Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 7
Bic spune:
Citesc pe fugaa si pe diagonala, dar sa mai raspuns un pic.
Anda stiu ca e greu, dar nu dispera. Bebelusii mai fac citeodata si greva foamei. Smarandita e si ea pe o semi greva de doua zile. Nu prea mai apuca sa manince si a cam avut doar doua mese solide in ultimele zile.
Nichita e mai agitat din cauza ca nu maninca, ai vazut vreo schimbare sau pur si simplu te perpelesti tu ca asta ti-e meseria de mama?
Simina sa stii ca si mie mi-a fost de dor de tine si ma bucur ca ai revenit!
Noki, uite ca-mi sta pe limba cum se cheama parcul ala. Mama sta in apropiere si pe-acolo ne-am facut veacul diminetile cind am fost in Ro. Intr-adevar l-au facut foarte frumos.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Bic spune:
Of, ca iar ma grabesc si uit sa scriu.
Avem la condica de azi niste maaari realizari: stam in picioare din ce in ce mai mult; azi a stat de multe ori, inclusiv la plaja. Cred ca o ajuta nisipul ca e mai stabil. I-am cumparat o jucarie din aia pe roti de care grebuie sa se tina de un miner si sa o impinga si de-atunci a capatat curaj.
Tot azi, am spuns prima oara "Mama" si "tata." Foarte clar si evident cu intentie. Eram pe coridor si i=am spus uite eu sint mama, Ma-MA. Si ea de colo, "Mea-mea." Consortul care in baie zice si el" Da, da, am auzit-o foarte clar, a spus." Si apoi i-am spus: "eu sint mama si dincolo de usa e tata." Si ea de colo "tea-tea."
Mai tirziu, cind am iesit in oras, sosu' a plecat acasa cu masina si cu copilu' si eu am plecat pe bicicleta. Peste citeva secunde m-am intors la masina ca uitasem ceva. Si puiutza incepe sa faca energic cu miinile si mi-a zis barbata-miu ca in timpul asta si zicea "mea-mea."!
Foaaarte incintata mi-s. 
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
madau spune:
Neata!!!
N-am timp sa citesc acum din urma..sper ca toata lumea e bine!!
M-am uitat pe site si e oficial...s-au anuntat deja www.babyexpo.ro/b/index.php?op=baby_star" target="_blank">castigatorii Baby Star

Fug sa termin curatenia..maine va povestesc mai in detaliu tot. Pupam toti bebelusii si pe mamicile lor

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
roxisialexia spune:
Neata!
anda, ai incercat sa il lasi sa manance singur? Lasa-l sa bage mana in mancare ( cu siguranta dupa o sa ii faci baie), dar poate asa prin distractie o sa prinda gustul.Joaca-te cu el la masa, lasa-l sa cerceteze el ce e cu mancarea si o sa isi puna si un gura si in cap si pe el, dar o sa fie fericit si poate chiar o sa pape ceva.
Si nu in ultimul rand, nu il forta, ei stiu cel mai bine ce le place si ce nu.Probabil ca si-a schimbat gusturile si trebuie sa incerci sa gasesti ceva ce ii place.Ai incercat borcanasele?( chiar daca acum putin timp nu ti le vroia, incearca acum!)
Succes.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
anda77 spune:
neata fetelor,
multumesc pt. raspunsuri si de-aici si de pe messenger. pentru la pranz i-am pregatit cateva variante: ciulama de pui (ca asta a sugerat pediatrul, io nu i-as fi dat faina, dar in fine, o incerc si pe-asta), orez cu lapte si cred ca fac si piure de cartof, ala e mai dulce. mai am vreo 3 piureuri de ieri dar nu mai incerc cu alea ca pierd din start batalia, plus o supa, dar nici p-aia n-a vrut-o. se apropie ora 14 si ma apuca emotiile. sa ne tineti pumnii sa inghita ceva...
la 11 a mancat un borcanel mic de fructe de padure de la hipp, merci, ala e dulce, nu l-a refuzat.
bic, e agitat, e foarte agitat, nu stiu daca e de la dinti (trebuie sa iasa primii doi, jos) sau e rasfatat. are niste manifestari ciudate: daca nu are o masinuta in mana sau nu e in 4 labe pe jos, orice altceva il agita si-l face sa planga. plange si se jeleste toata ziua...
da, e foarte frumos cand incepe sa faca corespondente. io nu stiu daca nichita stie cine e mama, tata si papa (cam atat zice acum, mama mai des, restul foarte rar, mai zicea inainte si baba, apa si dai-dai, dar i-a trecut)
roxisialexia, pai manca borcanele cu succes, acum nu le mai vrea nici p-alea. am desfacut 2 ieri si le-am aruncat ca nu a vrut. dupa ce ca nu mananca, cheltuielile pe mancare in perioada asta sunt mai mari decat cand manca...
io as face asa, cu lasatul sa se mozoleasca, desi nu vroiam, dar acum...in disperare de cauza..., dar imi e ca doar va reusi sa murdareasca tot in calea lui, dar nu va duce la gura nimic. si asa n-am facut nicio treaba...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
uitati ce am gasit, daca vreti sa decorati camera copilului, niste tablouri frumoase cu ursuleti. are si adresa de contact, cred ca le vinde, de-aia le-a pus. mie imi place ala cu multi ursuleti ingramaditi intr-un pat, dar n-am avut stare sa trimit mail pana acum, sa vad cat costa
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84265
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
felicia74 spune:
Parcul Romanescu Mi-a zis Ilenutza ca e foarte frumos. Nu stiu daca ar merge pentru vreo intalneala, dar voi vedea in curand ca vreau sa-l vizitez.
Iris Sabina, Amalia Maria, , precum si Liam Edward, Stefan - LA MULTI ANI!

Maria_alexia dupa luni de zile de folosit biberon, am incercat azi dimineata canutza (Bertoni, cu tetina moale) si nu prea a mers. Nu avea tetina ortodontica
si i s-a parut ciudat. Mai incerc!
Noki_Lara spune:
Mneatza! ca de obicei cand am io timp garla, nimenea pe aicea....
Anda- pai scrie dedesubt pretul. Ala care ti-a placut tie e cam de 30/40 cm si e 450.000 lei. Tin pumnii pentru papica poetului. Si io am emotii ca i-am facut ceva nou: pui cu mazare si morcovel.
Edit: Sa traiesti 100 de ani, Feli, ca deja renuntzasem de cautat pe net denumirea parcului. Asat ca m-a virusat si pe mine Bic. 
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
anda77 spune:
a mancat vreo 15 semi-umplute lingurite de ciulama de pui. l-am pus in pat, nu mai vroia. macar a inghitit ceva, desi extrem de putin.
ooooofffff!
cam cat mananca la pranz bebelusii vostrii cu 5 mese pe zi? spuneti-mi si mie cantitatea pe care o ia un bebe cu apetit normal, va rog.
mami de poet(09.12.2005)
Noki_Lara spune:
Anda77- noi am papat azi cu succes piuiul + mazare + morcov + cartofior.
Io ii pun mancarea intr-un castronel cam de 300 grame. ii pun cam plin, dar nu cu varf. in zilele bune papa cam 3/4 din el. In cele medii doar 2/3, in cela mai naspa doar jumate, iar la tragediile antice, cam cateva linguritze. Dar asta vad ca se intampla cand efectiv nu-i place mancarea - supa de galuste cu multa telina si mult patrunjel. La ea e simplu: daca-i place deschide gura, daca nu sub nici o forma, pot sta si in cap
DAR intodeauna are ceva in mana - din cele mai diverse obiecte din casa - obiect pe care-l cerceteaza in timp ce papa, ca sa nu se plictiseasca si sa se aruncea afara din polyy, cum face cand i se ia de masa.
De obidei la fructele de dim avem mai mare spor, papa mai mult cantitativ. Azi a fost o zi exceptionala a noi, a papat tot-tot!!!
Io zic ca poetul e pe drumul cel bun si ca tu trebe sa fii multumita - fatza de ieri si alaltaieri, azi e un maaare progres. Tin pumnii sa fie din ce in ce mai bine.

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah