Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (140)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

A, de fapt jucaria preferata a lui Victor acuma este trenuletul primit de Anca de la Miruna, Vlad si Maria.
Dar asta avea prea multe culori, ca sa il deseneze.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

latrishia, nu stiu ce sa iti zic, ai fost la medic? mie mi-a facut o singura data febra Alex, pe la 7 luni. Dar febra 40. Asa s-a trezit dimineata...nu stiu, o fi avut si peste noapte, habar nu am. Era moale rau si apatica...am chemat repede doctorul acasa, s-a uitat in gatul e si a decretat ca e rosu cu puncte din acelea (angina) de puroi pe amigdale. Ne-a bagat imediat pe Ospamox, i-am dat 3 zile din el. Dar dupa prima doza de Ospamox si Nurofen i-a scazut febra la 38, iar seara nu mai avea decat 37.5. A doua zi era ok. Am continuat totusi tratamentul si a treia zi...Nu sunt adepta antibioticului dar cica in anumite situatii, la rosu in gat (nu la viroza) se da antibiotic sa nu ajunga raceala la plamani...
Sosete cu otet in picioare si comprese reci pe fruntita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Cu mersul ce sa zic, soacra-mea ma intreba de la 5 luni daca merge Anca.
Eu ii ziceam si atunci ca si acum : "Nu merge inca".

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

hai c-am inceput cu capitolul asta..

Diana,ce mare e Petrut!Bravo pentru performante!

Irina
,de Vladut nu mai zic,ne uimeste cate stie sa faca,ce scump!
Si Mirunica,e o harnicuta!Bianca mai nou scuipa,da cum...scuipa pe jos si cu un servetel umed sterge.

Marinela,tare scump Iaris!Si Bianca sta asa lipita de televizor,ii plac reclamele.

Ancadm
,felicitari pentru dintisorul Monicai!

Inaa,Sanatate micutei Noelia!

Ina,bine ati revenit!Cred ca e tare dulce Ilinca cand ciripeste in franceza!

Bianca nu e pupacioasa cu noi, mai are momente de tandreturi de ne strange de gat,in schimb pe ursuletii si catelusii ei ii pupa toata ziua.
De mers inca nu merge singurica....familia e la fel ingrijorata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ce tare e Victor, sa deseneze soricelul ca sa scape

Tocmai am tras o portie zdravana de ras cu batista bebelusului, l-a amuzat teribil si am reusit sa scot si mucii. Noroc ca ii place aspiratorul.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Multumesc mult fetelor care mi au raspuns
Kid am fost la doctor si a zis ca are gatul cam urat si antibiotic nu mi a dat. Aseara nu a facut febra dar dimineata iar avea.Nu a facut 40, cam 38 cu 8.Si ieri si azi.Acum are cam 36.5, dupa ce a stat cu sosete cu otet si i am pus o carpa cu otet si la burtica.Daca mai face si maine ma duc iar la cabinet.

Lori&Luanna 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ina bine ai revenit!!! Mi se pare super ca Ilinca stie deja 2 limbi ! In curand o sa aiba preferinte la imbracat daca stie sa se dezbrace (WOW). Nepotica mea de 1.6 ani are deja preferinte.

Maddy ! ! bine ai revenit!!! Cat despre mancat... ai incercat sa schimbi lingurita? Modele marimi diferite... si chiar castronasele. Poate o vor incanta! Vladut deja vrea si el furculita (dar mi-e teama ca si-o baga in ochi ). El e la extrema cealalta, daca in timpul mesei ii dau ceva ce se papa cu mana el vrea sa ia totul cu lingurita .

Lori la Vladut era asa cu temperatura asociata cu roseata in gat, dar el era si mucos. Si in general era mai mare dupa somn... ferbra a durat cam 3 zile (in jur de 38).

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

cand a avut radu rosu in gat, adica de curand, a stat cu febra 3 zile. i-am dat numai nurofen sa-i scada febra si durerile. ii scadea dupa doza de nurofen, dar revenea febra... si tot asa de cate 3 ori pe zi.
daca nu-i ceda nici a treia zi, eram pregatita sa-i dau panadol.
la sfatul medicului, normal... si pt cazul lui radu.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

exact ca vladutz asa!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Fetelor, scriu repede si fug cu Petrutu' la o intalnire cu mame si copii.
Am ascultat stirile la tv si ziceau ca Separation Anxiety poate dura pana ce ajunge copilul la facultate, iar parintii lor se numesc "parinti elicopter", ca vegheaza asupra lor si la cel mai mic semn de problema, intervin sa salveze copilul. AOLEUUUU....

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput