Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt II

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Anintha, si eu cred ca Andrei vrea cumva sa vada daca il mai iubiti cand e rau.

E tare greu de pastrat echilibrul asta: sa fii dur ca sa faca ce trebuie, si nici sa nu il stresezi prea tare, caci totusi sunt si ei mici, obosesc.
Obosim noi daramite ei : cu trezitul dimineata, teme, optionale etc.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Noi maine avem vacanta ....eu una nu mai inteleg nimic ...cica maine este ziua nationala a ''educatiei'' si stam acasa ...ca doar am facut o groaza de scoala si avem nevoie de odihna

Azi au facut si vaccin ( al meu nu deoarece am completat chestionarul cu refuz vaccinul ), au avut vizita in scoala de la Colgate si a mai venit si o doamna logoped.
Mai puneti si vizita croitorului pentru uniforme, tevatura cu vaccinul si aveti o imagine de ansamblu a zilei de ''scoala''.

Ca sa ma enervez de tot a venit Bogdan cu ochelarii strambi deoarece s-a ''harjonit'' cu un coleg ( a se citi ca respectivul ia tras de ochelari , plus o imbranceala, doua ).
Nu ca al meu ar fi vreun sfant , ca riposteaza inzecit cand este cazul dar pentru ochelari chiar m-am ofticat ca numai eu stiu cati bani am dat pe ei si cat am alergat dupa rame.

Deci putem spune ca piticii au trecut de perioada de acomodare daca au inceput sa aiba ''evenimente'' la scoala
Un coleg de al lui a plecat azi de la scoala cu un alt sacou si dadea mamica telefon la parintii de baieti sa ii intrebe daca nu a venit odorul acasa cu alta haina ...sunt de coma .
A facut deja temele si acum ne pregatim pentru aikido.
Mai are si o tura de teme pentru maine ca e vacanta ''lucrativa'' ...offf

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Desi programele noastre nu prea se "pupa" va citesc cu placere. Sunt interesata de cum se face si ce se face la scoala in tara, pt ca eu lucrez singura cu Bianca duminica sau simbata dupa ABECEDAR. In rest, ea face totul numai in germana.

La noi azi a fost dentist in scoala si i-a invatat "altfel" sa se spele pe dinti O sa vad maine, ca in seraa asta doarme la sora mea.

La noi e perioada castanelor si Bianca mea in fiecare zi vine cu zeci de castane acasa. A scris pe o lista la Hort ca vrea sa ajunga la 2000 de castane In fiecare zi o rog sa nu-mi mai aduca, ca am casa plina si.........Voua nu va trebuie ?

Noi mai avem saptamina viitoare si apoi intra in 2 sapt. de vacanta. Ea va merge in acea perioada in continuare in Hort, de unde, in fiecare zi i-i vor duce la film, piscina, parc, muzeu, etc.

Cu mobilul eu nu-s de acord. A fost plecata in mai 3 zile intr-o excursie si nici un copil nu a avut mobil. Nici plecatul intr-o tabara nu mi se pare un motiv suficient de bun, ca un copil mic sa aibe asupra lui un teöefon mobil. In aceasta situatie, se poate apela dna invatatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

quote:
Trebuie sa ma calmez.... sunt tare agitata, astazi Oana va face vaccinurile. Am sunat doctorul si pentru ca ea a facut suplimentar doar varilix va trebui sa le faca astazi. Mi s-a parut ca se simte bine, asa ca daca doamna doctor este de acord ne vom vaccina. Acum ma voi duce la scoala, nu pot sa stau deoparte...

Cristina stai calma, toti copiii se vaccineaza ,nu transmite copilului temerile tale!
Ce viteaza sunt 'io acum , noi n-am facut inca vaccinurile.

Mi-a zis copilul ca incepe sa fie "rau" la scoala adica tradus din limbajul ei: se inmultesc temele, exercitiile, a aparut concurenta... off ce grea e scoala astasi nici o joaca in timpul saptamanii.
Vineri avem sedinta a doua, sunt tare curioasa ce o sa ne spuna doamna.

Saptamana viitoare e prima excursie-"turul orasului intr-o zi" vor merge la muzee, tot e bine ca n-am fost de mult, abia asteapta , mi-a zis sa-i pregatesc rucsacul pentru marele eveniment.

Helbi, eu nu vreau castane e plin si la mine.

Ia uite aici ce arici frumosi!!!
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=81491
sau poate pui de o crema ceva .

la mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Andreia, eu iti iau castane daca iei si tu pietre de la noi !

Victor colectioneaza pietre de pe toate drumurile.
Aseara era pe Discovery un reportaj cu un colectionar de pietre.
Era in transa cand se uita la televizor.

L-am intepat aseara la dr de familie, a urlat de ziceai ca il tai.
Dupa a facut febra, i-am dat Calpol, si azi noapte iar a facut febra.
Sper ca azi sa fie mai bine.

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Trebuie sa ma calmez.... sunt tare agitata, astazi Oana va face vaccinurile. Am sunat doctorul si pentru ca ea a facut suplimentar doar varilix va trebui sa le faca astazi. Mi s-a parut ca se simte bine, asa ca daca doamna doctor este de acord ne vom vaccina. Acum ma voi duce la scoala, nu pot sa stau deoparte...

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocu spune:

Buna dimineata! si noi facem azi vaccinul Doamne-ajuta, sper sa nu fie probleme i-au chemat in bluze cu maneca scurta "e foarte cald afara" ca sa le fie mai usor (pe buna dreptate).
Ati aflat ce veti face in zilele de recuperare a minivacantei determinata de Summit?La noi majoritatea parintilor doresc vizite la muzeu/teatru/circ...impreuna cu parintii bine-nteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amcris spune:

La scoala noastra in prima sambata , cea din 7 oct., se vor recupera orele din ziua de miercuri 27.sept.; in 14 oct. se recupereaza ziua de joi 28 sept.; in 21 oct. - ziua de vineri 29 sept. Va fi foarte greu pentru copilasi pana la vacanta din 30 octombrie.

Aseara am avut cea de-a doua sedinta cu parintii:
Am luat cunostinta de regulamentul de organizare interioara. Parintii copilasilor ce -au implinit 7 ani pana la 31 august 2006 au primit, in vederea completarii, un formular necesar eliberarii carnetului de alocatii.
Vineri se organizeaza un concurs de desen pe asfalt in curtea scolii la care participa doar elevii claselor a I-a. Am completat formularul in care ne dam acordul pentru vaccin. In curand clasa lor va merge la gradina zoologica. Trebuie sa luam DVD, CD-uri cu povesti pentru clasa.

Sunt un pic suparata ca nu se practica sporturi (baschet, handbal) in cadrul scolii. M-ar fi avantajat aproape de casa , asa ca sunt nevoita sa caut in alta parte.

Saptamana aceasta Andreea a facut o greseala pe caiet (a dat cu mana inainte sa se usuce cerneala) si nu a vrut sa mearga la scoala pana nu i-am rupt foaia si a rescris-o. Tine foarte mult la D-na invatatoare!! In rest merge bine; sper sa o tina tot asa. Problema noastra este ca nu mananca nimic dimineata pe motiv ca-i vine sa vomite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Buna fetele! Haideti sa va dau o veste dupa ce Andrei a decretat ca el nu-mi cere scuza pentru ca stie ca oricum o sa-l iert, ieri cand am venit de la serviciu si a vazut el ca tot nu vorbesc cu el mi-a cerut scuze si ne-am impacat. Am vorbit cu invatatoarea si mi-a spus ca ieri a fost cel mai activ din clasa, ca a raspuns aproape la toate intrebarile si ca a raspuns corect, ca a scris si repede (a termminat primul din clasa) si foarte corect si ordonat. Era foarte mandru ca i-a aratat doamna caietul intregii clase cum trebuie sa arate un caiet si cum trebuie sa scrie... In plus astazi are engleza, desenul si lucru manual si avea de pictat si de decupat anumite poze care sa reprezinte traducerile cuvintelor pe care le-a invatat el la engleza si cum "nimeni" nu-l putea ajuta a realizat el ca "e mai bine sa nu fiu suparata pe el". Asa ca aseara si-a cerut scuze... L-am iertat dar tot m-am aratat putin suparata pe el ca sa nu creada ca ma fraiereste asa usor. Mi-a si spus aseara: "stiu ca m-ai iertat dar tot mai esti putin suparata pe mine. Cand o sa-ti treaca ca nu-mi place sa fii suparata pe mine?"
De vaccin ce sa va spun.. a fost ok pana aseara cand am constatat ca i s-a umflat si s-a inrosit locul.Mi-a spus ca-l doare cand pune mana acolo asa ca am stat cu comprese reci toata noaptea si dimineata arata mai bine, nu mai era asa inflamat. Am tras o sperietura....

copilul meu

"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Si Ana a facut 2 vaccine in maini diferite si aseara o dureau rau si se umflase una din ele. Eu am pus gheata (un pachet de carne din congelator invelit in bumbac ) a stat 30. min. apoi s-a culcat. Dimineata se simtea mai bine. La noi pt. sambata nu stia inv. ce vor face???

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani fara 1 luna - Edi 2 ani si o luna

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput