Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (140)
Raspunsuri - Pagina 6
innaa spune:
Anya sa stii ca si eu patesc la fel cu fi-mea care ma baga in seama doar cand nu e tac-su in camera...daca e...eu nici nu mai exist, iar cand pleaca urmeaza zece minute de plans in hohote. daca as pleca eu...nici in fund n-ar durea-o.- si parca chiar mi-e ciuda ca eu am tinut-o in burta 9 luni si eu am stat cu ea tot timpul , el...e tatic de o ora seara ...ei, poate de asta il iubeste mai mult
si ca sa nu mai spun ca toata lumea ma intreaba pe unde am umblat cand am facut-o ...ca e leita tacsu
daca si urmatorul e tot fata renunt.
Kid la fel se pieptena si Noelia, cu partea opusa dintilor.
aaa si inca o chestie...m-a vazut ca imi tai unghiile cu unghiera si cand am terminat a luat-o si ea sa isi faca manichiura (punea unghiera in dreptul degetelor ca si cum si-ar fi taiat unghiile)
am vizionat si petrecerea Mirunei care avea o coronita atat de frumoasa...parca era Ileana cosanzeana
probabil o sa ziceti ca sunt inconstienta dar eu cat am fost la Romania i-am mai dat fetei si suc Tedi, care chiar ii placea mai ales cel cu morcov si zmeura si mar parca.-nu in fiecare zi dar..i-am dat, recunosc!
Irina si Noélia - 25 sept 2005
Ioana75 spune:
Ina, ma bucur ca esti bine! Succes la examene si bine ai revenit!
Ruxandra, imi faci pofta cu magazinele de pe titulescu. V-am intrebat de ele de asta iarna, si nu am reusit sa ajung.
Agri, ce bolfoshica e Eva.
Irina Noeliei, bine v-ati intors acasa la voi, si sa va treaca raceala repede.
kid, DJ Piano de la Chicco are 3 moduri, face ca 8 instrumente, are si melodiile lui, are efecte speciale si microfon. Mirunei ii place; i-a placut si lui Victor al lui Anto. I-am luat un camion fetii si tre' sa o conving sa se joace cu el, ca nu stie (din gima, 10 lei, no name). Eu imi doresc mult un camion cu surubelnite si suruburi; e de la 18 luni si l-am vazut la miniblu.
Daca cineva are drum pe la un stand/magazin miniblu si vede camionul cu suruburi, va rog tare mult sa-mi ziceti de la ce firma e, ca sa-i zic sotului sa-l ia din germania (ca sigur e mai ieftin).
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
b_irina_c spune:
Ruxandra . E un inceput bun mi-mi-mi .
Eu zic ca batista aia face toti banii. Eu cum nu sunt f. indemanatica nu am reusit cu nimic sa-i curat nasul. Si el a invatat cum sta treaba cu aspiratul si dupa cateva zile nu mai plangea deloc, statea cuminte. Si la cate raceli ne vor astepta eu zic ca merita investitia. Moama ce reclama am facut .
Spor la cumparaturi, de orice fel!
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
kid2003 spune:
Mama lu' Ilinca, ne luam de mana, vad ca Alex are spre 9 kg (vreo 8,800) si cred ca tot cam vreo 77 de cm. Nu avem sanse sa ne ingrasam prea mult in astea 2 saptamani.
Imi pare rau de varicela Ilincai (sau Mariei) si de lacrimile tale! Cheer up! Sau Soyez heureuse cum se zice, apa trece, pietrele raman.
Hai ca dau tare in filosofeala! Mi se pare tare de tot ca Maria-Ilinca sau Ilinca-Maria (by the way, am mai intalnit copilasi strigati acasa pe un nume si la scoala pe altul nu sunt deloc schizo) a inceput sa ciripeasca in franceza...i s-o fi parut ei mai usoara limba?
Mama de Biluta-Matei cand te duci la mare la soare? Adica acu' cand sunt eu singura acasa (cu copchilu, dar fara barbat ca e plecat cu trebi vreo 10 zile) nu o sa mai fii tu in parc? Ca avem o restanta la Matei...nu l-am pupat de ziua lui si vrem sa il vedem. Maine seara esti?
Mifloricicko, acu' imi pare rau ca n-am inscris-o pe Alex la competitia cu bebelusii care merg de-a busilea. Ce zici? Crezi ca ne-ar mai primi? Sa ne zica virgula Codrutza ce premii am pierdut...ca stiu ca Petra a iesit pe locul 2 la concurs. Te rugam, Codrutza, ne zici?
Simo74 spune:
Buna dimineata! Sau cel putin asa era cand m-am gandit eu sa scriu...
Ina draga mea, bine ai revenit! pupam Ilincutze bolnavior sa-i treaca repede si vezi ca ne-ai promis ca din octombrie semnezi condica in fiecare zi
Ruxi si Luca a iesit din categoria umflatilor cu pompa. Cantarul drei arata ca are 10,700 si al meu 12 Concluzia: habar n-am cate kg are si nici nu ma intereseaza, sanatos sa fie
Irina vad ca Vladutzu le are cu CTC-ul. Afara cu rosiile nashpa!
Iona Luca este demult dedat la rockaiala, bineinteles fara ca ma-sa sa stie . Am vizionat ieri si dovada, tricoul cu Motor Head ii mai lipsea si un chistoc in coltzul gurii.
Inaa sanatate micutzei Noelia!
Si eu m-am captusit cu o raceala si am tot timpul senzatia ca ma strange cineva de gat. Trebuie sa trec pe doftorii ca vad ca ceaiurile nu dau niciun rezultat
innaa spune:
noi la capitolul pupat stam foarte bine cand e vorba de pupat singura in oglinda, pupat copii de prin reviste sau papitoaiele din dotare - si pupat dinala adevarat cu zgomot vreau sa spun. pe mami o baloseaza doar cand se enerveaza si vrea sa o muste - de nas si barba in general. foooarte rar reusesti sa o faci sa te pupe.
Ioana eu ma gandeam nu stiu de ce ca bona ta e in varsta ...dar daca se casatoreste anu´ asta...oricum imprumutul l-ar putea face mama, tatal sau viitorul sot ...nu e o suma atat de mare oricum.
Simo super tare faza cu cei patru dinti felicitari ! (nu pt ca nu i-ai observat)
hi hi Irina e clar ca nu le are cu gradinaritul.
si la capitolul ¨Ce mai mananca ai nostri copii¨ tre sa spun ca i-am dat ieri si pate de ficat cu painica si i-a placut la nebunie. asta pe langa doi crenwusti si jumatate (de pui si curcan)
Mary super pozele cu sarbatoritul!
hai ca s-a trezit...mai revin
Irina si Noélia - 25 sept 2005
Simo74 spune:
Mi-am mai adus aminte...
Kidule aia cu tractiune fata a fost de la mine din putzul gandirii ca m-am gandit ca daca ia pozitia bipeda atunci centrul de greutate se muta mai sus, de unde si tractiunea pe fata. E, ce zici? Impuscati-ma, va rog
Agri e o dulcinee Eva! Sa-i mananc obrajorii aia grasuni
locca spune:
Mda, si eu sunt cu gatul in pioneze. Am baut vreo 2 litri de ceai de soc pana acum.
Kidut, maine suntem in parc. Plecam sambata si ne intoarcem tot sambata. Imi pare rau ca ne-am potrivit asa prost, da' hai ca poate reusim maine sa ne vedem.
Irina, multumesc, deja am comis batista. Acum astept sa se trezeasca sa-l stresez un pic cu ea.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Agri spune:
Ioana si Simona multam de complimente. Nu e a mea dar e frumusica ce mosdesta sunt.
Revin cu intrebarea: nu vrea nimeni la BE azi? ca eu tare as da o fuga ca ii wd nu pot, ca nu am cu cine sa las si s-o iau cu mine mai bine lipsa
Vio si Eva(27.09.05)