Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt II

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amcris spune:

"In plus mai face si engleza (de 3 ori pe sapt cate 1 ora jumate) si franceza (de 2 ori cate 1 ora jumate)."
Cristina cum l-ai convins pe Victor sa vada utilitatea invatarii limbilor straine?
Andreea mea face doar 1 ora de engleza pe saptamana si se plange ca este cam mult. In schimb ii place sa mearga duminica la un atelier de creatie (pictura, modelaj in lut,.. ). Daca ar fi in fiecare zi duminica ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Gata cu sedinta, am aflat ca saptamana viitoare facem si noi vaccinul.
Copiii sunt neastamparati la ore,dar doamna este o scumpa si nu ne-a reprosat, sunt exact la fel ca celelalte generatii.
Cica in pauze merg toti la baie, dar in toate pauzele asa ca la comanda, acasa sigur nu merge din ora in ora si sa-i invatam sa faca si altceva, asa se imbrancesc pe holuri.

Lala , hai nu o sa scapati si de recuperari ,noi maine mergem tot la 8.00 la Palatul copiilor, nu stiu, cred ca randamentul e mai mare in primele ore ale zilei.
Voiam sa spun ca tot la 21.00 e stingerea si la noi,dar asta pentru ca a precizat "d-na invatatoare" nu pentru ca vreau eu, oricum trezirea e grea in fiecare dimineata.

Ah... ca fapt divers,daca ii promit un "dulce" se trezeste rapid fara prea mari complicatii.

Un sfarsit de saptamana placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Mergem si noi maine la scoala de la ora 08.00 la 10.15

Sper sa fie ultima sambata deoarece cam toata lumea s-a revoltat pentru acest program .

Bogdan merge la culcare la ora 21.00 si pana la 21.30 este adormit.

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Azi a primit si Bianca doua vaccine in doua maini, a fost foarte viteaza.
Cu scoala mergem bine, cum vine acasa isi face singura temele si mai face si in plus, are un entuziasm...macar sa o tina asa...

Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Antonia pina acum citeva saptamini se culca dupa 21:30 uneori si la 22:00, dar ne-am dat seama ca acumuleaza oboseala dupa o zi de scoala, asa ca acum la 20:30 incepem pregatirile si la 21:00 in general doarme. Dimineata se scoala relativ usor in primele zile ale saptaminii si mai greu joia si vinerea. Ora de sculare este intre 7:15 si 7:30.

Cu lectiile merge mai greu, cred ca si faptul ca ea are doar 6 ani are o oarecare influenta, inca mintea ii este doar la joaca.

In plus metoda de invatare la citire este dupa parerea mea complet gresita (invata cuvintele pe de rost ca niste papagali, in loc sa inceapa cu silabisirea). In Franta din vara asta s-a renuntat la aceasta metoda de citire rapida, dar la scoala ei inca este utilizata. Asa ca acasa trebuie sa fac eu cu ea exercitii si sa utilizez metoda pe silabe, altfel nici intr-un an nu va invata sa citeasca.

La scris nu prea stiu ce fac, ca inca nu am primit nici o tema de scris acasa si nici nu am vazut vreun caiet cu scris...Fetita imi spune ca au facut deja citeva litere, dar nu am insistat, imi ajunge cit am de facut cu ea in plus la citit.

Doar la matematica pare relativ OK, au inceptut sa scie numerele pina la 10 si sa faca adunari.
Presimt ca va fii un an lung si cu multi nervisori..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORE33 spune:

Mihai v-a merge anul viitor la SCOALA NR 169 din Drumul Taberei.Stiti cumva cit costa after-schol si de unde le aduce mincarea?Sau macar cum se procedeaza la acest program?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Am reusit performanta sa racim : eu sunt cobza, iau antibiotic si tusesc ca un magar , Bogdan doar tuseste un pic si are si ceva mucisori

Eu declar cu mana pe inima ca sunt extrem de multumita
Copilul este foarte cuminte, este dispus sa lucreze suplimentar in fiecare weekend atat la matematica cat si la romana din diferite culegeri
Macar daca il va tine acesta sarguinta si mai departe.
Ne-am obisnuit deja ca sambata si duminica sa aprofundam ce au lucrat in acea saptamana si mai ales sa facem un pic inainte la scriere ca in felul acesta sa ii fie mai usor la scoala ( sa nu fie vreun semn pe care nu l-a scris niciodata pana acum ).
Vad ca este o metoda care functioneaza.
Facem un rand sau doua din semnele urmatoare si astfel este copilul sigur pe el la scoala.
A inceput sa scrie frumos, curat si ordonat.
La matematica oricum este inainte cu informatiile si cunostintele deoarece aici a excelat si la gradinita, avand o minte logica si abilitati clare spre matematica . Face cu usurinta compuneri, descompuneri de numere, aranjare crescator - descrescator, vecinitati de numere, numere pare - impare , adunari si scaderi cu cifre pana la 10, aflarea unui termen lipsa.
In mod cert l-a mostenit pe tatal lui ca eu am fost ''umanista '' toata viata.
Mult succes la toti bobocei in saptamana urmatoare !

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wesel spune:

Buna ziua la toate mamicile.
Trebuie sa va spun ca mi-a mai venit inima la loc: dupa ce toata saptamana trecut am primit laude si felicitari ba de la profesoara de engleza, ba de la cea de arte, vineri am cerut si eu prima consultatie cu doamna invatatoare, ca sa vad ce se intampla, iar rezultatul este "foarte bine"! Nu mi-a venit sa cred! Mi-a spus ca Matei e parca un alt copil, ca e o mare diferenta intre cum e acum si cum a fost la inceput. Si nu mai contenea cu laudele: ca-i silitor, ca duce treaba pana la capat fara sa te rogi de el, ca e foarte ambitios, ca e cuminte si se intelege foarte bine cu colegii, ca are foarte multe cunostinte de cultura generala (asta de la cititul zilnic i se trage)...M-a intrebat ce tratament am aplicat. Pai muuuuuuuuulta munca de lamurire!!!!!!
Ne-a zis s-o tinem tot asa.
A tinut-o tot asa pana vineri dupa-masa cand, la ora de egleza,a luat o bilea neagra (dupa 3 rosii la rand) pentru c-a vorbit in ora!
Va doresc o saptamana buna,
Mamica wesela si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amcris spune:

Exista concursuri pentru elevii de clasa I ? de genul Winners, Cangurul..?

Lala multa sanatate! sa te faci bine cat mai repede
Wesel felicitari pentru rezultatele foarte bune ale lui Matei.

Mamicilor pietre si castane aveti dar cu frunzele uscate cum stati?
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Eu fac numai prostii. In week-end am avut scoala ( scoala mea) de dimineata pana seara, duminica seara am facut lectiile , dar nu am vazut un caiet cu o tema inceputa pe care trebuia sa o terminam. Asa ca am fost si cu tema nefacuta la scoala. Aseara am terminat temele la ora 23.00, si a fost un cosmar ...

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput