Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (140)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Revin si eu cu niste poze
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/album?.dir=/ff16re2&.src=ph
Nu am rabdare sa fac toata chestia cu url si amd

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Salutare mamici si copii frumosi!
Uite ca am gasit si eu un minutzel sa va mai scriu ceva vesti de la noi! Recunosc cinstit ca nu am mai apucat sa citesc ce ati mai scris si imi lipsiti tare mult, dar am motiv serios. Andreea a inceput gradinitza (kindergarten=anul pregatitor de dinainte de clasa 1) si au pus-o in clasa de dupa-amiaza. Asa ca ne-au dat toate programele peste cap. Si cele de masa si cele de somn.
Monica e bine, creste din ce in ce mai frumoasa. Am reusit sa iesim si noi din cursa copilasilor fara dinti si suntem mindre sa anuntza ca detinem una bucata dinte. Am cistigat cumva, suntem ultimele fara dinti? In rest e cuminte tare si se joaca foarte frumos cu Andreea. A primit cadou o masinutza de ziua ei si pentru ca noi avem parchet pe jos si nu avem covoare merge masinutza ca unsa! Bataie mare pe capul lor, care ajunge prima...Ieri au ajuns la un compromis si s-au suit amandoua pe masinutza :0) De mincat maninca cam de toate numai ca nu prea se cunoaste. Doctorul zice ca nu-i bai si zic si eu la fel, mai ales ca graficul ei de crestere e identic cu cel al Andreei.
Cit despre Andreea, o veste care a fost cam trista pentru noi. Am mers cu ea la oftalmolog si a pus-o sa poarte ochelari. Aveti mare grija de ochisorii copiilor si verificati-i foarte serios inainte de a incepe scoala ca nu se stie niciodata .
Incerc sa mai citesc din urma si sper ca urmatorul mesaj sa nu fie anul viitor!

p.s. la multi ani tuturor copilasilor care au implinit sau vor implini curind 1 anisor!

Anca, Andreea (5 ani) si Monica (9 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Apropos de pupaturi, Iaris ma pupa numai cand are el chef, niciodata cand vreau eu, dar in schimb ii place sa pupe doamnele din reviste.
Frumoase pozele de la ziua Ancutei, iar invitatii ei speciali au fost deosebiti, Vladut facand fata cu brio fetelor, ca doar ce era sa faca, era cu soata, trebuia sa se descurce.
Iaris pricepe din ce in ce mai multe, executa o multime de "ordine", ,iar de ajutat, ma ajuta si el, stricand tot ce asez eu.Are o placere nebuna sa imprastie dvd-urile lui tat'su, le imprastie cu manuta,iar daca ii spun sa le aseze, le imprastie si mai tare.
Ma bucur ca manaca bine,dar nu bea lapte decat de sete, fff putin
Tonnia,eu nu l-am fortat sa stea in picioare, dar se tragea pe burta prin casa si cand ajungea la mine, ma lua de mana si ma ducea, pana intr-o zi cand a plecat singur.Acum il duc cu hamul si prin casa ca a luat multe cazaturi si tot s-a invinetit.
In ceea ce priveste sucul, eu am avut o tentativa cu Tedy, stiu ca v-am intrebat,dar a durat f putin, el nu bea decat apa, iar fructe, numai mere, nectarine, prune si grepfruit.Ah,mai mananca si struguri singurel, ii dau bobita si el o papa si scoate samburii si cojita.La fel si cu prunele, ii dau cate o jumatate si o molfaie pana o inghite.
Eu am scaun de masina DHS si sunt multumita de el, i-as fi luat si eu ceva mai de firma, desi si asta este cica destul de ok, fac biciclete mountainebike, dar la Bistrita pana sa gasesti ceva ca lumea faci peri albi.
E adevarat ca se poate trai si fara dulciuri sau alte tampenii, eu nu-i dau lui Iaris prostioare, dar mai mergem in vizita la familii cu copii mai mari si il mai vad mancand cate un chips, lucru care ma enerveaza, ca-i place tot ce este interzis.Cand vede Cola il tremura, iar daca ii dai o cutie de bere goala o duce la gurita si se da pe spate sa bea ultima picatura.
Asta e, macar acum cat sunt mici si ii putem supraveghea sa nu le dam prostii, ca apoi...numai d-zeu stie ce vor manca si pe unde.
Hai ca va las, ca scriu rar,dar cand scriu uit sa ma opresc.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Petrut m-a dat pe spate!
Diana, ai si poza?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Ancadm Petrut o sa ia premiu cu coronita la sectiunea dintiless, tot stirb e. Monicuta tot frumoasa, ca de obicei
Miflore n-am poze, m-a luat prin surprindere. Prima oara l-am dus acolo in joaca si el a vrut sa mearga, a 2-a oara l-am dus eu ca nu-mi venea sa cred. Poate a fost vorba de altceva, stii tu.. era singurul roman printre americani..intr-o sala de sport, si-o fi zis sa le dea o lectie, ca de obicei...
Acuma fara gluma, toti americanii care au aflat ca-s romanca m-au intrebat de Nadia. Inclusiv anestezistul inainte sa-mi faca dr. meu cezariana.

Si flacaul meu e campion la pupacit si balosit, a lins saracul la fond de ten...

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Kristinutza, m-a dat gata poza dragastosului de Raducu cu tati...are asa o fata multumita puiul...Ne vedem sambata, iti trimit pe PM nr meu de mobil si il astept si eu pe al tau ca sa ne bipuim.

Mimsi, un lucru clar: fata ta va fi o cocheta si jumatate...si nu numai atat, va avea si finantele necesare ca sa ii sustina acest trai, doar a ales aurul. Asa ca eu zic ca e asigurata pe viitor (pazea insa la petitori, prevad ca se vor aduna la usa ta un card, cu asa fata cocheta). Ai noroc ca poti sa o lasi la bunici si sa nu planga. Si eu am acelasi noroc, nu imi simte lipsa. Dar stiu ca se bucura cand ma intorc.

Marinela, Iaris e mortal in poza in care se amuza. I se vad lopatzelele.

Ce sa mai zic de Vladutz care a decretat ca rosiile lunguietze nu sunt rosii de fapt si la gunoi cu ele. Sunt invidioasa pe Irina si pe Ioana cu astfel de ajutoare prin casa.

Simo, asteptam tractiunea fata sau cea spate, ca la masinile de lux? Ca nu imi dau seama ce fel de tractiune o reprezinta picioarele (tre sa il intreb pe sotul meu ca el e mare inginer auto, chit ca n-a profesat nicicand in acest domeniu, le are cu denumirile astea. Deocamdata el zice ca alexandra e fata desteapta ca merge 4*4, doar masinile mai smechere ofera tractiune integrala, hi hi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Chestia cu Coca-Cola in caz de voma si indigestie nasoale o stiu f bine de la niste prieteni buni. Au o fetita de 2 ani care le-a facut figura intr-o seara friguroasa de decembrie, anul trecut. A inceput cu voma si diaree cam de dupa amiaza si pe la 2-3 noaptea, cand fetita continua sa vomite sau sa aiba stari de voma si orice lichid ar fi baut il dadea afara, parintii au sunat disperati la Grigore Alexandrescu unde au dat la camera de garda de un nene dr extrem de dragut, care le-a zis doar atat: "Din 5 in cinci minute puneti copilul sa bea o gurita de Coca Cola". Neincrezator, taticul s-a dus la prima benzinarie, pe gerul ala, a cumparat Cola si a administrat tratamentul. Intr-o ora fata a adormit, s-a trezit a doua zi sanatoasa tun. Au vrut sa ii multumeasca dr si au fost la Gr. Alexandrescu amandoi, l-au cautat si i-au multumit. Modest, dr le-a explicat ca aflase si el de aceasta metoda de la un congres de medicina din Franta si ca a aplicat-o fara gres pe toti copii internati cu varsaturi, frisoane si indigestii puternice....
Asa ca e si Cola asta buna la ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

da fetelor asa sa intimplat cu al meu sotior,oricum acasa l_am sucit si l_am rasucit ......dar el tot asa a tinut........deci o fi adevarat

poze

Mergi la inceput

L_am admirat pe Iaris

gata ma duc la nani ca sint terminata,nopate buna la fete si bebelor somn usor

poze

Mergi la inceput

daca tot am stat pina acum zicem:
La multi ani celor care azi isi sarbatoresc anisorul Maria Mihaela si Ana Maria
acum gata nani

poze