mult de o data pe sapt nu m-as risca.
mi s-a intimplat sa maninc floricele seara. gresit. nu mai fac, ca e groasa la cintar a2a zi.
cit despre zeama de supa...eu nu m-as risca. nu stiu sa zic cit zahar trece in zeama prin fiebere, stiu doar ca au ig m mare morcovii fierti - de fapt asta stii si tu. nu stiu ce sa zic... fierbe-ti separat zeama ta de supa, ca sa nu mai fii tentata de mincarea lu fi-ta.
eu acum sint fun broccoli cu sos de brinza.
vreau sa incerc supa de broccoli cu brinza, insa tre sa caut o reteta montiniaca.
se intimpla spre ex sa sar peste mese, dar daca o fac, am grija ca urmatoarea masa sa fie monti suta la suta fara nici o restrictie, ca altfel ... jale in stincosi (ca noi aci nu avem carpati).

sint fericita ca aproape mi-am gasit job. luni ma duc la interviu si daca e ok, miercuri incep trainingul. ce nu imi place e ca e full time, iar eu cautam sa lucrez vreo 3 zile/sapt numai. sa vedem...poate o suna tel si cu alte oferte.

spor in weekend, FARA NICI O ABATERE !!! luni cind vin de la interviu sar pe net, sa vaz rezultatele. sa vaz cine e linga mine in lista.

ha ! mi-a venit o idee. sa stabilim de comun acord anume zi, in care sa tinem toate monti 100% fara nici o abatere. ne vom gindi una la alta si cred ca o sa fie mai usor, mai ales celor care poftesc vrute si nevrute. daca reusim toate, fixam o alta zi..si uite asa. o sa tin si eu 100% ca nu strica, sigur.
ei ? merge, merge ?

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Super ai vb Anda! Mai ales ca te inteleg la fazele cu procentele de grasime din corp, si eu am un astfel de cantar si nu regret deloc alegerea facuta, desi am dat 2 burse studentesti pe el. Ma stimuleaza mult atunci cand se mai duce cate un procent de grasime. Cica normal ar fi la varsta mea 22 ani undeva pe la 19-20%. Eu aveam 34 si acum in jur de 30, ieri chiar 29,... deci e super bine. Ma duc si la sala cand mai am timp si fetele de acolo au apreciat ca daca mai slabesc vreo 7 kile as arata chiar binisor, cu tot cu sala si masaj. Asta ar insemna 58, desi targetul meu e 52.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Fetele, eu plec maine dimineata intr-un mic concediu de o saptamana asa ca n-am sa pot modifica tabelul luni.

Spor la slabit!

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Multumim de info, ce ziceti fetele ne mobilizam sa facem raportul duminica? Sa avem totusi un tabel actualizat :D, pe mine una chiar ma motiveaza!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Teodraghici nu ma stresezi, chiar TE ROG insistent sa ma tragi de ureki cand gresesc la ceva....cat despre kefir stiam ca e gresita combinatia dar nu am avut altceva si muream de pofta....(nici nu cred ca se gaseste kefir cu 0%).
Acujm a o reala Problema: ieri dimineata am baut un pahar de suc de gref si portocala, o cafea cu zaharina, iar pe la prinz (asta insemnand cam 1 juma) mi s-a facut pofta de fructe si aveam numai struguri, am halit un ciorchine de struguri roze (nu am mincat altceva de prinz) si dupa vreo 3-4 ore cine mergea la wc din 15 in 15 minute?!??!!
Eu nu pot sa pricep ce au avut strugurii aia, ca seara nu am mai mincat NIMIC, deci sunt nemancata de aproape 24 de ore, am baut numai ceaiuri de plante in special menta, mi-am luat si medicatia de raceala (stiti ca sunt si racita - baba ce sunt, toate in fundul meu!)by the way - siropul de tuse contine zahar !!!! deci Montignacul meu e varzaaaa! Ce vreau sa va spun, dar sa nu cadeti jos , ca eu asa era sa patesc cand m-am urcat pe cantar, acum am cu 2 (!!!) kile mai mult decat vineri dimineata cand m-am cantarit ultima oara! Deci dupa 2 mese de fructe simbata si atit! In rest... la wc si ceaiuri! Puteti sa gasiti vreo explicatie? Sa fie lichide in corp adunate de la suferinta organismului?! Ca grasime nu are de unde sa se acumuleze asa rapid si din nimic.... Eu imi iau campiile

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput