Boboci de clasa I 2006 - ce invata, ce simt II
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
annitha_cl spune:
Buna dimineata fetelor... Si Andrei a avut lectii de facut la lb. romana chiar mi s-a parut cam multicel nororc ca nu a avut de facut de pe o zi pe alta si am avut week-end-ul la mijloc ( doua pagini de liniute
- o pagina in caietul special din care mai avea decat cinci randuri pentru ca restul le facuse in clasa si o pagina pe caietul tip -)
iar la mate a avut tot o pagina de liniute si punctulete dar facuse jumatate in clasa asa ca am scapat destul de ieftin. Este destul de constiincios atunci cand le face dar cand vede cate are de facut incepe sa isi piarda curajul...
. Mai rau este ca nu prea tine minte tema si nu prea stie sa-mi povesteasca ceea ce au facut in clasa asa ca incingem linia telefonica...
A avut si desenul vineri si nu a facut nimic ( doamna le-a desenat o frunza de vita-de-vie si ei trebuiau sa o picteze ceea ce el nu a facut asa ca o sa pictam acasa in zilele francofoniei.
Sunt extrem de incantata ca liniutele i-au iesit foarte drepte si ca sambata si-a facut singur temele ( nesupravegheat ca inca nu exista acea dorinta de a se apuca singur de lectii) deoarece eu aveam foarte multe de facut( eu puneam muraturile ) si i-au iesit foarte bine.
Calificative inca nu au primit...
copilul meu
"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Catusha spune:
A plecat copilul in tabara... Cine m-o fi pus sa-l las?
Nu sint buna de nimic... Nu pot sa ma concentrez la nimic... Deocamdata n-am dat nici un telefon, incerc sa ma abtin pina pe la ora 14.00, cind ar trebui sa ajunga.
Catusha, de 2 X mamica
Catusha spune:
Bineinteles ca nu m-am putut abtine si am sunat. Am intrebat doar daca este bine, dar nu am cerut sa vorbesc cu ea ca sa nu ii transmit din starea mea. Sint pe drum.
Of, ce bine ca prichindeii vostri sint la scoala...
Am facut si noi simbata niste teme, jumate de pagina de liniute simple si jumate de doua liniute si punct. S-a descurcat mai bine decit am crezut. Unul din cele doua stilouri pe care i le dadusem la scoala este intr-adevar o porcarie, l-am si aruncat, acum chiar inteleg de ce facuse pete, copilul nu avea nici o vina.
Ioana nu a primit nici un calificativ saptamina trecuta, doar niste stampilute, dar nu stiu inca ce inseamna asta.
Sa trecem cu bine cu hopul cu tabara, ca mai vedem noi dupa aia cu liniutele si bastonasele...
Catusha, de 2 X mamica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
Am inceput si saptamana aceasta cu bine : un FB pe caietul de scriere si un FB pe plansa de pictura pentru steagul Romaniei.
Am inceput sa avem si noi teme zilnice vad , pentru azi 5 randuri pe caietul de scriere , cu stiloul.
In weekend am facut din culegerea de matematica in stil de joaca adica deoarece noi acasa avem un flipchart cu foi imense i-am scris pe el exercitii de descompunere, aranjat in ordine crescatoare, descrescatoare, gasit vecinii cifrelor si s-a amuzat teribil rezolvand la ele cu carioci colorate
A inceput sa citeasca si el , un pic poticnit, silabisind fiecare cuvant sau chiar silaba, dar e un inceput
CristinaT noi facem aikido la un club de aproape un an deja.
Catusha felicitari pentru plecatul in tabara, sunteti niste curajosi
annitha_cl si mie imi par cam multe temele lui Andrei
alba ce scolar frumos ai
cge felicitari lui Victor pentru cei doi FB si la cat mai multi de acum inainte
O zi excelenta tuturor !
Lala.
amai spune:
Buna
Mamicilor, va multumesc mult pentru recomandarile referitoare la culegeri
La noi situatia este catastrofala in ceea ce priveste scrisul ; nici nu stiu cum sa fac pentru ca la ora 18 cind as putea sa o ajut la teme ea e terminata...cred ca daca merge in ritmul asta o retrag de la internat.
biluta28 scoala este in sect 4 in apropiere de parcul Tineretului (str Viorele)
Toate cele bune!
annitha_cl spune:
Cam multa liniste pentru acest inceput de saptamana... Am vorbit cu Andrei si mi-a spus ca astazi le-a dat mult mai putin de scris doamna si era fericit.. si eu sunt la fel. M-a intrebat daca facem in plus ceva ca a auzit el cand doamna spunea unei mamici ca baietelul ei trebuie sa lucreze in plus acasa. Bineinteles ca raspunsul meu a fost negativ. Ce fericit era el!
copilul meu
"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"
alba spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
Catusha, felicitari ca ai reusit sa o lasi. Si tie Liliana. Eu cred ca imi lipseste o doaga. Pur si simplu cand o trimiteam la tara adica 30 km din fata blocului, sa fac curat sau vina vreun mester… un puteam sa fac nimic, trageam de mine. Dar o saptamana !! Sotul a fost tare incantat pentru ca de cativa ani eu iarna sunt in sesiune si se ducea doar el cu fata la schi. A zis “super ca si asa un mai aveam unde sa ne cazam, stai linistita ca eu sunt de acord.”
Si in clasa Oanei s-au dat calificative, dar ea un a primit nici unul. Aseara cand am aflat mi s-au taiat picioarele, eu tot timpul spuneam ca sunt plictisitoare liniutele mai bine facem….
Lala_D, la scoala Oanei sunt cursuri de karate dar sunt la de la 19.30 la 21.00. Mi se pare cam tarziu.
wesel, multa bafta la scos polipii. Eu stiam ca este obligatorie religía.
Laura T, bine ai venit. Bafta Biancai la scoala.
alba, offff…. Mititelul de el. Imi pare rau. Sper ca este bine! Probabil ca pentru tine este mai greu ca mai ai un copilas mic care necesita si el multa atentie. Eu nu am inteles prea bine la ce foloseste Schultütte. Fac schimb intre ei, de bomboane si le pun in conul acela? E foarte dragut scolarelul tau, mi se pare ca seamana cu tine nemaipomenit.
Saptamana asta se va termina tare repede. Marti dupa amiaza incepe week-end-ul pentru copii!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
Cristina,merci frumos de complimente,da Cassian tot cu mami a lui seamana ?
Cit despre asa zisa Schultütte,parintii ori o cumpara la magazin ori fac acasa un con frumos,il umplu (inainte se puneau numai dulciuri ,ca sa le indulceasca inceputul de scoala
![](icon_smile_approve.gif)
Acest con umplut ochi este pentru propriul copil,
nu le schimba la scoala intre ei
![](icon_smile_wink.gif)
Miine la ora 20.00 avem prima sedintza de parinti,sa vedem ce noutati mai aflu ?
Alba,mami de Darian (7 ani) & Cassian (1 anisor)
http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian
"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."
Alma2006 spune:
Seara buna fetelor!
Si noi lucram dupa aproximativ aceleasi carti ca si voi dar inca nu avem teme! Doamna ne-a spus ca pune accentul foarte mult pe ceea ce se lucreaza in clasa pentru ca, spunea ea, acasa lucram mai mult noi parintii.
Sebi e incantat pana acum dar eu stiind ce-i poate pielea sunt un pic ingrijorata. Ii mai dau eu din cand in cand de scris!
Calificative nu a luat pana acum doar stampile si niste bulinute rosii care inseamna ca a raspuns corect la anumite solicitari.
Ce ma enerveaza este ca acasa ii arat in avans cum se fac anumite semne grafice, le face bine iar la scoala le porcoveste!
Fac asta pentru ca mie mi se pare ca are doua maini stangi si el e dreptaci!
Cred ca dupa nebunia asta cu francofonia o sa intram in normal!
Lala multumesc pentru recomandari!
O zi buna!
mamimo spune:
Acum am venit de la o noua sedinta...Am primit o veste nu tocmai placuta:zilele libere se vor recupera in urmatoarele trei sambete,deci adio iesiri in WE.
In plus,avem cate patru ore in fiecare zi.
La voi care este structura anului scolar?Noi avem 20 ore saptamanal,8 romana,4 matematica,2 ed fizica,religie,muzica,abilitati practice,educatie plastica,cunoasterea mediului si engleza.
As fi vrut un pic mai multa matematica,dar asta e....
Alma2006 spune:
Noi avem Romana 7, Matematica 4, Sport 2, Muzica 1, Cunoasterea mediului 1, Educatie Plastica 1, Abilitati practice 1, Educatie antreprenoriala 1, Religie 1
Si s-ar parea ca nu vom recupera, dar asta depinde de fiecare invatatoare in parte!
O zi buna!