Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt II
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
annitha_cl spune:
Fetelor, Andrei le face bine si ingrijit.. e drept ca si el mai face cate una mai stramba ( la liniute ma refer) dar de regula ii ies drepte. Mai rau e ca nu este atent si greseste din graba sau pentru ca asculta convorbirile mele, adica trage cu urechea...
copilul meu
"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
Cristina, la Bogdan invatatoare ii noteaza pe ce scriu in clasa si nu cred ca le va da note pe ce scriu acasa inca mult timp de acum incolo.
Astfel ei scriu in clasa in medie 6-7 randuri si le mai raman pentru acasa inca 3-4 ca sa termine pagina.
Asa incat invatatoarea ii verifica in clasa ce si cum au scris si ii noteaza.
In pauza le pune muzica la casetofon si ei stau in clasa si danseaza, vorbesc etc ...nu ies pe hol .Cel putin al meu nu a iesit niciodata pana acum.
O zi excelenta tuturor !
Lala.
Lala_D spune:
A....si noi la sedinta cu parintii am luat toate nr de telefon, a doua zi le-am tiparit si xeroxat iar invatatoarea a dat fiecarui copil o foaie sa o transmita parintilor.
Asa incat putem incinge firul la nevoie
Si lui Bogdan ii ies liniutele drepte cu stiloul ...dar cat am muncit la ele anul trecut ...offf
O zi excelenta tuturor !
Lala.
Mercedes spune:
Hai sa scriu si eu ce face cristi al meu la scoala.
In primele doua saptamani se fac evaluari despre cunostintele acumulate la gradi. La sfarsitul saptamanii cel putin vinerea care a trecut mi a adus acasa fisele de evaluari de sapt. trecuta. A luat 2 FB uri.
Dupa ce se va termina aceasta saptamana vor intra si ei in paiine.
Deocamdata ii place sa vedem pe parcurs - sper sa nu si schimbe parerea.
annitha_cl spune:
La Andrei inca nu s-au dat calificative... Nu a primit nici un calificativ pana acum. Chiar am intrebat invataoarea cum se descurca Andrei in ideea ca o sa-mi spuna ceva...dar nimic.. a balmajit ceva acolo ca bine si atat. Vreau si eu calificative ca sa stim cum mergem. Eu pe caietele lui Andrei nu gasesc decat greselile incercuite cu rosu ( unele greseli mi se pare ca nu sunt asa de grave dar doamna ii atrage atentia pentru ele de exemplu a ingrosat o liniuta - nu foarte mult- si doamna i-a incercuit acea liniuta si a subliniat-o cu o linie dubla) asa ca se pare ca avem criterii diferite de apreciere iar eu sunt
rau. Chiar si Andrei e putin ametit pentru ca eu ii spun mereu ca este bine iar doamna ii spune ca mai trebuie sa lucreze acasa.. in plus adevarate greseli doamna nu le vede de exemplu: daca sare o liniuta sau in loc de doua el face doar una doamna nu ii arata ca a gresit iar eu ii arat ca a gresit si el mereu ma intreaba ca de ce doamna nu ii spune ca acolo a gresit... asa ca bietul copil e total ametit
copilul meu
"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"
Lala_D spune:
La noi vad ca nu incercuieste sau subliniaza inca cu rosu ...desi a avut niste liniute ( vreo 2-3) ingrosate calificativul a fost FB deoarece per ansamblu pagina arata bine si respecta modelul.
Mercedes felicitari
O zi excelenta tuturor !
Lala.
mamimo spune:
Nici Radu nu a luat califictive pana acum.Carnetul de note l-am primit azi,stampilat si semnat de directoare.
Pe Radu il plictisesc ingrozitor liniutele...El inca "asteapta sa inceapa scoala adevarata,cu scris,citit si socotit".
Mi-e teama ca,daca nu depasesc mai repede aceasta faza,entuziasmul lui sa scada.
Azi am revazut listele cu clasele I.Citind numele invatatoarelor,am descoperit ca doua dintre ele sunt institutoare.Habar n-am care e diferenta dintre un institutor si un invatator.
Vacanta placuta boboceilor!!
Lala_D spune:
mamimo un institutor este un cadru didactic care dupa terminarea Liceului Pedagogic a facut si studii de lunga durata ( adica a absolvit si o facultate sau colegiu ).
''Invatatoarea'' lui Bogdan este institutor si preda in aceiasi scoala si limba engleza fiind absolvent al Facultatii de limbi straine.
O zi excelenta tuturor !
Lala.
CristinaT spune:
Oana a primit azi pe un caiet o florica, bunica a zis ca este un FB si pentru ca maine este libera, am mers sa sarbatorim la McDonald's. Am fost foarte fericite!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...