Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt II
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
annitha_cl imi displace din ce in ce mai mult invatatoarea lui Andrei , inteleg perfect de ce ai nervi .
O zi excelenta tuturor !
Lala.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Catusha spune:
Originally posted by Lala_D[/i]
annitha_cl imi displace din ce in ce mai mult invatatoarea lui Andrei , inteleg perfect de ce ai nervi .
Subscriu.
Catusha, de 2 X mamica
annitha_cl spune:
Pe cuvant sunt din ce in ce mai dezamagita... Sotul meu imi spune mereu sa ii mai acord timp... O sa mai fac asta inca doua saptamani maxim si dupa aceea intru in ea
copilul meu
"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
Avem si noi vacanta si nu recuperam
, in schimb avem teme
....nu multe dar exista .
Astfel avem de facut 3 pagini de liniute ( 10 randuri pe pagina, 3 modele diferite de liniute si puncte ) astfel incat luni sa inceapa bastonasele
Asta e tema oficiala .
Peste o sa insist sa mai citim si sa facem din culegerea de matematica pe foile de flipchart ca tot il incanta ''jocul'' asta
O zi excelenta tuturor !
Lala.
zana spune:
Miruna coloreaza la greu, i-am ascutit creioanele ieri ca nu mai aveau varfuri, scrie apasat cu creionul iar cu stiloul a scris doar acasa pana acum... liniutele unduitoare ma termina si anul trecut le facea bine .
In pauza sta in clasa sa pazeasca ghiozdanul, un coleg o necajeste si prin urmare mai bine sta acolo in clasa.
Nu vrea sa lucreze suplimentar acasa,trebuie sa gasesc o metoda sa antifonez geamurile sa nu mai auda copiii afara.
Cam atat.
Va doresc o mini-vacanta placuta!
CristinaT spune:
Wesel, multa sanatate lui Matei.
amai, poate gasesti o bona, desi si asta e foarte greu. La Oana in clasa copilasii care sunt la internat cu luat si 2 de FB. Incearca si varianta sa se culce o ora cand ajungeti acasa.
Lala_D, noi am inceput multe, dar nu am concretizat nimic.
alba, baietelul tau cel mic e ca o papusica frumoasa. Cel putin in unele poze e de pus pe coperta.
Noi nu avem culegeri. In clasa se scrie maxim o pagina de liniute.
Teme in general au de terminat pagina de liniute care nu a fost terminat in clasa si eventual de desenat si de colorat ceva.
Catusha, felicitari. Ai fetita mare. Stie sa se descurce.
annitha_cl, te inteleg.
Nici eu nu inteleg pentru ce dumnezeu e acel carnetel. Traiesc cu senzatia ca m-am intors si eu in clasa 1. Ne spune doamna in afara de caietul cu foaie velina si culori, caiet tip 1 si stilou sa nu le dam nimic altceva. Ce credeti? vineri au avut matematica si desen. Oana a stat si s-a uitat pe pereti ca nu avut pe ce scrie. Pe de alta parte doamna ne-a zis sa nu o sunam pentru teme. Iar la sedinta cu parintii a zis ca nu-i nevoie sa plimbam o foaie in care sa ne scriem nr de telefon, pentru ca ni le va dansa. Si eu de unde pot afla ce trebuie sa recuperam???
Sa zicem ca asta a trecut. Acum alta. Oana cred ca nu a inteles ce insemana tema pentru acasa. Ea le termina in clasa probabil ca in pauza. Nu are niciodata nimic de scris pentru sunt gata. Ieri liniutele cele strambe erau gata scrise, imi venea sa-i rup foia.
Nu scrie cu stanga, dar nu tine stilou cum trebuie, parca scrijeleste.
Si noi (adica Oana) avem vacanta si desigur recuperam sambetele.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
april spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
Oana cred ca nu a inteles ce insemana tema pentru acasa. Ea le termina in clasa probabil ca in pauza. Nu are niciodata nimic de scris pentru sunt gata. Ieri liniutele cele strambe erau gata scrise, imi venea sa-i rup foia.
Nu scrie cu stanga, dar nu tine stilou cum trebuie, parca scrijeleste.
[/url]
Asa si la noi.
Pe cand ajung acasa e gata tema, dar vai de ea...ieri si-a refacut-o toata. De acuma face doar in caietul de acasa si cand ajung eu face in cel de clasa. Altfel e vai si amar. Numai liniute nu erau alea.
![](alcool.gif)
zana spune:
Revin si eu ametita rau, am scris un mesaj la 16 si a aparut la 14.52.
Pe cuvantul meu, ce se intampla cu site-ul?
Nu avem calificative o fi bine, o fi rau...mai vedem? Carnete de note aveti?
E ora 16.12 pentru verificare , off... ceasurile astea
CristinaT spune:
De unde trag concluzia ca nu sunt deloc supravegheati in clasa, altfel ar fi fost vazuta ca le face in pauza. Sau poate ca le termina in timpul orei???
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
april spune:
Andrada nu vrea sa iasa din clasa in pauza, zice ca cei mici sunt impinsi de cei mai mari afara si pe holuri. Doar in prima zi a iesit si a si fost impinsa. Nu inteleg ce fel de copii sunt astia.
Iar in clasa, in pauza, sunt singuri, cei ce nu ies afara.