Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (140)
Raspunsuri - Pagina 9
Ioana75 spune:
Ce copiii extraordinari avem, nici nu mai stiu pe cine sa laud, toti fac progrese
!
Diana, incepem sa numaram cite "elicoptere" sintem la noi in grup?![]()

Cristina, pe cutia cu trenuletul nu scria ca virsta maxima e 3 ani? Arata-i lui Victoras, sa nu se dea la jucariile Ancutei
. Have fun la mare, lasa ca se descurca mama ta cu copiii.
Azi imi vin socrii sa stea cu Miruna, ca bona pleaca la o nunta in nush-ce judet, si se intoarce abia miercuri.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
b_irina_c spune:
Cge felicitari pt primul 'FB'! Distractie placuta la mare... sau mai bine... odihna placuta...
Ioana eu sunt elicopterul sef
!
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
Simo74 spune:
Ruxi
vorbeste cu cei de la Batista Bebelusului sa-l ia pe Mateiu sa-i faca reclama daca pe el il distreaza asa tare operatiunea. Super!
Diana deci d-aia auzeam io constant zgomotul ala...era de la survolul elicopterului ce sunt
si io care credeam ca imi scade tensiunea ![]()
miflore spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI MARIA SI ANA MARIA!!!Multumesc Ioana pentru urarile anticipate!!!

Eu parca sunt deja emotionata pentru ziua de maine.
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Simo74 spune:
Mifloricico lasa emotiile ca daca incepi de pe acum, manine o sa-ti dardaie popneatza ![]()
Cge Sa inteleg ca Victoras a debutat spectaculos
! Bravo lui si sa o tina tot asa. Btw nu se vede melcul 
La multi ani celor doua zane care-si sarbatoresc ziua astazi - Maria si Ana Maria
Ioana75 spune:
Deci s-au anuntat deja 2 elicoptere
. Schimbam denumirea din piticodrom in heliodrom? 
Cristina, felicitari, si sa aiba Victoras de la FB in sus
.
Agri spune:
Ce helicoptere mai doamnelor....
ia spuneti-mi mie ce sunt eu
ca fusei la BE si in loc de jucarii lui Eva mi-am luat mie ghete
> in alta oridine de idei am ramas cam dezamagita ma asteptam sa gasesc munti de jucari.I-am luat 2 carticele una de baie (ca mai are una si o roade si imi citeste, deci ii place) si inca una de carton cu o ratusca si are un buton si face evident ca rata si un fel de lego cu forme moi si figurine, dar nu l-am luat pe cel mai mare ca nu mai imi ramaneau bani de ghete
.Vai sunt o mama denaturata?! catalogati-ma voi...
hai va pup, maine in timpul zilei cine merge la BE ca poate mai merg si maine![]()
Vio si Eva(27.09.05)
Ioana75 spune:
Vio mama Evei, bine ca mi-ai spus, ca si eu vroiam sa ma chinui sa ajung azi la BE, dar ma duc linistita acasa. Sa-ti fie de bine cumparaturile. Asa am patit eu la un BE cind eram gravida, m-am dus sa iau hainute pentru bebe si m-am intors doar cu haine de gravida pentru mine
. Fa o poza la jocul ala Lego sa-l vad si eu, te rog
.