Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 5
roxisialexia spune:
maria alexia, sigur nu e urticarie.Eu fac frecvent din copilarie si in nici un caz nu sunt vezicule.Urticaria apare imediat, adica in aceiasi zi.Are numai pe picior?
Sugestia mea este sa mergi sa il vada un doctor.
alina, frumoase poze..amely este o bomboana, sunteti o familie frumoasa!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
Noki_Lara spune:
Howdy pe seara si de la noi!
Cum mama e back in town, o amortizez la greu, asa ce e clar pe unde am bantuit, nu?
Alinush- superbe pozele de la botez. Nck-ul provine de la - poveste lunga: "Noki"- asa spuneam io cand eram mica la ciorapei, asa spun si acuma de fapt...cuvantul provine intr-un mod stalcit de un bb de la ungurescul zokni=soseata. Io cum port sosete si vara, deci sunt dependenta de ele....asta mi-a venit in minte. "Lara" vine de la primul nume care i-a trecut prin cap mamei mele, stand in baie, pe WC si avand revelatia ca Sarah e sigur fetitza. Io fiind bortosenie cam de 8-9 sapt. Deci tarducerea e ca o sa am o fetitza numita Lara cu ciorapei. Nu a fost Lara ci Sarah...dar prin zona. Iar ciorapeii sunt la ordinea ziei.Noi mergem de manutze, cateodata de o singura manutza si singura merge tinandu-se de mobile. In picoare sta excelent, de demult, dar tot nu se indura s-o ia singurica cu pasii. da' e vreme destula pentru toate...
Madutza- io la inceput de tot i-am dat pampersi - nr 1. Cand am trecut la 2, imi facea kk de iesea la spate pana-n gat. De atuncea am trecut la LIBERO si sunt fana convinsa. lunile trecute am deviat putin catre mamia, o copie destul de fidela ca model a liberoului, dar nu la fel de calitativa, normal si pretul la jumatate. dar luna asta nu am mai gasit Mamia, asa ca am revenit la marea dragoste Libero, maxi, de la 7-12 kg, 650.000 box-ul. ce ii diferentziaza fatza de Pampers: au elastic la spate si nu o ia kk-ul in sus.
Madau- io zic ca e normal. si Sarah faca asa dar kk-urile moi le face mai ales de dim dupa mesele de frcute. Dar am grija intotdeauna sa compensez cu ceva mai constipant in mesele urmatoare: cereale de orez - de regula sau banana.
Maria-Alexia- gata, am prospectat deja piatza imobiliara din zona sibiului: e vorba de cabana Curmatura Strezii si cealalta e cabana Badiu. Ai idee despre ele?
Lavi- ce bine ca ai scapta de intrusi!
Nici Sarah nu a papat pana acuma spanac..am tot zis ca sa-i dau, dar nu stiu de ce..nu ma atrage sa-i dau. Cred ca in virtutea inertiei vom papa si noi..la un an.
Ca sa nu ma consideratzi mama mega-hitlerista am o precizare de facut- Sarah adoarme singura ziua, asta a cerut ea, la el ca Alexia lui Roxi. Io o pun in pat si adoarme, dupa ce se joaca putintel. TIMINGUL este insa, vorba Ilenutzei toata cheia problemei: daca o pun prea tarziu, urla si se supara rau de to, in principal pentru ca vede ca ies din caera si o las acolo si stie ca TREBE sa faca nani desi nu VREA. Atncea o las sa se smiorcaie - ca nu pot spune ca sunt crize de istericale cum le descreitzi voi - a adoamre in cele din urma. Cand e in crize rau de tot, o las putin 2-3 minute, ma mai duc la ea si tot asa, pana cadem la pace. dar chestia asta se intampla extrem de rar, pentru ca ea are program de somn fff bine stabilit, slava cerului.
Gata, va las ca ma duc sa ma imbat de suparare ca a castigat dinamo.A se citi: ma duc sa fac dus si la nani cu mine, ca maine am zi full: vine socrul, BE, eheheh putere sa am, ca program artistico-cultural avem in dotare!
Puuuup si o noapte superba si ...linistita!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
bb_alinus spune:
Roxi draga sa iti dea Dl sanatate ca tare bine mi-a prins explicatia matale! Ca eram cu missa in brate care nu putea sa adoarma la orizontala ca de obicei din cauza mucilor, asta dupa ce ii dadusem cu o gramada de sprayuri speciale( si fiziomer Fee dar doar i-au inmuiat mucisorii insa nu ieseau), deci am vazut mesajul, l-am chemat de urgenta pe Phil sa mi-o tina si... a mers super. Vai ce era acolo!.Intr-adevar trebuie sa ii astupi cealalta nara. Gata acuma sunt experta!
Anda, tu vrei sa ne sperii cu nitratii astia din spanac? Hai mey ca sunt atatea chimicale pe care le ingurgitam ca nu avem ce face, acuma chiar sa ne ferim si de verdeturi. Inca voi fetelor aveti norocul ca gasiti tot felul de prospaturi netratate, pe cand la noi sunt toate umflate cu fel de fel. Dar nu ne plangem ca stam bine la capitolul speranta de viata Si sa vedeti ce zdrahoni sunt pe aici... si va garantez eu ca mamele sunt mult mai relaxate in alimentarea si in cresterea in general a plozilor. Acuma DF, peste tot se pot intampla atatea minunatii...doar n-o sa dam vina pe spanac sau mai stiu eu pe ce.
La faza cu ficateii sunt de acelasi principiu ca si Lavi,de aia inca nu i-am dat ( ba parca odata cand am facut pt noi i-am dat sa guste).
Fee n-am stiut ca Daniel este si el mucios!Pup
Roxi, Fee haideti deci sa infiintam gasca copchiilor care nu vor sa doarma in patut, si sa scoatem la vanzare patuturile sa facem si noi un ban . Serios, eu credeam ca sunt unicat, dar vad ca tot la parerea mea raman: copiii sunt diferiti: unii se trezesc noaptea, altii nu, unii mananca mai bine, altii mai putin bine, unii sunt de o energie obositoare altii mai calmi, etc. Sa ne traiasca!
Ne bucuram ca v-au placut noile noastre pozici.
Maria Alexia, sper sa nu fie ceva grav, sa ne spui maine ce a zis doctorul.
Ar cam trebui sa merg la somn ca deja sunt chiauna. Dar bucuroasa ca missa doarme in sfarsit saracuta...in camera ei...insa in patul cel mare. Cred ca e claustrofoba domle .
Alina si Amalia 17.11.2005
Botez Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Ina869 spune:
Am citit pe diagonala ca in cinci zile ati scris un roman!
Lavi, sper ca pina acum instalatorii au plecat,tu ai ramas multumita si Silviuta este acasa.... ( am citit mai departe si vad ca da).
Eh, scaparam de neamuri deci am tras si noi o mica luna de miere ( care de fapt a fost de vineri pina duminca) ca simteam nevoia.
Anduto cuscra…himmm, deci vrei sa ne inciti ( vorbesc de faza cand Mirunica l-a atins pe poet)? pai ce-ti facuram ,soro?
Cum ii mai este poetului cu papa , si-a revenit?
Madau felicitari pentru vedeta!
Simina!!!! bine ai revenit!!!! Ura!!!!!!
Bun sosit Hanuc!
Meems felicitari pentru dintisorul Riannei!
Ripley felicitari pentru aniversarea cu sotul tau!
Catuta sanatate mamei tale!
Anda felicitari alor tai pentru cei 30 de ani; care este secretul acestui lung mariaj, sa-l aplic si eu!
Bic, felicitari pentru progresele Smaranducai!
Lui rachel i-am scos cojile de la struguri si am avut un succes garantat ( a mai vrut)
Gandacel
quote:ce frumos, mi-au dat lacrimile!
stau si ma uit la el acum, asteptand sa se trezeasca... Ce mare s-a facut! Nu-mi vine sa cred. Pentru prima oara am stat sa ma uit la el altfel... Ce lung e, ce figura de copil... ce baiat mare am!!! Ma obisnuisem cu el, in fiecare zi acelasi copil mic, nici n-am vazut cand a crescut atat de mult!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)”
Alinus, am vazut pozele cu missa, ah, iti vine sa o maninci, mai ales in poza unde doarme pe umarul tau este dulce foc!
Meems, Bulucel
quote:si cu mine 3! DPN 29 Mai,2007
“ Mai, eu kiar nu stiam ca avem doua mamici din grup insarcinate!”
la toate,
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]
Bic spune:
[Wow] , Ina. Felicitari. Dupa data, cred ca in afara de George sintem printre primele care aflam.
Ce ciudat e ca tocmai azi ma gindeam la tine si la faptul ca spuneai ca vrei al doilea bebelus foarte repede.
bb_alinush, Doamne ce fetita frumoasa ai. Era ea missa frumoasa si cind s-a nascut, dar acum e o adevarata printesa!
Mai fetelor, eu o iau pe urmele Siminei, care plinge la povesti cu nasteri, eu mai nou pling cind vad pozele cu bebelusii vostri. Mai ales daca ma uit la ele cind doarme puiu' meu si-mi aduc aminte ca si ea e la fel.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Bic spune:
Si noi raportam o noua raceala zdravana drept pentru care am ratat ultima sedinta de "inot" de azi.
Iar s-a lasat cu stranuturi din alea cu muci, urmate de urlete de dezagreabilitate din partea posesorului de muci.
Cica astia alaptati nu se imbolnavesc. Iar a mea a racit a treia oara de cind s-a nascut.
Ca de obicei, nu ma lasa sa-i aspir mucii, urla cind vreau sa-i sterg de la nas, urla cind ii stranuta, cum spuneam sus.
Si la fel de tare urla si cind NU e racita si vreau sa-i tai unghiile. Dar pe-asta v-am mai spus-o si daca am mai reusit cit de cit in ultimul timp a fost pentru ca am aplicat metoda Ina-Buluci, strigat "ia uite ce-i acolo" si tzac repede. Da' fii-mea e agera si se prinde repede ca o pacalesc.
La capitolul realizari, in seara asta a facut primii pasi singura!!! Am ramas tablou, iar frumusetea e ca a facut-o cind eram amindoi acasa, ceea ce e lucru rar.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
camelia_daniela spune:
INA FELICITARI !!! Sa-ti dea Dumnezeu un bb2 sanatos, frumos si voios!!!!
quote:
Cica astia alaptati nu se imbolnavesc. Iar a mea a racit a treia oara de cind s-a nascut.
Bic, fiica-mea, alaptata si ea, nu mi-a racit niciodata; bine, in afara de faptul ca a avut cativa mucisori, fara complicatii!!! Vorba Alinei ... sunt copii si copii! Buni, rai, mancaciosi, nemancaciosi, dormiciosi, nedormiciosi ... sa ne traiasca!
Alinush, imi place Amalia de mooor!!! E o scumpica, dulcica foc!!!
Apropos', Alinush, ma inscriu si eu pentru licitatia de patuturi! Am adormit-o azi-noapte in pat cu mine si, bineinteles, am adormit langa ea! M-am trezit la ora 4 (dimi) si am incercat sa o pun in patutz... mai, parca am pus-o pe maracini ! S-a trezit instantaneu si a inceput sa maraie, sa chiraie ; facea ca toate cele! Am luat-o in brate si a adormit instant, iar cand am pus-o in patul mare s-a potolit! Ce ma faaaaac!
Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
madau spune:
Mneata la toata lumea!!!
Ina felicitari sa fie intr-un ceas bun. Wow se inmulteste nr gravidoaselor....ce ma apuca si pe mine dorul..dar mai astept nitel, deocamdata sunt inca defazata
Madutza multam mult, m-am descurcat pana la urma cu orezul ala, i-am facut aseara si l-a baut cu laptic. Azi dimineata vad ca a facut din nou un "carnacior" deci se pare ca n-a fost decat de la fructe sau ceva..Noki merci si tie
Ca tot m-am bucurat ieri ca am dormit toata noaptea, ei ce s-a gandit Miruna..ca am dormit cam mult probabil, drept urmare aseara s-a trezit asa: la 1 - dar a adormit imediat, la 3 - si s-a mai culcat abia la 4, apoi la 6 tipa din gura de sarpe, se zvarcolea si tragea partzuri...mi s-a facut mila de ea (si mai ales de mine) si am luat-o cu noi in pat, si am mai dormit pana la 8. Deci raportez o noapte DEZASTRUOASA, sunt tocmai buna de shopping la Baby Expo
Bic sanatate multa piticei si felicitari ptr primii pasi...ce mandra trebuie sa fi fost..abia astept si eu
Acestea fiind zise, ma duc sa-mi iau drogul zilnic si sa ma pregatesc de cumparaturi. Va pup cu drag si revin cu impresii, sugestii, etc.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
Ina869 spune:
Meems, Bic, multumesc.
Da, Biculet,chiar asa, ai intuit foarte bine, dupa George sinteti primele carora le-am impartasit. Ca si Gandacica, noi nu am spus rudelor/prietenilor si cred ca voi mai astepta putin pina sa o fac, vreau sa fiu sigura ca-i totul in regula.
M-am ofticat de sistemul asta Canadian (de kk); am dat telefon la cabinetul dr. gineco. ,le-am spus ca vreau o programare iar ei m-au trimis intai la dr. de familie sa-mi dea trimitere catre ei ( si sint pacienta lor de cativa ani, am "dosar" gros acolo, nu gluma).
Le-am spus ca mi-e teama de un posibil avort spontan , ca deja simptome si trebuie sa vad dr. mai repede, insa mi s-a spus ca nu se poate ( ce ingrati,si in canada se face atita tam-tam cu drepturile si protectia omului!)Eh, asa ca sint la mila lui Dumnezeu acum. Eu si George ne rugam sa fie bine.
Na, ca nici nu am ajuns la 7 luni si deja am insomniisi o Racheluta care ma solicita din ce in ce mai mult in cursul zilei, asa ca ma duc in pat.
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]