Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (139)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Simona-kid, habar n-am daca aurul inseamna ca o sa aiba succes in meserie. Se poate. Reusise nasa sa-i prinda un fel de mot, dar a dat matei din cap de 2 ori si a zburat, asa ca pana la urma i-a taiat din par pur si simplu un pic si gata. Ce sa fac daca e chel copilu'... Imi pare rau de bubite si de kkceala. Si al meu a facut iar bubite. De unde ziceam ca trecusera cateva luni bune si nu mai facuse, acum vad ca iar are de-alea uscate. I-am dat cu advantan, desi nu as fi vrut, si e mai bine. Si cel mai important, nu se mai trezeste noaptea decat o data, asa ca poate de scarpinat de trezea inainte. Miercuri mergem si noi la dr. la vaccin si consult de 1 an.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Buna dimineata minunatelor! Mai, ce de lume si ce de activitate pe aici! Asa da, natiune!

In primul rand sa urez Bun venit! noilor membri ai gastii: Sarmisa cu frumoasa Mayanna, Ioana55 cu Eva (sunt lesinata dupa numele asta...daca aveam o fetita, asa o chema ) si Ank_Miki cu puiutzul dragutz Miki

Nanadana trebuie neaparat sa-l laud pe Antoine ca eu asa cretzopolin dragutz n-am mai vazut

Simona felicitari pentru servici! Bravo tie!

Almy daca te linisteste cu ceva, sunt in aceeasi situatie cu caderea parului. E jale pe vale! Ce furtuna nene, ca la prima ploaie cantareata cheala scrie pe mine

Ruxi asa deci...pictor spui . Pai filosof avem, pictor asisderea, ne mai trebuie un actor si un scriitor si infiintam gradinita "Vita e bella sau ce inseamna viata boema"

Ege Ege mic este o papusa vie

La multi ani! tuturor copilasilor care au sarbatorit anisorul...cu mentiune speciala ptr Ancutza, Teodora si Iaris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

"La Multi Ani", Iaris. Sa cresti mare, sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor.

Sofia, "La Multi Ani!" ptr sambata.
Naspha intamplare, stiu ca nu te consoleaza, dar si mie mi-au furat telefonul in parcul de lg. casa cand impingeam la carucior cu Victor.

Fetele, multumim mult ptr felicitarile de ziua Ancutei cat si urarile ptr Scolarelul familiei.
Nu am mai fost niciodata atat de felicitati.

Noi am fost in vartej de evenimente, dar le-am facut fata cu brio.
Vineri a fost deschiderea anului scolar, la 17.00 dup-amiaza a fost prima sedinta cu parintii.
A fost sedinta la care am scris cel mai mult din toata viata mea.

Sambata - petrecerea Ancutei.
Sa va spun surpriza : Miruna, Vladut (Irina) si Maria(Ramona) au fost invitatii Ancai.
Copiii s-au jucat foarte frumos, au si mancat si piure cu gratarel, si tort.
Anca a ales de pe tava : mouse-ul, carticica ei cu animale, si la a 3-a extragere: telefonu' meu, lantisorul de argint si forfecuta.
Daca era si a 4-a extragere, sigur lua banii.
A, si am primit cadouri frumoase si multe. Uraaa !
Si mai ales o felicitare super de la colegii ei de generatie scrisa chiar de ei. Ia ghiciti cum.

Ieri am tuns copiii, sunt fara plete si Victor si Anca.
Il citez pe Victor: 'Mama, te rog sa nu o tunda mult, ca iar ajunge cheala!'.

Cam atat despre noi, maine cred ca avem si pozele edificatoare.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

kid, la mother care au avut tot timpul si colectii de haine pe mov. Acum nu stiu, ca n-am mai intrat de mult la ei.
Dana lui Antoine, imi pare rau ca n-ati dormit.
Ruxandra, sa va fie de bine motzul lipsa.

Nici eu n-am dormit, dar nu ca m-ar fi trezit copilul, ci pentru ca am pus mina pe conspiratia lui dan brown si n-am putut s-o las din mina.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Simo ... pai da, cat m-am straduit eu sa-i bag gmatul in cap, adica in mana, si el tot la pensula trage. Asta e, astept acum cu interes primele opere de arta pe peretii casei.

Ma da afara cheful de munca azi.
Cristina, unde esti? Zi-ne de Ancuta si Victor.

edit ca acum am vazut ca ai scris. Felicitari pt. extrageri! Cred ca a fost super distractie. Fa poza cu felicitarea ca mor de curiozitate.

Mergi la inceput

Ruxi GMAT-ul a stat frumusel pe tava si in cazul nostru. Nici n-a vrut sa se uite la asa carte frumoasa . In schimb Luca a ales (dupa o cugetare adancaaaaaaa, de ziceam ca nu mai pune mana pe nimic): un glob pamantesc, cartea de credit si stiloul, de unde am ajuns la concluzia ca daca ma-sa nu a reusit sa se faca reporter la National Geographic, el are toate sansele!

Cge Sa va fie de bine petrecerea si zi-ne cu ce au scris colegii felicitarea, nu ne mai perpeli ca nu-mi trece prin cap nici o idee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

inca nu zicem, nu ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Ba eu am o idee, cu degetele inmuiate in ciocolata.
Bai, dati-ma afara de pe forum ca sta productia rau de tot.

Mergi la inceput

Dragele mele ca tot vorbiti de haine...ziceti-mi si mie ce varianta ar fi mai buna ptr monseur geaca si pantaloni grosi sau combinezon ca habar n-am...sau achizitionez ambele variante si am scapat de o grija

Si in alta ordine de idei, copilasii vostri stau cu caciulite, bandane, sepci, etc pe cap ca al meu si le smulge in secunda doi si ma gandesc cu groaza ca vine benga acum si o sa i le lipesc cu super glue de capatana. Cum sa fac?

Mergi la inceput

Cge s-au dat cu ruj pe boticutzi si au dat pupi la felicitare

Ruxi ba stai pe aici ca stii cum se spune: pauzele lungi si dese, cheia marilor progrese...de altfel si eu ma omor cu munca intr-un mare fel

Mergi la inceput