Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt II

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manis spune:

Am o fetita de 7 ani care a inceput scoala,practica Judo de 3 ani,luni;marti si vineri gimnastica aerobica si ma intereseaza sa-i gasesc o ocupatie si pt zilele de miercuri si joi.Stiti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manis spune:

Pictura,pian,muzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alma2006 spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

Alma2006 calificative in carnet sau catalog inca nu au aparut din simplul motiv ca nu avem inca nici catalog si nici carnete . chiar azi ne spunea doamna ca preconizeaza ca luni sa primeasca catalogul .
DAR sunt cateva calificative date care vor aparea in catalog si carnet deoarece doamna si le-a notat in caietul dansei

Despre cadou :nu prea am idee , eu il intreb intotdeauna pe el ce isi doreste de ziua lui si in felul acesta rezolv problema ( in masura in care cerinta este rezonabila , desigur ...altfel il redirectionez )

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Multumesc pentru raspuns Lala! Cred ca va trebui sa-l redirectionez si eu!Nu de alta dar are mai multe dorinte pe care nu le poate ierarhiza!Deci, voi alege eu, cu toate ca daca aleg una dintre variantele lui reactia lui va fi cu siguranta urmatoarea: "era mai bine daca imi luai..." Are un talent nebun sa-mi strice bucuria de a darui!

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by Alma2006

Si vreau sa va cer un sfat! De luni intr-o saptamana am dubla aniversare sotul si Sebi! Nu va mai spun ca fix la o saptamana dupa il sarbatoresc si pe pitic, pe David! Pe sot il rezolv eu dar da-ti-mi si mie o sugestie de cadou pentru copil (pentru Sebi, 7 ani!)! Stiti voi... ceva distractiv dar si util ca sa imbinam utilul cu placutul!

"La libertad significa cambiar no solo el collar sino no ser perros"

Sa-ti trasica baietii si sa fiti fericiti!

Pentru sot nu stiu, si eu voi ava acceasi dilema in curand, iar pentru copil, eu opresc cateva cataloage de la Metro sau Carrefour si o pun sa aleaga!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by Lala_D
Despre cadou :nu prea am idee , eu il intreb intotdeauna pe el ce isi doreste de ziua lui si in felul acesta rezolv problema ( in masura in care cerinta este rezonabila , desigur ...altfel il redirectionez )

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Multumesc pentru raspuns Lala! Cred ca va trebui sa-l redirectionez si eu!Nu de alta dar are mai multe dorinte pe care nu le poate ierarhiza!Deci, voi alege eu, cu toate ca daca aleg una dintre variantele lui reactia lui va fi cu siguranta urmatoarea: "era mai bine daca imi luai..." Are un talent nebun sa-mi strice bucuria de a darui!

O zi buna!

Si Oana facea intr-un timp asa ... dar am cumparata cadourile din timp, si in timp ce ne jucam mai zic: ce pacat ca nu avem si noi cutare si cutare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wesel spune:

A mai trecut o saptamana...:Matei a mers pe burta,cum spune. Adica n-a mai luat asa multe stampilute,dar nici bile negre! La matematica a inceput cu cifra 1, iar la romana continuam cu bastonase...In schimb a inceput tenisul. Am trecut cu bine si de vaccin. Asa ca noutati nu prea avem. E drept ca nu prea m-am mai tinut de capul lui ca pana acum, pentru ca nu prea l-am putut verifica: cartile si caietele au ramas la scoala toata saptamana.
Va doresc o saptamanamai buna!
Cu drag, Mamica wesela si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alma2006 spune:

Da, Cristina, e clar, cel mai bine aleg eu dar asa m-am saturat de nemultumirea asta permanenta a lui! De cand a aparut si David e chiar mai "distractiv". Le iau acelas lucru in doua exemplare (initial ii puneam sa-si aleaga fiecare, le cumparam iar rezultatul era un cafting in toata regula , bineinteles pe aceeasi jucarie)si chiar si asa Sebi cauta ceva deosebit la jucaria lui astfel incat sa aiba motiv sa o ia pe a lui David!Acel ceva diferit poate fi si o eticheta pusa la un milimetru mai jos sau o faramitura de plastic de la nefinisarea totala a jucariei! Orice, oricat de mic!
Din punctul meu de vedere asta denota nesiguranta de sine si nu stiu inca, cum sa o rezolv! Avem discutii lungi, ii dau exemple dar inca...
Am o prietena al carei sot e asa si ...Doamne...ma rog sa nu fie si Sebi al meu in aceeasi categorie!
Am eu o vorba: Daca David (3 ani) s-a nascut de-a dreptul fericit, Sebi s-a nascut profund nemultumit!
Ca o gluma eu ii aseman cu doi scorpioni celebri din politica romaneasca: David = Basescu iar Sebi = Sorin Oprescu!

Multumesc frumos pentru urari!

Mergi la inceput

quote:

Am eu o vorba: Daca David (3 ani) s-a nascut de-a dreptul fericit, Sebi s-a nascut profund nemultumit!
Ca o gluma eu ii aseman cu doi scorpioni celebri din politica romaneasca: David = Basescu iar Sebi = Sorin Oprescu!

Multumesc frumos pentru urari!

Mergi la inceput

De saptamana asta am de gand sa o las sa-si faca temele singura u bunica iar eu am sa ma duc sa-mi va de ale mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Bravo Cristina ! Eu te sustin in aceasta decizie , sunt convinsa ca asa este cel mai bine pentru copii nostri astfel incat sa invete sa aiba incredere in puterile si deciziile lor , de responsabilitate nici nu mai spun , ca asta e atuul cel mai important

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput