Montignac: ce am mancat azi (79)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Ieri nu am apucat sa intru aici, dar am fost cuminte. Si am inceput sa o iau in jos, usurel, dar merge...
Azi:
D - suc fresh de portocala+gref, o para si mai tarziu, covrig integral home made;
P - pui cu fasole verde, salata cu rosie/castravete/gogosar,
C - mici la gratar cu aceeasi salata.

Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Ankutzika merci de info. Chiar am sa caut cartea aceea s-o cumpar. Am vazut-o si eu mai demult, dar am crezut ca e una din multele bla-bla uri pe aceeasi tema. Bine de stiut!
Am un metabolism leeeeent, o bila puturoasa si obraznica, probabil toate in urma a ceva care le-a dat peste cap. Nu stiu, dar trebe sa le vin de hac.
Sunt racita cobza acum, nu-mi arde de nimic, am ba calduri, ba mi-e frig, am nasul infundat si trebuie sa plec la o intalnire cu un client...imi vine sa fuuuug!!!! Nu are legatura cu Monti, dar trebe sa ma descarc.
LauraT cand zici de mici imi ploua in gura, dar cand ma gandesc la asocierea cu salata despre care spui, zau ca simt cum ma baloneeez, si ma tot baloneeez.

Meniul de azi:
MD: Kefir cu pesmeti integrali
P: o felie pui gratar si conopida la cuptor
C: o salata ceva....

Pupici!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns watty spune:

LauraT cum faci tu covrigii integrali home made?
Ca asa mi-a venit o pofta....iti dai seama dimineata covrigi calzi cu laptic yamyammy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

ralu, "numara pina la 10 si respira adinc".
pt asta cu slabitul nu-ti fa probleme, ca de aia esti la dieta, de aia sintem aci sa te ajutam cu una-alta. nu te ingropa in castronul cu fursecuri. gindeste-te ca ACUM e momentul sa scapi de ce te doare cel mai tare: kilogramele. nu e timpul miine, si nici sapt viitoare, ci AZI. daca tot "pierzi timpul" gindindu-te ce sa maninci a la monti, stai pe forum, postezi, faci poate de mincare separat pentru tine... etc, pierde-l cu folos.
in privinta micutei terminatoare, limiteaza-i spatiul, ca tu la sfirsit sa nu faci curat in toooata casa, ci doar in sufra sau doar in camera ei. limiteaza spatiul treptat, ca altfel cred ca ai enerva-o daca brusc o sa se joace pe un metru patrat. daca esti singura in casa e nasol, ca tre sa stringi numai tu. ai putea sa stringi doar o data, la sfisitul zilei. ma mai gindesc ca e destul de maricica cit sa va "jucati" amindoua de-a pusul jucariilor la loc. incurajeaz-o verbal daca vezi ca are tendinte de a te ajuta. pusul jucariilor la loc ar tb sa faca parte din rutina. la un mom dat o sa stie ca pusul jucariilor precede baia, carticica cu povesti si nani dupa aia. incearca. nu-ti iese din prima, nu-i nimic. fii consecventa, in ideea ca la sfirsit EA te va ajuta sa pui jucariile la loc. bafta ! am cam deviat putin de la subiectul monti. SCUZE !!!! daca mai ai tu alte intrebari, te astept. sau poate mai are si altcineva alte idei. mie asta imi vine acum in cap.
daca mai sint si altii in casa cu tine, roaga-i sa te ajute cu strinsul jucariilor. tu fii tu mama eroina, ca te lasa nervii si vei ceda cu o ciocolata in mina stinga si cu o felie de pizza in mina dreapta.... parca vad...

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Azi am papat asa:
dimineata - mere :D
amiaza: branzica cu rosii, un gratar de pui si o supa de legume permise
seara: o grefa si o portocala

Sper ca de maine seara sa mananc doar fructe, mi-am propus. De fapt o alta idee de-a mea e sa ma apuc de Scarsdale ... inca nu sunt hotarata, pana luni mai e. Si mai e si we, sper sa rezist la colaci secuiesti, ca miroase asa de frumos prin Iasi ... a sarbatoare, vin fiert, scortisoara, colaci secuiesti dulci si ciocolata. E groaznic sa nu ma infrupt in asemenea conditii!
Spor la multe minusuri!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Watty, covrigii? Simplu: faina interala de grau/secara (si tarate), apa sau lapte 0% caldut, drojdie, putina sare. Se framanta putin, se lasa la crescut, se coc.

Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Romana trebuie sa recunosc ca am mancat fasole boabe, care stiu ca e recomandata pt faza II. Stiu, dar nu dati cu pietre, incerc sa fac macar un pas spre Monti, si sansa mea sunteti voi, ca ma inspir mai stau de vb cu voi si mai prind ambitie si curaj din nou...sper...Succes si tie cu dulcele, e greu ...ce sa facem...eu macar atata noroc am ca nu ma omor prea tare cu ele.
Iar fructoza o folosesc la cafea dimineata. O lingurita. Oricum cu 3 copii esti de toata admiratia!!!

Ioana si boier Andrei : 1 anisor!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Azi dimineata aveam 64.9 , sunt tare fericita ca am putut cobori sub 65. Mai ales ca scade procentul de grasime din organism, asta ma bucura cel mai mult, sincer. Sper sa ajung cat de curand la 60, sa ma incapa hainele vechi. M-am trezit de dimineata cu o anume pofta, de musaca. Si ma gandeam cum ar putea fi adoptata de regim ... de ex: niste carnita tocata de vita slaba si pui, niste vinete, ardei, rosii, un ou sa lege compozitia, poate si nitica smantana si totul la cuptor ... cred ca iese o minunatie.
Meniu de azi:
dimineata: o portocala si o grefa
amiaza: bors de legume permise si carnita
seara: tot fructe, probabil mere

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele! cantarul s-a fixat la 65.
ieri am avut o abatere: 2 patratele de cioco 70%.
azi:fructe:pere, piersici
pranz:branza fagaras, jambon de curcan, ardei gras
diseara....ce-o pica (dar Monti).
sa vedem ce va fi pana luni...ca in weekend ma tenteaza al meu cu tot felul de papa rele.

ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2
http://community.webshots.com/user/alinapevliuc3
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

quote:
Originally posted by danat

Ankutzika merci de info. Chiar am sa caut cartea aceea s-o cumpar. Am vazut-o si eu mai demult, dar am crezut ca e una din multele bla-bla uri pe aceeasi tema. Bine de stiut!
Am un metabolism leeeeent, o bila puturoasa si obraznica, probabil toate in urma a ceva care le-a dat peste cap. Nu stiu, dar trebe sa le vin de hac.
Sunt racita cobza acum, nu-mi arde de nimic, am ba calduri, ba mi-e frig, am nasul infundat si trebuie sa plec la o intalnire cu un client...imi vine sa fuuuug!!!! Nu are legatura cu Monti, dar trebe sa ma descarc.
LauraT cand zici de mici imi ploua in gura, dar cand ma gandesc la asocierea cu salata despre care spui, zau ca simt cum ma baloneeez, si ma tot baloneeez.

Meniul de azi:
MD: Kefir cu pesmeti integrali
P: o felie pui gratar si conopida la cuptor
C: o salata ceva....

Pupici!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Dana, eu nu vreau sa stresez lumea DAR: asocierea pe care ai facut-o e corecta doar daca kefirul e degresat...0% sau 0,1%...nu te superi nu? Am vazut ca fetele nu au spus nik, de aceea am scris eu.

Cat despre mine, cantarul si asta dim era la 79,8kg prin urmare e reala greutatea, asa ca de luni Anda Panda nu va mai suferi de singuratate
Eu mananc in continuare Monti, fara abateri asa ca tot pe aici intru zilnic si de cateva ori pe zi (e reflex) si sper ca se vor mai duce cateva kg...vorba Andei pentru ca sa ma depasesc eu pe mine(ceva de genul asta).

As vrea sa pun poze dar tre sa vad cum sa-mi fac album pe net(inca nu am....) si sa caut ceva poze relevante...dar imi tre timp,; promit ca in weekend ma ocup de asa ceva.
In rest spor la treba tuturor!

Mergi la inceput