Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (139)
Raspunsuri - Pagina 10
miflore spune:
Ioana, mercic!
Simona8004, bafta multa la noul job!!! Sa-ti mearga bine!
Almy, si mie mi-a cazut parul rau de tot dar de la o vreme s-a mai reglat...poate se rezolva si la tine in curand, la unele fete dureaza un pic mai mult reacomodarea fara BB la purtator!
Kristinutza, Ana zice incontinuu prrrrrrtieeeeee adica partie. A facut o pasiune pentru cuvantul asta. Sa stii ca si eu o sa pun pensula pe tava la mot!
LA MULTI ANI PENTRU IARIS!!!
Mary, sa-ti traiasca flacaul, sa se faca mare si voinic!!! Petrecere frumoasa!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Nanadana, somn usor!!! Sper sa doarma bine Antoine la noapte!
Simo, nici Ana nu sta cu caciulita, e jaleeeee... Azvarle tot in secunda doi; o mai pacalesc cu alea de se leaga sub barbita dar uneori merge, alteori nu.
Alinam, mama ce de treaba ai!!! Bafta la tot!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Ruxandra, cand o creste Matei mare o sa-mi dea si mie un autograf? Sa ma laud si eu ca-l cunosc de cand era mic mic!!!
Cristina, super petrecere!!! Vrem poze!!! Si super ideea cu manutele si felicitarea!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
In alta ordine de idei azi am fost la Medicover cu tot cu Ana, cu bona si cu maica-mea si ne-am luat in grup exsudate; noroc ca nu era coada deloc, in douazeci de minute eram toate gata; Ana n-a plans, a fost chiar cumintica; mie mi-a venit sa vomit, mi-a bagat spatula aia pe gat mai mai s-o inghit!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Simo74 spune:
Zano io sunt! Ma fac ca muncesc si mai arunc si un ochi pe DC. Apropo de stafilococul auriu, eu sunt unul dintre multii purtatori ai acestui balaur si tot timpul mi-a fost frica sa nu il dau si filosofului , dar i-am facut un exudat acum doua luni si nu are nimic, asa ca stai linistita cu bona. Oricum e bine ca v-ati facut cu totii exudat.
Cge m-am topit toata cand am citit povestea lui Victoras in prima zi de scoala. Banuiesc ca ai fost tu mai emotionata decat copilul! Asteptam updaturi
miflore spune:
Cristina, am citit peripetiile din prima zi de scoala! Ce emotionant!
De-acum o sa faci si teme!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
cge spune:
Da, facem si teme.
Si eu si sotul. Sambata a decupat sotul din hartie glasata figuri geometrice de toate marimile.
Nu va spun cate tigari a fumat cu ocazia asta.
Ce dragute sunteti ca ati citit.
Ii spun lui Victor ca tot piticodromul il sustine.
Miaela, si lui Victor i-a iesit acum vreo 2 ani stafilococul auriu.
L-am tratat cu Retarpen injectabil vreo 4 doze, una pe sapt. si se pare ca a scapat de el.
Lasa ca o sa fie bine, si tu o sa mergi linistita la scarbiciu.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
miflore spune:
Te-am prins Simo ca nu muncesti! Bravo, bravo, da-i inainte!
Hai ca m-am linistit cu stafilococul asta, nu e chiar asa o nenorocire; banuiesc ca-l pupi pe Luca cel filozof toata ziua!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
locca spune:
Mifloricico ... trebuie sa ne mai vedem. am zis.
Kid, priorixul este ror-ul. Dupa aceea se face infanrix care sa contina dtp si polio, nu stiu exact care e ala. IPV-hib-ul contine si meningita pe langa astea si nu stiu daca se face rapel acum. O sa intreb pe Calapod miercuri si iti spun, daca nu zic fetele pana atunci.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)