Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (140)
Raspunsuri - Pagina 4
Anya20 spune:
Simo - esti o draguta, ca intotdeauna.
Diana n, nu stiu cum ai rezistat fara "cupcake", zau asa.... Mi-a placut cum ai scris.
Revin cu mersul: soacra mea care sta la tara de cateva luni si isi vede nepoata f rar, ne tot intreaba la telefon daca merge, dar asta de vreo 2 luni (ca cica sotul, dar mai ales cumnatul, a fost f precoce). De fiecare data ii raspundem ca nu, inca nu merge singurica (intai ca abia se ridica pe marginea patutului, peste un timp ca merge de manute, apoi ca merge de o singura manuta etc). Se simte in vocea ei ca e cam jenata de situatie si cred ca ii sta pe limba sa ne spuna ca ceva nu e in regula. Chipurile "ne consoleaza" cu "lasa, mama, ca o sa mearga ea. Nu va faceti probleme". De parca mi-as fi facut...
miflore spune:
Anya, la fel aud si eu!
Iar eu le spun: nu merge ea inca dar in schimb face propozitii!
Si le iau piuitul!
Ce mai face dulcea Anya?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
alexuta2005 spune:
Da sa traiti!
M-am trezit, mi-am facut una bucata si ma prezint la apel!
Casiana si Alexia
locca spune:
Mifloricico, ai cazut din pat, mey? ca mai stiu pe cineva. La 6 mi-a dat trezirea musiu mic azi.
Am vazut ca ati scris o gramadaaaa, ma pun acum pe citit. Pana una alta, sa traiasca sarbatoritele de azi, Maria si Ana Maria!
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Carmi spune:
Bau !
La multi ani la sarbatoritii de azi !
Marinela, frumusel foc Iaris.
Ieri am facut o ghidusie, m-am gandit eu ca daca tot era ziua (luna) lui Fabiano, sa-l las sa se simta bine, si i-am dat o banana intreaga s-o manance cum vrea el. Neinspirata am fost, ca a trebuit sa curat toata seara la haine, husa, scaun, covor, copil.
Am zis !
Pa
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
mimsi spune:
Neata!
Hop si eu. Marinela, am vazut si eu poze. Intr-adevar, frumusel tare Iaris. Auzi, soacra ta stie cum a denumit nora-sa pozele cu buni? Cu cea mai cea si cealalta? Treaba ta, o sa ajungi tu soacra si o sa se arate pricina!
Mai kidule, eu am inteles ce-ai zis tu cu cochetaria si resurse financiare pt ea (intelesesem de prima data, numai ca am crezut ca zici tu asa de draguta, nu ca esti mama omida), numa' ca nu'ntzleg de unde mama masii resurse financiare daca n-a ales banii? De la Viri? Asta ma nelinisteste.
A, nu v-am zis ca si fara copil tot ma trezesc peste noapte si ma uit la ceas. M-am dili rau.
Intrebare: vreau sa cumpar ca-cadou o geanta de piele frumoasa, relativ clasica (pt mama). Ma gandesc sa ma uit la Tenta design (in Adam), la Victoria si la Comart. Mai are cineva alta idee? Ca la cat n-am ajuns prin oras in ultima vreme...
Gata, o zi buna va doresc, mai vorbim!
Mimsi si Alexia(10.09.2005)
locca spune:
Asa deci, v-ati laudat puii? Bravo, asa mai aflu si eu ce nazdravanii mai fac.
Mi-l si imaginez pe Vladut cum cara el rosie cu rosie prin bucatarie . Si pe Miruna pe scari, hehe, ea de mica avea abilitati cataratoare, cum se dadea jos din bouncer.
Simo, asa ceva nu e corect, cum mai sa aiba filosoful opt dinti si tu sa nu stii? Tare cu bodoganitul dr.
Tonnia, vezi daca ii place sa impinga carucior sau cutii pe roti. Asa am scapat eu de stat aplecata dupa el. In concediu plecam cu Matei cu tot, deci nu stiu cat o sa ne odihnim. Sunt tare curioasa cum o sa se comporte musiu.
Ioana, Alina, si eu posed una bucata de copil care nu pupa. Asta nu ma deranjeaza deloc, dar ce ma scoate din minti este atasamentul fata de ta-su. Parca are superglue, cand il vede se si lipeste si nici cu lama nu poti sa-l razui. Zici ca n-are mama.
Lori, sanatate multa Luanei!
Ioana, Simo, sotul meu nu este genul plimbaret, el daca sta acasa se simte foarte fericit. Eu sunt troteritza. Dupa ceva vreme a inteles si el, in sfarsit, ca daca mi se pune pata plec si singura, asa ca nu trebuie lugu lugu prea mult. Greu e pana il conving sa plece, ca destinatia deja nu il mai intereseaza, ma lasa pe mine sa aleg.
Noi nu am mai facut ieri vaccinul pe motiv de muci si rosu in gat. Am intrebat de dulceata si mi-a zis ca e voie, dar nu in exces. Cica nu e voie fasole uscata, carne de porc, muraturi si condimente, in rest liber cu atentie.
Pt. Kid, intre 1 an si 1an+2l se face priorix-ul (ror), apoi pana la 1.5 ani se face infanrix ipv+hib. Care s-a scumpit, cica e vreo 240 roni acum.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
tangerine spune:
mimsi, genti la leonardo, colectia done; super piele si design, tin la tavaleala; eu am vreo trei de la ei si daca mi-as mai lua, tot acolo m-as duce; mai smechere si fitzoase mai sunt la fiorangelo parca
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
Hildegard spune:
Neata'
Carmi si eu vreau sa-i las o banana dar dupa cum ai zis acuma ce a facut Fabiano nu prea am curaj
Ruxandra, sa va treaca mucii si rosu in gat.Sa-i dai in nas cu Humex ca e super bun. Cam scumput el dar merita Costa 2 sute si ceva....
Azi ii fac spanac...inca nu i-am gatit spanac ci i-am dat de la hipp odata si a papat.
Si-a reglat Steff scaunul de cand papa dimineata struguri. Azi nu i-am dat ca n-am avut. E ok deci. Ma bucur!!!
PRAJITURI