Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (140)
Raspunsuri - Pagina 9
Ioana75 spune:
Ce copiii extraordinari avem, nici nu mai stiu pe cine sa laud, toti fac progrese!
Diana, incepem sa numaram cite "elicoptere" sintem la noi in grup?
Cristina, pe cutia cu trenuletul nu scria ca virsta maxima e 3 ani? Arata-i lui Victoras, sa nu se dea la jucariile Ancutei. Have fun la mare, lasa ca se descurca mama ta cu copiii.
Azi imi vin socrii sa stea cu Miruna, ca bona pleaca la o nunta in nush-ce judet, si se intoarce abia miercuri.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
b_irina_c spune:
Cge felicitari pt primul 'FB'! Distractie placuta la mare... sau mai bine... odihna placuta...
Ioana eu sunt elicopterul sef !
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
Simo74 spune:
Ruxi vorbeste cu cei de la Batista Bebelusului sa-l ia pe Mateiu sa-i faca reclama daca pe el il distreaza asa tare operatiunea. Super!
Diana deci d-aia auzeam io constant zgomotul ala...era de la survolul elicopterului ce sunt si io care credeam ca imi scade tensiunea
miflore spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI MARIA SI ANA MARIA!!!Multumesc Ioana pentru urarile anticipate!!!
Eu parca sunt deja emotionata pentru ziua de maine.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Simo74 spune:
Mifloricico lasa emotiile ca daca incepi de pe acum, manine o sa-ti dardaie popneatza
Cge Sa inteleg ca Victoras a debutat spectaculos ! Bravo lui si sa o tina tot asa. Btw nu se vede melcul
La multi ani celor doua zane care-si sarbatoresc ziua astazi - Maria si Ana Maria
Ioana75 spune:
Deci s-au anuntat deja 2 elicoptere. Schimbam denumirea din piticodrom in heliodrom?
Cristina, felicitari, si sa aiba Victoras de la FB in sus.
Agri spune:
Ce helicoptere mai doamnelor....ia spuneti-mi mie ce sunt euca fusei la BE si in loc de jucarii lui Eva mi-am luat mie ghete> in alta oridine de idei am ramas cam dezamagita ma asteptam sa gasesc munti de jucari.I-am luat 2 carticele una de baie (ca mai are una si o roade si imi citeste, deci ii place) si inca una de carton cu o ratusca si are un buton si face evident ca rata si un fel de lego cu forme moi si figurine, dar nu l-am luat pe cel mai mare ca nu mai imi ramaneau bani de ghete.Vai sunt o mama denaturata?! catalogati-ma voi...
hai va pup, maine in timpul zilei cine merge la BE ca poate mai merg si maine
Vio si Eva(27.09.05)
Ioana75 spune:
Vio mama Evei, bine ca mi-ai spus, ca si eu vroiam sa ma chinui sa ajung azi la BE, dar ma duc linistita acasa. Sa-ti fie de bine cumparaturile. Asa am patit eu la un BE cind eram gravida, m-am dus sa iau hainute pentru bebe si m-am intors doar cu haine de gravida pentru mine. Fa o poza la jocul ala Lego sa-l vad si eu, te rog.