Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (139)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Cristina, asa deci, Ancutza a vrut sa boicoteze incepului scolii pentru fratele mai mare...hi hi, m-a ditrat faza cu fondul de ten pe prima tura de haine. Bine ca ati avut cu ce sa le schimbati (mai ales in cazul lui Victor, ca presupun ca are uniforma)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Cristina , am citit si eu acum patzaniile.
La noi fi'miu ne boicoteaza sistematic ascunzand cheile. Odata le-am gasit dupa juma de ora de cautari in masina de spalat. Dar trebuie sa recunosc ca asta cu fondul de ten e tare.
Gata, aveti baiat mare, cum merge el la scoala si spune prezent

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

eu intrasem sa va spun nu stiu ce, dar tocmai am citit povestea primei zi de scoala si mi-s prea emotionata acum.
cge, .

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Vedeti la faza cu fondul de ten nu m-am gandit ca putea sa fie si mai rau decat atat, adica sa il murdareasca si pe Victor.
Victor nu era in bucatarie la momentul cu pricina si a scapat.
El chiar nu avea uniforma de backup.

Multumim ptr sustinere, Ruxi, Kristinutza, Kid. si celorlalte fete.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Cge, am citit si eu despre Victor, m-a impresionat tare. Spune-i ca-i tinem pumnii!
Cum scoti petele de fond de ten? Le dai la curatatorie? Am o rochie de seara compromisa definitiv cu fond de ten, chiar vroiam sa pun o intrebare pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Pantalonii respectivi i-am dus la curatatorie.
Au promis ca ii vor spala si chimic, si la apa.

Va tin la curent, daca ies petele sau nu.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Cge, sper ca nu te-a deranjat ce am zis despre serbarea zilei la club,. Sunt sigura ca si noi vom face la fel cand va veni vremea. Acum a fost prima data cand am participat la asa ceva si de aceea am remarcat niste lucruri. Si cel mai important este ca piticontii sa se distreze si sa se simta bine si la cat erau toti de transpirati si murdari, precis s-au distrat fain.

Voi la ce club ati facut? Care e procedura, se inchiriaza intre anumite ore fixe? Va da clubul ceva sau aduceti tot de acasa?

Aici inchiriezi un slot precis si deja cu 20 de minute inainte de terminare incepusera sa vina si sa intrebe: "putem sa trangem farfuriile si paharele, putem sa curatam masa?", adica "degajati ca vin urmatorii"...

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Buna la mamici si bebici.
La multi ani! tuturor care au implinit un anisor
Am intrat si eu ca imi e teama de data afara dupa forum.Hai sa va zic de ce nu am mai scris de mult.
Raport: - in concediu la mare ( 3zile ) fara Eva si am plins de multe ori- deci nu mai merg niciodata in concediu fara copil
-am fost cu Eva, sotul si mama la munte, a fost super numai ca am prins frig si ploaie.
- a avut diaree,a fost racita acum mai tuseste putin si mai are nasul infundat
-a mancat prost asa ca a slabit, de doua zile vad ca si-a revenit cu mancatul.
-are 2 dinti,adica o 1/2 de dinte si 1/4 din altul si este umflata si albita tare gingia sus cred ca o sa ii iasa niste cazmale...
-ii este inca teama sa umble singurica,dar daca este prea cocentrata la ceva merge cam 10 pasi si cand se prinde ca e singura se dezechilibreaza.
Kid2003 se face Infanrixul Ipv cu HiB mi-a spus mie doctorita sapt trecuta ca sa stiu ce sa cumpar daca vrei maine iti zic schema pana la 18 luni ca se mai tot fac intepaturi pina atunci.
Dragelor cu fetite care au implinit anul va rog sa imi spuneti si mie cum se face cu ruptul turtei ca nu stiu si nasa ei nu o sa fie in tara( nu ca ar stii dar asa ca sunt enervata pe faza asta, ma plang si eu la voi).hai ca m-am lungit rau ...
Va pup si ne vedem maine ...
PS:de citit am citit tot asa ca sa nu ziceti ceva de rau ca va vad
Promit si poze recente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Cristina, Ruxandra, Simo !

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

cucu-bau

am adormit mai mult de o ramada ca pitacul tot asa de marait este ,cred ca ii iese vre-un dinte

miflor mai pune ceva poze cu Ana

poze

Mergi la inceput