Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt II
Raspunsuri - Pagina 26
CristinaT spune:
Numai sa pot! Acum de exemplu i-am dat sa faca la engleza si cand are intrebari sa vina... sa vedem ce iese.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
CristinaT spune:
Neata, si sa va zic ceva:
La ei in clasa au fost 25, dar un baietel a fost retras pentru ca s-a dus la o particulara.
Acum de dimineta vorbeau parintii, ca nemaiavand bani sa platesca si semestrul 2, vor sa-l aduca inapoi la stat dar trebuie sa dea tot felul de diferente si examene. La clasa 1???
cge spune:
'neata!
Cristina, ai incredere in Oana si las-o sa faca temele cu bunica.
Eu abia astept sa treaca si sapt asta de 6 zile.
Ne resimtim si noi si Victor dupa sapt astea prelungite.
Sapt. trecuta a fost racit Victor, l-a tratat cu Oscilo si a scapat.
Numai ca acum e sora-sa si cu mine.
Dupa ce azi noapte am stat cu sora-sa (nu putea sa doarma din cauza de muci), de dimineata ne-am trezit la 7.15 si totusi a ajuns cu bine la scoala.
Voi cu ce va mai laudati ?
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
Lala_D spune:
Multa sanatate lui Victor 
Noi facem bine . Azi a mai venit cu un FB pe caietul de scriere la recapitularea semnelor grafice
.
Maine le-a cerut doamna si culegerea de matematica la scoala sunt curioasa ce vor face din ea .
Cristina cum au fost lectiile ?
wesel felicitari lui Matei
O zi excelenta tuturor !
Lala.
CristinaT spune:
Cristina multa sanatate Ancai si tie!
Lala, nu stiu si nici nu stiu cand voi afla ca daca ma duc la scoala ajung dupa ce ea adoarme, asa ca... 

sanziana72 spune:
quote:
Originally posted by manis
Am o fetita de 7 ani care a inceput scoala,practica Judo de 3 ani,luni;marti si vineri gimnastica aerobica si ma intereseaza sa-i gasesc o ocupatie si pt zilele de miercuri si joi.Stiti ceva?
cu un copil esti mai bogat
Actorie, dans, olarit...
Unde se poate practica judo si de la ce varsta ?
Sanziana & Marina (03/10/2004)
Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.
cge spune:
Multumim ptr urari.
Referitor la cadouri, Victor mi-a zis ca vrea de sarbatori un Furby.

Trebe sa vb. cu bunicii sa ne asociem ptr acest scop maret.
Lala, felicitari ptr Bogdan. Sa o tineti tot asa !!
Cristina,
Sefii Casei
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by sanziana72quote:
Originally posted by manis
Am o fetita de 7 ani care a inceput scoala,practica Judo de 3 ani,luni;marti si vineri gimnastica aerobica si ma intereseaza sa-i gasesc o ocupatie si pt zilele de miercuri si joi.Stiti ceva?
cu un copil esti mai bogat
Actorie, dans, olarit...
Unde se poate practica judo si de la ce varsta ?
Sanziana & Marina (03/10/2004)
Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.
La scoala Oanei a fost anunt cu judo... de 2 ori pe sapt de la 19.30 la 21.00 La ora aia mi se pare normal sa se pregateasca de culcare. Probabil ca era pentru copii mai mari.
Lala, felicitari noi astazi ajungem la recapitulare.
Cristina, Victor a facut o alegere buna. Si mie mi-ar place. Ai idee de unde il luati?
cge spune:
Cristina, eu parca am vazut anul trecut de sarbatori Furby prin Carrefour/ Cora.
Sa va mai spun in perlele lui Victor: a racit fiindca nu s-a schimbat upa sport.
Ii explic ca fiinca transpira, trebuie sa se schimbe.
Imi zice ca de cate ori transpira el, nu ii pun eu bluze suficiente de schimb. Ca el transpira si in pauze.
Eu ii spun sa nu mai alerge.
El imi zice ca pauza e atat e scurta, si el trebuie sa ajunga in atatea locuri, incat nu poate sa nu alerge.
Cristina, cum ai gasit temele aseara ?
Cristina,
Sefii Casei
Lala_D spune:
Multumesc pentru felicitari 
Azi, voinicul, deoarece si-a facut ieri mai mult decat era prevazut din tema de la romana nu a mai primit tema pentru acasa
Textual :
-Bogdan ce ai de facut acasa pe caietul de abecedar ?
-Mami, mi-a spus doamna sa imi iau vacanta azi pe acel caiet ca am scris prea mult ieri si mi-am depasit colegii 

asa incat i-am dat vacanta 
La matematica insa l-am pus pe un caiet de exercitii sa scrie cate 2 randuri de 1,2,3 deoarece ii ies un pic cam tremurate ![]()
Sa speram ca vor fi mai bine cand o ajunge la ele .
cge si noi avem probleme cu transpiratul , mai ales ca ei traverseaza curtea scolii ca sa ajunga la sala de sport si inapoi pe urma transpirati ca sa ajunga in clasa .
Mai asteptam vesti si de la celelalte mamici inscrise pe listuta 

O zi excelenta tuturor !
Lala.