Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 6
miha2006 spune:
va multumim de reprimirea caldurosa ne bucuram ca v-a fost dor de noi.
Si acum sa felicitam mamicile cu burtici, curajoase fetele noastre, so' Gandacel,Ina, Corap sa va dea D-zeu sanatate, copii frumosi si sanatosi.
Sa va mai spun de iulia, am fost alaltaieri la dr la control si are la 10 luni fara 3 zile 10.5 kg si 78 cm, e o maroaca, are 5 dintisori 3 jos si 2 sus, merge binisor tinuta de manute, nu merge in 4 labe dar se ridica singura in fund, face tai tai imita gesturi ca bravo, ura si diverse sunete.
maraie tr sa plec mai revin...
MIHA SI IULIA BUBULINA
Ina869 spune:
Biculet, felicitati pentru primii pasi!
Camelia & Madau multumesc mult!
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]
felicia74 spune:
Ina - felicitari! Sa dea Dumnezeu sa fie bine!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Gandacel spune:
Ilenutza, bine ca ai revenit cu intrebarea despre BOgdan, ca nu o vazusem... O sa-l dau in grija altcuiva, pentru ca in curand nu o sa mai fac fata, in plus ma gandesc ca niciodata nu se stie cu sarcina asta daca voi avea vreo problema urgenta ori nu. Nu stiu exact cand o sa nasc, stim cu toate ca nu e sigur ca ajungem la 40 de saptamani. Apoi, dupa nastere, voi avea grija de cel mic, cineva trebuie sa aiba grija de Bogdan... Si, pentru moment, nu m-am hotarat daca voi merge la serviciu cateva luni inainte sa nasc ori nu... E posibil sa merg, eu asa as vrea, insa depinde mult de sefa si de calitatea bonei.
Despre adormitul prin plans, nici eu nu sunt de acord, am mai spus-o. Daca nu e suficient de obosit, se gaseste o metoda mai placuta de a-l obosi. E adevarat ca plansul ii epuizeaza si adorm, dar nu mereu. Daca dau in vreo criza, va garantez ca pot adormi numai DUPA ce s-au linistit... Iar daca plang de PREA multa oboseala si nu pot adormi, metoda care la noi functioneaza 100% este luatul in brate al copilului si linistirea... Ma intind langa el in pat si pun o mana pe el. Adoarme in 2 minute. Seara nu avem probleme, se bucura cand il culcam. ad ca deja ati explicat...
Alinush, ziua nu il culc in patutul lui. Numai seara. Nici pe noi mama nu ne culca ziua in acelasi loc ca seara. In plus, ma gandesc eu cu capul meu ca daca e nevoie sa doarma altundeva decat patutul lui, sa nu fie derutat... Sa o poata face linistit, nu sa depinda de ursuletii desenati pe asternut... Despre para... avem una de la chicco, nu e buna de nimic! Noi scoatem numai mucii care sunt la iesire, cu betisorul de urechi adulte.
Spanac... I-am dat din borcan si nu au fost probleme. Ce spune Anda e interesant, pentru ca daca intr-adevar contine nitrati/nitriti, nu vom vedea efectele nici curand, nici nu ne vor sari in ochi... NU sunt evidente si ne macina pe termen lung. Insa problema este ca din cate stiu apa din Bucuresti e plina de nitrati/nitriti, deci oricum ne intoxicam zilnic! Ah, vad ca deja a explicat Anda. Ia sa citesc intai tot si pe urma revin cu raspunsuri!
Buluci, unde ai citit ca sunt doua mamici insarcinate la noi?! Sau ai auzit? Ca eu credeam ca e secret, si n-am indraznit sa scriu nimic despre cealalta... Desi mi-ar fi placut tare mult sa scrie si ea alaturi de mine, sa ne sfatuim si noi!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
dordia2000 spune:
'Neatza mamici!!!
Ina felicitarrrrri. Sa va dea Domnu' un bb minunat si sanatos ca Rachelina si sanatate multa !Maaaaama ce vreau si eu dar....mai astept vreo 2 luni dupa care ii dau bataie.
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
Morgano spune:
Ina, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos
Noi raportam o Anutzache revenita la normal cu somnul, de 2 seri adoarme cum o facea inainte de ultimele 3 sapt, adik ritual de seara cu baita, laptic, pupat si in patut, ros aia speciala pr dinti si adormit in max 10 min, fara comentarii :) Ma bucur fte mult, pt ca era culmea sa se faca dracusor permanent din cumintica grupului. Si mai haios e ca dimineata de-abia ii trezesc pe ea si pe tati la 8.30... Deci doarme aproape 12 ore... ptiu sa n-o deochi :))
La 13 vine bona care mi s-a parut ok, deja am emotii dupa experientele de ieri.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
madau spune:
Stiam eu ca mai trebuie sa raspund cuiva
Maria Alexia urticaria apare sub forma de pete rosii care au in mijoc o pustula...mananca de crapi si in cateva zile incepe sa se duca lichidul ala din ele si se usuca. Deci daca arata asa e urticarie, daca nu..poate fi altceva. Miruna a avut urticarie acum 1 luna, numai ca bubitele apareau mici ca niste ciupituri si apoi se mareau asa cum ti-am zis, i-au iesit a doua zi dupa ce i-am dat pepene galben, am facut tratament cu Peritol si pe ele ii dadeam cu mixtura mentolata alternativ cu Fenistil gel. In cateva zile a scapat de ele.
Acum chiar ca plec
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
bb_alinus spune:
Inaaaaaaaaaaaaaa FELICITARI si un bb 2 sanatos si mancacios!!!!
Asta da veste!
Felicitari si lui Corap!!!!!!
Bravo fetelor, aveti curaj. Si pana la urma va fi foarte fain sa fie bebeii de varste apropiate!
Fetelor, mi-a dormit missa neintoarsa pana acum! Traiasca para magica... si Roxi pe langa ea
Alina si Amalia 17.11.2005
Botez Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
bianca_mo spune:
Ina, felicitari!
buna dimineata! am avut o noapte buna cum n-am mai avut de mult... sper sa tina dar vom vedea...
intrebare : mamici care mai alaptati, vi se intampla sa va muste bebe de tzitzi? Serban nu musca des, dar, uneori, cel mult o data pe zi, de joaca cred, o face si as vrea sa stiu cum sa procedez, ii spun calm ca doare, bla bla, dar el rade smechereste ... acum de vreo 2 zile n-a mai muscat si sper sa-i fi trecut...
am crezut ca Serban e singurul care nu merge in 4 labe, miha,dar vad ca si puiuta ta e la fel...
in schimb si el face tai , ura, bravo, danseaza, ma rog misca o mana cand aude muzica, isi indreapta privirea spre obiecte, mi se pare ca a achizitionat atat de mult in ultimele 2 luni, ce mai, sunt mandra de el...
si o zi buna!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
anda77 spune:
Cuscra, era sa cad de pe scaun! BRAVO, FELICITARI, SA FITI FERICITI TOTI PATRU! Stiu ce tare iti doreai sa ramai iar insarcinata, uite ca s-a intamplat repede. Minunat, sunt foarte fericita pentru tine si-mi inchipui cat te bucuri!
Aa, stiai tu de ce nu-ti vine sa te duci la serviciu, smechero, cred ca erai cu "planul" de viitor in posheta...hi,hi
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"