Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (140)
Raspunsuri - Pagina 5
Ioana75 spune:
La multi ani pentru Maria-Mihaela si Ana Maria, care implinesc astazi un anisor!
Iar pentru ca miine nu sint, vreau sa urez in avans, din toata inima, la multi ani pentru Maia si Ana Maria! Sa creasca mari printesele si sa fie sanatoase!
Mifloricico, sa iti traiasca Ana Banana, petrecere frumoasa si cadouri multe. Noi am luat la BE din primavara scaun de la bebe confort, safe side, da' tot 8 mil a fost. Cred ca e mai shmecher un pic decit maxi cosi (dar nu sint sigura).
Simona, Maia sa va umple inimile de bucurie ca si pina acum! Sa va traiasca, si sa va distrati la petrecere!
Aseara m-am dus la o colega sa-i vizitez apartamentul (super amenajat, m-a luat cu leshin, vorba mamei filozofului). Sotul m-a informat ca a pus rockareala si a dat din cap, iar fata a dansat alaturi de el. Si cica a adormit-o cintindu-i la chitara niste rock. Imi strica copilul.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
b_irina_c spune:
neata,
Azi sunt odihnita!!! Am dormit bustean toata noaptea (ma rog cu o trezire la baie , dar nu se pune). N-am auzit nici ceasul cand a sunat si nici la 8.10 pe bona cand a sunat la usa cu toate ca am sonerie cate te scoate din minti. Cu un asa mare evenimet trebuia sa ma laud . Si totusi la 9 fix eram la birou .
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
Agri spune:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/agri_23/my_photos,sper ca am reusit sa pun si pozele cu care va amenintam.
Asa ca neata si La multi ani!Maria Mihaela si Ana-Maria si Andra sa fiti norocoase.
Hai sa-mi laut si eu gaza si ea pupa tot cu gura deschisa si limba afara si dupa zice "mei",te anunta ca se va duce intr-un loc unde stie ca nu are voie ptr ca zice intai "tai" tradus stai si duca o ia la goana 4x4, ii este inca teama sa mearga singura, a urcat ieri seara tinuta de manute pana la et. 2 si cand am ajuns in casa a plans ca ea mai vroia pe scari.
Azi nu vine nimeni la BE ca eu m-as cam duce...nu stiu ce jucarii sa ii iau cadou ca maine poimaine facem si noi anul... greu sa fii parinte. Hai va pupacesc
b_irina_c spune:
Marinela m-am delectat cu pozele lui Iaris, care e la fel de dulce cum stiam.
Agri e o dulcica Eva . Eu cu jucariile pt ziua lui Vladut imi facusem lista de acasa si am cumparat cu totul altceva . Asa ca te orientezi tu la fata locului.
Poze
innaa spune:
Neata fetelor!
Desi am dormit foarte putin azinoapte si acum as putea profita ca doarme Bubu nu pot sa adorm. Ei bine, ne-am intors sambata seara de la Romania, pe drum am fost tarre cuminti insa in aceste cateva zile am reusit si eu si fi-mea sa racim...
ea are nasucul infundat saracuta de abia poate respira, azinoapte se trezea din cinci in cinci minute plangand, e ragusita si cred ca o doare in gat. A facut si un pic de temperatura dar i-am dat Ibuprofen sirop si a scazut imediat.- Am facut de dimineata programare la doctor la 1 fara un sfert.
iar eu am la fel nasul infundat, ma ustura in gat, si ma doare capul ingrozitor si vad ca nu imi trece cu nimic..
uf ce ciuda imi e.. pana acum nu a fost deloc bolnavioara si acum...saracuta, tocmai cand ni se apropie aniversarea ...saper sa scapam repede.
si acum ca tot am timp liber merg sa imi fac un sandwich si o cafea si vin sa citesc din urma.
Irina si Noélia - 25 sept 2005
b_irina_c spune:
Innaa bine ai revenit! Sanatate tie si Noeliei sa va treaca repede!
Poze
kid2003 spune:
Mimsi pai a ales aurul tu...si ala se pune ca resursa financiara. Acu nu stiu daca o sa i-l dea Viri sau nu (eu cred ca nu, sau isi gaseste vreun Viri gen Brad Pitt si atunci e ok, hi hi, nu de alta dar Brad Pitt e cam de aceeasi varsta cu Viri si eu zic ca se tine un pic mai bine).
Daca tot vorbiti de jucarii, ia mai ziceti ce aveti prin case (vorba Zanei), Ma refer la jucarii zgomotoase, cu lumini, butoane si rotitze...ca astea ne plac. Nu stiu ce sa ii iau de la Baby Expo, stiu ca apar cei de la Vtech la targ, care imi plac f f mult...Ea are acum o tona de jucarii de bebelusi, zornaitoare, animalute moi de plastic dar e deja fata mare si trebuie sa facem un upgrade la masinarii.
locca spune:
Irina, beton! Ce somn zdravan ai tras.
Iesisem si eu ca omul sa ma uit pe titulescu la cele tzaspe magazine de copii si am fost sunata ca nu adoarme juniorul fara mine. Cand m-a vazut a inceput sa zica "mi-mi-mi-mi" ... e prima tentativa de a zice mama
Azi sunt pusa pe cumparaturi, asa ca va intreb, merita sa iau batista bebelusului? Cele care aveti deja sunteti multumite? Noi am trecut la faza mai solida a mucilor si nu sta la pompita deloc.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
country girl spune:
Dragi mamici si dragi pitici, incet-incet revin si eu printre voi. Intai de toate multi multi ani fericiti tuturor aniversatilor din piticodromul festiv (felicitari si "autoarei/autoarelor" piticodromului FESTIV) si mai ales celor care au implinit PRIMUL AN! Sa ne traiasca!
Dupa cum v-am mai scris am avut o perioada foarte tulbure, care s-a prelungit cu o perioada tare agitata in ultiemle saptamani dar sper ca mersul lucrurilor se va mai linisti in curand. Despre perioada tulbure am sa va scriu odata si odata cate ceva pentru ca ascunde o profunda depresie post-natala si am tras din lupta cu depresia unele invataminte care ar putea sa ajute si altora.
Acum va scriu insa numai de bine. Adica de Maria Ilinca. Intai o intrebare: sper ca fata mea nu va dezvolta vreo tendinta schizoida fiindca la cresa i se spune Maria iar acasa Ilinca?
Cred ca a avut una dintre cele mai originale aniversari la un an, bolnava fiind de varicela
Altfel, are la un an 77 de cm inaltime si doar 9 kg! Kidule, nu ai singurul manechin al grupului
Din categoria ce stie sa faca: mananca singura cu lingurita din farfurie, muta mobilele prin casa si ciripeste cat e ziua de lunga prin casa (si la cresa). Ciripeste desigur in franceza iar noi incercam sa ghicim ce spune Noroc ca a invatat sa arate cu degetul
Din categoria ce nu stie/vrea inca sa faca: nu vrea sa mearga singura (merge doar tinuta de o mana) desi are echilibrul foarte bun si daca nu stie ca nu e sustinuta se descurca singurica foarte bine - cred ca e frica desi altfel e "cascadoarea" cresei.
Fotografii nu am apucat sa postez nicaieri deocamdata. iar despre povestea aniversarii de un an si a taiatului "motzului" nici nu vreau sa-mi mai amintesc fiindca e o poveste preponderent cu lacrimi si ma doare inima cand imi amintesc.
Revin mai tarziu cu alte povesti.
si Ilinca (10 septembrie 2005)
locca spune:
Tanti mama lu' Ilinca, bine ai revenit. Stai aici, te rugam
Varicela zici? Naspa.
Am uitat sa va spun ca si copilul meu a iesit din categoria biluta, nu a mai luat nici un gram de 2 luni. Sau o fi luat si a mai slabit cand a avut enterocolita.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)