Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt II

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Alma2006 cu placere . Se pare ca nu am nimerit in aceiasi clasa .

Noua inca nu ne-au spus daca avem liber dar nici nu cred ca vor recupera sambetele

Avem asa intr-o saptamana : 8 ore de romana, 3 de matematica, una de desen, una de abilitati practice , una de comunicare activa, una de cunoasterea mediului, una de religie, una de muzica, doua de sport si peste programa doua ore de engleza.

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Buna fetele, nu am vazut subiectul asta pina acum.
Sintem si noi in clasa intii. Mi-a placut sa citesc despre voi si sa compar cu ce se face pe aici. Succes boboceilor!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Pai daca chiuliti saptamana asta (cine-i francofon ca voi???) tb sa si recuperati cumva.

Acuma serios, urata treaba! Sa stai acasa in cursul saptamanii si sa vii la scoala sambata. Ce faceti cu copiii? Aveti cu cine sa-i lasati?

Ieri le-a dat 4 randuri de liniute oblice la scriere. La mate au avut liniute orizontale (=), 3 randuri. Ma bucur ca stie ce teme are. Sau poate ca asa cred eu

Oricum, ma bucur ca e incantata. I-au trecut cat de cat emotiile si e mai activa la lectii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Noi avem 8 ore de Lb. romana, 4 de matematica, 2 de ed. fizica, 1 de muzica, 1 religie, 1 cun. mediului, 1 ed. plastica, 1 abilitati practice... optionale inca nu avem. Se pare ca si noi o sa fim liberi ( asa a spus doamna la prima sedinta) si ca vom recupera( cand si cum inca nu stim). Andrei a avut aseara de terminat pe caietul special la romana (cam opt randuri) de liniute oblice si punctulete ( adica // . //. punctul era la mijloc). La mate a avut doua randuri de semipatratele (uuff habar nu am cum se numesc si cum sa va explic -patratul are decat trei laturi lateralele si latura superioara-) cu punct in interior nelegate intre ele, doua cu semipatratele legate intre ele si doua randuri cu casute.
Ma intreb cand or da dictare la aceste semne cum oare o sa le ceara ce trebuie sa scrie ca eu habar nu am cum sa explic ce sunt...

copilul meu

"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Fetelor, m-am mai linistit cu tabara. Ioana sta in camera cu o profesoara foarte amabila, ceea ce e imbucurator, nu-i asa?

Am vorbit cu ea la telefon (cu Ioana) si mi-a spus ca au o priveliste minunata . Mi-a spus si ca intreaba despre fiecare mincare cu ce este facuta, ca sa stie ce sa nu manince (Ioana e alergica si trebuie sa evite o groaza de chestii...). Si profesoara respectiva mi-a confirmat ca asa este, ca le-a spus tuturor ca ea nu are voie sa manince alimente gunoi .

Hai ca mi-a revenit buna-dispozitie.

Azi Wesel il opera pe Matei de polipi pentru a doua oara. Oare cum a decurs operatia? Pupici pentru Matei!

Catusha, de 2 X mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Victor are liber de maine pana luni.

In schimb va recupera sambetele pe 7,14,21 oct.
Invatatoarea a zis ca vor face consolidari, asa ca daca suntem nevoiti sa plecam din localitate, sa nu piarda prea mult.

Eu ma chinui sa gasesc pe cineva ca sa stea acasa.
Vineri ne luam concediu si incercam sa tragem o tura la munte.
Daca il duc la after school, parca e tot scoala, desi evident nu vor face lectii.
Maine sta cu fosta bona a Ancutei, si joi va merge la after school decat sa stea acasa.

Ii tinem pumnii lui Matei.
Cam astea sunt noutatile noastre,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Catusha, cum de voi ati inceput scoala cu ......o vacanta?

Matei sa te faci bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Originally posted by april

Catusha, cum de voi ati inceput scoala cu ......o vacanta?
Matei sa te faci bine

Pai cam asa ceva . Din cauza francofoniei, accesul la scoala lor (care e in zona Pietei Presei Libere) e cam greu, asa ca au preferat sa inchida scoala pentru o saptamina, si au venit cu alternativa asta cu taberele.

De recuperat vor recupera in timpul programului normal, nu ne cheama simbata la scoala.

Catusha, de 2 X mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Am nervi! De ce oare ne-a mai dat invatatoarea caietul de corespondenta daca nu este folosit? Aseara i-am pus cateva intrebari doamnei prin intermediul caietului de corespondenta, intrebari care au ramas fara raspuns deoarece doamna "nu a avut timp sa scrie in caiet"... Asa ca am folosit iar telefonul...si am aflat ca le-a dat de scris trei pagini la romana si trei pagini la matematica pentru luni, ca nu se duc la scoala maine, poimane si raspoimaine si ca vor recupera in sambetele din octombrie incepand cu data de 7 oct. Ca sa nu mai spun ca trebuie sa lucram cu ei in fiecare zi cate o pagina din manuale acasa, pentru a ii fi ei mai usor luni la scoala Pai ea atunci ce mai face in clasa? Si cum dumnezeului nu are timp sa scrie trei cuvinte in caietul de corespondenta?

copilul meu

"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by annitha_cl

Am nervi! De ce oare ne-a mai dat invatatoarea caietul de corespondenta daca nu este folosit? Aseara i-am pus cateva intrebari doamnei prin intermediul caietului de corespondenta, intrebari care au ramas fara raspuns deoarece doamna "nu a avut timp sa scrie in caiet"... Asa ca am folosit iar telefonul...si am aflat ca le-a dat de scris trei pagini la romana si trei pagini la matematica pentru luni, ca nu se duc la scoala maine, poimane si raspoimaine si ca vor recupera in sambetele din octombrie incepand cu data de 7 oct. Ca sa nu mai spun ca trebuie sa lucram cu ei in fiecare zi cate o pagina din manuale acasa, pentru a ii fi ei mai usor luni la scoala Pai ea atunci ce mai face in clasa? Si cum dumnezeului nu are timp sa scrie trei cuvinte in caietul de corespondenta?

copilul meu

se pare ca doamna are rol de parinte si parintii de educatori

Mergi la inceput