Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (139)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Mifloricico pai cam la ce fel de pupaturi isi ia Filosoful in mod cert se lua si la el . In orice caz, asta a fost si ramane unul din stresurile mele majore ca nu stiu cum se face dar toti balacozaurii astia s-au amorezat iremediabil de mine si ma cam populeaza fara a-mi face vreun rau insa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

La multzi ani, Iaris!

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ruxandra, Simo, aveti super idei! Sigur o sa le folosim la urmatoarea felicitare.
Cristina, am citit despre Victor, neaparat sa-i spui ca il sustinem.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Ioana pai daca m-a provocat Cristina? vin si eu cu tot felul de bazaconii

Mergi la inceput

Simo, provocare-provocare, dar aveti imaginatie, nu gluma.

Trebuie sa pun si eu poze de la party, sa-i vedeti pe piticoti impreuna; si mai ales printesa sarbatorita, care a avut costumatie de primit musafirii, asortata din cap pina in picioare, si apoi alta costumatie, de condus musafirii. Pe Miruna, prietenii lui Victor au facut-o sa chiuie de fericire. Se bagase intre ei (se jucau de-a pompierii parca) si se hlizea cu gura pina la urechi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Bau,

Am baut cafelele si am luat si pranzul intre timp.
Vad ca e efervescenta mare pe aici.
Miflore, bine ai venit de la tara.
Cristina Cge, sa va fie de bine petrecerea si am citit despre prima zi de scoala a lui Victor (al tau ), mi-au dat lacrimile, ce simpatici trebuie sa fie piticii mici cu ghiozdane mari...

Bun venit la noi in gasca Ioana55 si Sarmisa, sa ne scrieti des si sa va traiasca comorile.

Sofia, naspa rau de tot cu furatul, e suparator dar nu pune la inima.
Stiu ca nu e o consolare dar sa stii ca nu tine de geografie. Eu am ramas fara geanta de doua ori: o data in Brux (la piscina) si o data in Sicilia (cand mi-au furat-o din masina, in timp ce noi eram in masina).

Sanatate multa puiutilor bolnavi, sa va faceti bine repede de tot.

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Ioana, da, sambata am scapat mai devreme de la seriviciu si am fost cu Piticotul la party, am ajuns cu o ora inainte sa se termine. Bineinteles ca am uitat aparatul foto acasa. A fost dragut, petrecerea era la un club de copii (asa se poarta aici, ca sa nu faci deranj acasa, cica...) cu spatii de joaca pt copii, tot felul de chestii de catarat, agatat, groapa cu nisip, etc.
E advevarat ca asa e comod pt parinti dar nu prea mai seamana a ziua unui copil ci e pur si simplu un grup de copii care se joaca impreuna sau imprastiati, depinde de varste si preferinte.
Era si spatiu pt copii pana la 2 ani dar Victor dormise in masina pana am ajuns acolo si a fost cam timid la inceput, nu vroia decat la ta-su in brate. Cam in juma de ora a inceput si el sa misune pe jos, sa bage in gura ce gasea, de m-am isterizat cand l-am vazut molfaind un cartof prajit deslipt de pe podea.
Cand am plecat de acolo, era asa de frumos afara ca ne-am hotarat brusc sa mergem la mare, unde a fost superb. Ne-am plimbat pe faleza, am stat pe nisip si ne-am bagat picioarele in apa. Nu am facut plaja si nici baie ca nu eram pregatiti pt asta, dar oricum ne-am simtit f bine, mai ales ca nu vazusem mare de acum 2 ani si mi-am dat seama ce mult ne-a lipsit.

Mergi la inceput

Bine ca acum v-ati ascuns...cucu-bau!

La multi ani! Petra Yarina,
Andrea Anamaria si Iaris.

Sa cresteti mari, sanatosi, frumosi, iubiti si norocosi.

Mergi la inceput

Anto, phiii, ce m-ai speriat. Ma bucur ca ai reusit sa mergi la party, si ca v-ati plimbat la mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Anto, asa tu sa ii spui lui Victor ca mai exista si alti copii cu numele asta
Si petrecerea noastra tot la un club de joaca ptr copii a fost.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput