Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (140)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Noi fugim la pedi tineti-ne pumnii sa nu fie grav...sa ne treaca pana in we cand ne sarbatorim.

inca nu m-am hotarat daca sa cumpar tort sau sa fac eu unul...daca ma simt si in we la fel ca azi...cred ca mai bine cumpar.

hai ca am fugit ca e tarziu

pa pa!

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Multumesc pentru primire! Sunt emotionata ca nu m-ati uitat

Manechina mea mananca de rupe (dar probabil e soi rau de nu se pune pe ea) si, desi eu visam ca macar ea sa fie vegetariana, daca-i arat o bucatica cat de mica de carne maraie ca un pitbull.

De ciripit ciripeste in franceza, pentru ca sta la cresa mare parte din zi si asa-i vorbesc educatoarele. Intelege insa foarte bine si romaneste mai ales cand i se interzice ceva si asteapta cu varful limbii scos in coltzul gurii sa vada daca totusi savarsirea faptei atrage si pedeapsa
Stie sa faca o multime de lucruri, dintre care notabil mi se pare faptul ca se dezbraca aproape singurica inaintea baitzei. Isi scoate mainile din bluza si-si trage jos pantalonii.
Olitza e deocamdata obiect de studiu cand o folosesc copiii mai mari.
In schimb bea din cana si chiar din sticla, fara biberon.

Am retinut fascinatia Mirunei pentru DJ Piano de la Chicco. Am sa-i caut si Ilincai, pentru ca-i place foarte mult muzica. Daca nu-i gasesc aici (unde nu stiu de ce dar tare greu gasim produse Chicco) am sa-i caut la Cluj.

Codruta si Diana, imi anunt de pe acum vizita la Cluj, cel mai probabil intre 1-5 noiembrie. Marianei, i-am scris deja zilele trecute. Poate punem de-o intalneala. Cum in Bucuresti stau doar intre doua avioane la dus, nu stiu daca voi putea ajunge la o intalnire cu fetele, dar nu se stie...

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Aviz posibililor pretendentzi : am o fata tare pupacioasa, tandra si lipicioasa. Avem in medie program de pupaceli si gadiliceli de doua ori pe zi, dimineata la trezire si seara dupa baita, dar nu se da in laturi nici la tandreturi peste zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

,am fost in Delta,unde a fost super,am stat numai 4 zile care au trecut f repede.Copilul a fost cuminte cu soacra,s-a bucurat f mult cand m-a vazut,e clar ca ma recunoaste.
N-am apucat ca citesc din urma,am vazut ca ati fost harnicute si am un capitol de recuperat.

La multi ani tuturor copiilor care au implinit un anisor!!!!!!

Copilul nu prea doarme ziua,mai mult de 2 ore si seara ma termina ca adoarme pe la 11.Cu mancatul sta la fel de prost,noroc ca bea lapte,uneori papa cate 2 biberoane si noaptea.Am incarcat sa-i recoltez azi urina,sa-i fac urocultura,si nu a stat sa-i pun punguta...Nu mai vrea sa pape cu lingurita,cum o vede strange buzele si intoarce capul..cred ca s-a invatat sa-i dau cu mana..mi-e groaza..nu pot sa-i dau sa pape ca lumea...dar ma bucur totusi ca mananca si asa...ii dau legume si carnita cu manuta,de zeama nici vorba nu-i place cu canita.
De 2 nopti tot plange noaptea,nu cred ca de la dinti ca are 8 deja..poate o doare burtica,am observat cand ii dau laptele peste noapte,i se aud intestinele f tare,chiar si dupa ce papa...ma cam sperii.
cam atat cu noutatile..
fug la citit cat doarme pitica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

am admirat pozele cu eva si pe cele cu iaris.

si eu sunt fan genti de la done!

bine ai revenit, ina. vesela sau nu tocmai, esti intotdeauna binevenita!
uau, dar cate stie ilinca sa faca! am impresia ca ccc cresa asta chiar ii dezvolta mult pe copilasi.

bianca, bine ca a fost totul bine!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Buna fetelor

Dimineata mi s a trezit tot fierbinte , am reusit sa i scad temperatura si dupa ce a dormit la pranz iar s a trezit cu febra.Asa e cu rosu asta in gat?Face febra non stop, de mancat nu mananca, de baut daca bea 10 ml si arunca bibe...sunt capiata nu stiu ce sa i mai fac.Am pus sa i fac o supica poate papa.Mai dati mi si mie sfaturi ce sa mai fac

Lori&Luanna 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Lori o baita cu 2grade apa mai rece decat temperatura si sosetute inmuiate in otet indoit cu apa. si de papa ce stii tu ca ii place mai tare.

Vio si Eva(27.09.05)

Mergi la inceput

Latrishia, daca are rosu in gat fa-i ceai caldut de cimbru + tei + miere si da-i sa bea cat de des, chiar daca bea cate putin.
Se mai gaseseste la Plafar (si similare) un sirop de cimbru recomandat pt calmarea durerilor de gat.
Pentru febra, altceva decat sirop cu paracetamol si cat mai putine hainute, nu stiu sa-ti spun.
Insanatosire grabnica!

Mergi la inceput

Fiindca am apucat sa citesc subiectul asta (din urma, nici nu indraznesc sa sper!) si vad ca avem copii harnicuti, mai ales Valdutz si Miruna, am sa o mai laud putin pe Ilinca povestindu-va cum, dupa plimbare, vine ea si-mi da ghetutzele ei sa le asez in dulapul de pantofi langa incaltamintea noastra.
Si e foarte ordonata: aranjeaza si dezaranjeaza la nesfarsit jucarele in laditze.

Dar iubirea cea mai mare in acest moment sunt calutzul de lemn si o papusa pe care invata anatomia

Eu inca mai astept sa vad ca-i plac creioanele colorate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Asa sa iesim si noi la apel:
"La Multi Ani" Maia Mihaela si Ana-Maria ptr anisorul pe care il impliniti azi.

Simona, sa iti traiasca Maia si sa iti aduca numai bucurii.
Miaela, sa primeasca Ana Banana multe cadouri, sa aveti petrecere super reusita.
Ana sa fie sanatoasa, desteapta, frumoasa e deja si sa va asculte.

Despre jucarii, Anca este fascinata de jucarii de tip lego si la cresa si acasa.
O chestia in genul astia a primit de ziua ei si se joaca cu ea ore in sir.

www.jucarii-online.com/diverse-jucarii-jucarii/tappy-the-turtle-1365/" target="_blank">Melc

Ina, ma bucur ca ai revenit si mai ales ca ati depasit hopurile.
Ilinca este exemplul nostru pentru cresa.

Latrishia, eu stiu ca in situatii din astea e important sa bea cst mai multe lichide. Cu mancarea nu o forta.

Eu am organizat gasca de acasa, si in curand o sa plec spre mare.
Ce conteaza ca ploua, ca sunt racita !!

Sunt pleostita ca plec singura. La noapte va fi prima noapte fara Anca.
Dar poate imi prinde si mie bine o pauza, ca doar ma asteapta 1 an scolar.

Pe Anca o lauda la cresa ca face progrese, plange mai putin decat copiii mai mari.
Victor a luat ieri 'FB' la matematica.
In rest, e tare smecher.
La romana, au avut de desenat jucaria preferata in clasa , si daca nu o terminau, continuau acasa.
Drept pentru care a bagat viteza si l-a desenat pe 'Chitu' un soricel gri. Ce sa se complice cu culori multe, el trebuia sa termine repede.

Pe curand,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput