Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt II

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamimo spune:

Multumesc Lala.
Banuiam,insa nu eram sigura.
Poate asa se explica faptul ca in acele doua clase sunt in jur de 30 de copii iar in celelalte patru clase cam 18....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Buna dimineata !!!

Ne putem inscrie si noi? Suntem in clasa I la scoala 197 in clasa IA. Suntem deja in cele 3 zile de vacanta pentru Summit-ul Francofoniei si suntem fericiti ca stam acasa cu toate ca de dimineata s-a trezit cu 20 minute mai tarziu fata de cum se trezea de obicei - ceea ce inteleg ca s-a format deprinderea .

Sunt f multumita de evolutia lui - are deja teme (pe care si le face singur ) iar ref la bani am dat fondul clasei si fondul scolii - o suma OK.

Uniforme sunt cele standard - chiar voi stiti unde ii pot gasi ceva pantaloni de bbc culoarea bleumarin? cei de acum sunt 100% poliester si sunt super urati - nici nu ii stau cum tb si ii tin si frig .

Succes la toti boboceii si sa aduca numai calificative bune acasa !!!

PS Lor daca fac eva gresit sau urat le da cate un MAGARUS in caietul de corespondenta ..Andrei vine in fiecare zi si imi spune ca nu a primit unul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Bine ai venit Andrei si mult succes la scoala
Super ideea cu magarusul

Daca ai drum prin Titan Andra, gasesti la etajul I, pantaloni de uniforma ( si sacou ) din lana , facuti de o firma romaneasca. Sunt de o suta de ori mai buni de cat cei din poliester.

CristinaT felicitari Oanei pentru floricica

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

In Unirii la etajul 3 au pantaloni de stofa.
In jur de 700.000 perechea.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

La stofa din lana ma refeream si eu cge mercic ca mi-ai adus aminte

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amai spune:

Buna
Suntem si noi in mini vacanta pina luni; avem vreo 2 pagini de liniute de facut de diferite tipuri (asta oficial), o pagina de "exercitii" la matematica din culegere, o rugaciune de invatat la religie si cam atat.

alma2006avem si noi doua maini stingi, (daca nu patru picioare!).

In ceea ce priveste calificativele are 3 B si 2 S la scriere (dar, la cum arata eu nu i-as fi dat nici atat) si 2 FB la matematica (si la asta unul cu minus tot din cauza scrisului). Nu stiu daca acestea se vor trece in carnet sau nu ; presupun ca sunt inca in stadiul de evaluare. Ma enerveaza ca n-am cum sa ajung la scoala sa vorbesc cu d-na, dar bine macar ca ne-a dat nr de tel si pot s-o sun (inca n-am "indraznit").

Am si eu o curiozitate: ce virste au boboceii vostrii, 6 si... sau 7 si...; noi suntem la capitolul 7 si luni, dar vreau ca pe fetita cea mica s-o dau la scoala la 6 si 2luni

Pupici
si o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

quote:
Originally posted by Andruska

Buna dimineata !!!

Ne putem inscrie si noi? Suntem in clasa I la scoala 197 in clasa IA. Suntem deja in cele 3 zile de vacanta pentru Summit-ul Francofoniei si suntem fericiti ca stam acasa cu toate ca de dimineata s-a trezit cu 20 minute mai tarziu fata de cum se trezea de obicei - ceea ce inteleg ca s-a format deprinderea .

Sunt f multumita de evolutia lui - are deja teme (pe care si le face singur ) iar ref la bani am dat fondul clasei si fondul scolii - o suma OK.

Uniforme sunt cele standard - chiar voi stiti unde ii pot gasi ceva pantaloni de bbc culoarea bleumarin? cei de acum sunt 100% poliester si sunt super urati - nici nu ii stau cum tb si ii tin si frig .

Succes la toti boboceii si sa aduca numai calificative bune acasa !!!

PS Lor daca fac eva gresit sau urat le da cate un MAGARUS in caietul de corespondenta ..Andrei vine in fiecare zi si imi spune ca nu a primit unul .

Andra cu Andrei (18.09.1999) si Matei (6.02.2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Asta da surpriza :-)
Andra bine ai revenit,chiar ca ma gindeam des la voi.
Ender ce mai face,ca si el de muuuult n-a mai postat ?

In primul rind un sincer LA MULTI ANI pentru Andrei. Darian a implinit pe 17 septembtrie tot 7 anisori :-)
Si pe 2 sept. a inceput si el scoala.
Succese maxime la scoala lui Andrei

Matei ce mai face, cum se impaca cu fratiorul cel mare ?

Cu drag,

Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."

Mergi la inceput

amai Bogdan are 6 ani si 3 luni ( este nascut pe 23 iunie 2000) si invatatoarea lui este incantata de evolutia lui. Asa incat depinde de la copil la copil varsta ''scolara'' , de cat de pregatit psihic si fizic este.

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wesel spune:

Fetelor,
Multumesc mult pentru urari si poentru pumnii stransi.
A trecut! Gata! Matei e bine si, peste 3 saptamani, trebuie sa refacem audiograma, sa vedem daca mai e nevoie de vreo interventie (de fapt, pentru a rezolva o otita seroasa ni s-a recomandat operatia de scos polipii). Sa speram ca n-o sa mai fie nevoie de nimic, ca nu va spun ce e in sufletul meu...
Azi deja facem temele. Cum la noi este inschisa scoala toata saptamana, voi profita putin pentru al pune sa munceasca. Nu de alta dar vineri seara am aflat numai rele: n-a fost cuminte la scoala, a fost chiar obraznic, s-a certat cu un coleg, a facut o gaura pe o pagina a caietului de la abecedar (a crezut ca poate sterge niste pete de cerneala cu un servetel ud!)...Desi a luat calificative bune (dar si rele la purtare)si stampilute "surazatoare", una peste alta, saptamana care-a trecut n-o trec la "bune".
Cum noi am facut pregatitoarea tot aici, Matei crede ca scoala e la fel ca gradinita! Sper din toata inima c-o sa se schimbe, rabdare sa am!
Mamica wesela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La noi a trecut deja prima luna de scoala si ne apropiem cu pasi repezi de vacanta de toamna (din 16 oct. 2 sapt).

Pina acum sunt multumita de cum merge cu scoala. Am avut 2 sedinte cu parintii la scoala si aseara una la Hort (after-school), unde ni s-a prezentat ce fac cu copii (de ex. zilnic, intre 13-15 copii isi fac temele si sunt ajutati de cadre didactice, acolo unde intimpina dificultati). In vacanta vor face multe excursii, vizitari de muzee, film si piscina. Vor avea si o noapte in vacanta in care vor dormi in Hort - au mai avut si in gradi actiunea asta. Copii impreuna cu cadrele didactice innopteaza intre 20-21 oct. in Hort. Bianca e f. incintata si abia asteapta!

Pt cine intreba virsta....Bianca avea 6 ani si 8 luni cind a inceput scoala.

La noi nu se dau inca "calificative" (abia din semestrul al 2-lea). Acum primesc numai "mutrite" vesele sau suparate, dupa caz. Bianca a "adunat" vreo 7-9 "vesele".

Mult succes in continuare.

Mergi la inceput