Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt II

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

ce frumos annitha
felicitari pt caietul model

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Felicitari Andrei

Pe noi azi ne-au omorat niste semne in forma de ''e'' mic si ''l'' mic de mana le-a facut copilul de 3 ori pana s-au incadrat frumos in spatii ( adica a scris 3 pagini pana au fost corecte ).
Am inebunit cu ele si la gradinita si vad ca si acum astea ne-au creat probleme ...offf...la nici o litera nu s-a chinuit ca la astea.
DAR le-am venit de hac

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

anitha - felicitari pentru micut si pentru caiet.

Am scapat si noi de cele doua vaccinuri, le a primit in mana si nu in picior. Cred ca a fost mai bine asa. Vorbisem de dimineata cu invatatoarea si mi a spus ca au fost copiii cooperanti poayte si datorita faptului ca le a spus ca aceste intepaturi sunt doar de proba si dupa... urmeaza vaccinul. Bineinteles ca dupa ,... n a mai existat.
Temele si le face frumos la scoala si e incantat ca reuseste sa le faca acceptabil zic eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Sunt super obosita, am avut o zi foarte grea... pana la 1 fara un sfert nu m-am ridicat de pe scaun si am fugit imediat la scoala, dar nu am mai gasit-o in parc cu copii. Colegii ei mi-au spus ca a plans ca nu a facut si ea vaccin cu ceilalti, doamna doctor nu i-a dat voie pentru ca are rosu in gat. Am venit tarziu, asa ca am pierdut programarea la doctor, asa ca ne vom duce in week-end.

Oana a primit vreo 8 floricele pe caiete. Ea zice ca sunt foarte bine. Voi ati primit??

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

da, Cristina si noi primim tot felul de stampilute pe caiete, d-na zice ca-i multumita de ea. Din noiembrie vor avea nu stiu ce concurs de limba romana si de matematica si m-a inebunit ca vrea sa se duca, desi habar n-are despre ce-i vorba
Andreia, nici eu nu vreau castane ca tot asta facem si noi, culegem castane si pietre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Astazi "avem" cerc pedagogic
Bucurie mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

AmCris, si Victor tot asa maine va face orele de miercuri.

Voi cum va descurcati ? Noi suntem obositi cu totii.
Si maine tot de dimineata ne trezim.

Si Victor va desena azi in curtea scolii despre 'Mamica mea e super'.
La fel si eu mi-am dat acordul

Sa il laud ca de cateva zile isi face toate temele la after school, si ieri erau 'perfecte'.
Sa vedem ce parere are invatatoarea de ele.

Alti colegi de-ai lui care merg la acelasi after school, le fac numai pe jumatate.
Asta mi se pare super ca a reusit sa se detaseze de gasca.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mercedes, suntem cam in aceeasi barca.
Asta este si visul Ancutei (1 an) sa intre in camera lui Victor. Victor o si incuie in joaca bineinteles.
Desi Victor are camera lui, eu dorm cu ei in dormitorul mare.
La 8.30 se culca Anca (si ea vine obosita de la cresa), si cam atunci se pune in pat si Victor. Deci sigur pe la 9 e adormit.

Victor la afterschool sta pana la 18.00, si temele le face cu o invatatoare din aceeasi scoala.
Invatatoarea lui e studenta (desi are in jur de 40 ani) si nu s-a incurcat cu lucrul peste program, ca sa zic asa.
In plus mai face si engleza (de 3 ori pe sapt cate 1 ora jumate) si franceza (de 2 ori cate 1 ora jumate).

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

si cristi al meu sta la scoala pana la ora 16 singura diferenta cred fata de copilasii vostri de la after school este ca el isi face temele chiar cu invatatoarea lor. Vine cu temele facute si chiar ii place.
Avand in vedere ca la gradi nu prea mergea fericit acum cu scoala chiar nu sunt probleme merge cu drag.

Imi spuneti cand dati stingerea seara la copilasi? cristi singur aprox la 21.30-21.45 merge sa se culce ca e fff obosit. Efectiv se inchide in camera sa nu l deranjeze surioara lui.Asta mica abia asteapta sa ajunga in camera lui asta in cazul in care ramane cumva deschisa usa peste zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amcris spune:

Cristina (cge) suntem deja obosite deoarece soacra nu reuseste sa o adoarma dupa amiaza iar pentru teme ma asteapta pe mine. Aseara avea de desenat si colorat 4 figuri geometrice diferite si de taiat hartie glasata autoadeziva in forma de cerc, patrat, dreptunghi si cerc. Plus de terminat o scena din "Capra cu trei iezi" (desen) si cateva randuri de scris la matematica.
Ce sa mai lucrezi suplimentar cu ea in cursul saptamanii daca temele le face intre 7 si 8.
Stingerea o dau la 8.45- 9.00 din cauza ca dimineata la 6.30 trebuie sa se trezeasca. Si e asa de greu!
Daca ma gandesc mai bine o voi inscrie la un club (sport, dans, instrument) decat sa stea acasa degeaba pana vin eu de la serviciu.
Abia astept sa-mi spuna ce-a facut la desen pe asfalt. Oricum toti participantii vor primi un tricou. Premii vom vedea!
Tare mi-e ca o sa deseneze prima data un catel si daca mai are timp ma deseneaza si pe mine..
La scoala la noi a venit sa le faca poze -un pic mai speciale in format mare la 30 lei sau in format mic la 20 de lei.

Mergi la inceput