Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (139)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ruxi, esti pe aproape.
Au desenat parintii conturul manutelor lor.
Dulce foc!!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Au facut procura parintilor la notar sa scrie in locul lor?

E clar, azi am dat-o in diverse

Simo, eu ma gandeam la articole separate, si anume la mai multi pantaloni ca pe aia ii murdareste muuuult mai rapid, dar inca nu m-am hotarat.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

cge felicitari micutei informaticiene
simo mersi pt laude,eu le_am amandoua cobinatii de haine cit despre caciulite nu sta de loc cu ele si asta de mic,nu iti spun ce m_am chinuit cu bandana la mare si in ultimul rind felictari reportrului
ioana asa deci te cultvi ,am auzit ca este misto cartea

dar de ce RalucaCosti nu mai intra pe la noi sa ne spuna de Radu ce mai face ??

poze

Mergi la inceput

cge ce dragut ,ce dragut din partea piticodromilor si bineinteles din partea mamelor ,felicitarile mele

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Si-au pictat palmutzele cu acuarela si si-au pus amprenta . Hai mai Cristina nu ma mai pune sa-mi muncesc neuronul luni de dimineata ca intra in greva si am sfeclit-o

Mergi la inceput

fetelor mi_a adormit pitacul ,ma duc si eu sa dorm un pic sa vedem daca pot sa recuperez ceva ca iarasi sint beata toata ziua pa si pe mai tarziu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Almy si eu care vroiam sa ma tund scurt, credeam ca asta e rezolvarea ...cat sespre scurgerea de la cada e infundata rau si tot torn solutii de desfundat .....degeaba, nu mai fak fata.

Bun venit celor 3 noi membre :).

Ege am vazut pozele, frumoase rokistzele roshii si Vladut suge, nu vrea alt lapte zici ca ii dau otet , scuipa tot si e ahtiat dupa tzitzi.

Cristina asteptam poze edificatoare de la petrecere

Fetelor eu mai slabut cu netul ca ma asteapta un we de fok, daca rezist si luni scriu e ok .... hehehe, sambata dimineata avem examen (si mami si tati) sa terminam cu cel master cica trebuie sa sustinem lucrarea ca la licenta bleah, dupa asta avem doua nunti, la care e musai sa fim prezenti toata ziua una la varamea si a doua se insoara fratele sotului ... dar problema e ca nu avem cu cine lasa plodul noaptea ca mama e la o nunta si soacra la cealalta evident ....si nu stiu cum vom face, parca vad ca o sa alergam intre nunti cu plodul dupa noi :( si duminika ii luam sin oi din mot copilului, chiar daca ziua lui e luni nasii a vrut duminika.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Daca vreti sa cititi despre prima zi de scoala a lui Victor.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81143&whichpage=19" target="_blank">Prima Zi

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Simo, eu zic pantaloni grosi (gen salopeta, cu bretele, din alea de schi) si geaca. Nu de alta, dar daca ii e cald poti sa ii dai numai geaca jos, e mai usor de exfoliat, asa, eu merg pe principiul mai multe haine suprapuse pe care le scot pe rand daca e cald sau le pun la loc daca e frig.
Si eu trebuie sa ii iau costum gros pentru iarna, dar am sa incerc sa gasesc doua perechi de pantaloni si geaca sa fie in ton, si daca se murdaresc pantalonii sa am de schimb.

Fetelor care ati mers pe schema Infanrix, va rog sa imi spuneti ce vaccin cumpar la un an? am auzit tot felul de variante: Priorix, Infanrix Penta, Infanrix Quinta sau Infanrix Ipv cu HiB. Care e fetelor cel care trebuie???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Mai, da stiu ca scrieti, nu gluma!
Anya, multumesc mult mult pentru raspuns, m-am mai linistit.
Bun venit noilor fete Ank_mik, Ioana55 si Sarmisa!!!
Ce sa mai, atragem lumea ca un magnet, suntem bune!!!
Sarmisa, si mie imi place tare mult numele de Mayanna, superrrr!!!
Kidut, sanatate multa Alexandrei, sa va treaca repede!!! Si Ana are set visina putreda, pantalonas, bluza si ciorapei!
Sofia, imi pare tare rau pentru ce-ai patit, this is Romania. Bine, de furat se fura peste tot. LA MULTI ANI pentru zilele onomastice!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput