Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Anda, Ana papa asa, deja de vreo 3 luni:

- la 8.30 - 210 ml formula sipmplu
- la 11.30 - 2 piersici sau 1 banana si un mar,sau 2 prune plus 1 piersica, sau 1 portocala plus careva din restul fructelor + 3-4 biscuiti petit beurre, asta ar fi cam un bol de disney din ala mic plin, sa estimez un max. 200g combinatia
- la 14 - un bol cu carnita (pui, peste, vita) si diverse legume, idem cam 200-250g sau 1 borcanel de peste 8 luni, sau supica de pui cu legume, taietei si cam juma de miez de felie de painica
- la 17.30 - un iaurt de care-o fi, deci cam 180-200g, plus 3 masuri cereale diverse, sau branzica de vaca cu cereale
- la 21 - 210 formula.

Eu zic ca e suficien si echilibrat.

Felicitari poetului ca a papat atata, totusi nu e de neglijat ciulamaua, adik e consistenta.

La multi ani sarbatoritilor de azi! Sa fie sanatosi si frumosi.

Si noi folosim in continuare cu succes bibe si tetine Nuk, pt 1 an acum, la apa bibe nuc cu cioculet. Inca n-am incercat cana. Dar sapt. viitoare urmeaza cana pt lichide si olita pt evacuare lichide =))

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

Anda, bravo poetului ! ia incearca-l tu si cu un cartof copt, asezonat cu smantanici, branzici, stii tu

Bic, felicitari pt mica vorbareata!

Miruna fara discutie da de baut !!!!

In alta ordine de idei, noi am avut o noapte crunta...In intervalul 9-02 cred k s-a trezit zbierand de vreo 20 ori... Pe la 2 cedez eu nervos si-l iau in pat cu mine, si-i mai perfuzez si vreo 120 lapte cald. Booon, pana la vreo 6 dim conasu' Razvan a dormit cam asa: suit pe burta mea, dat jos de pe burta si bagat picioarele in gat, rasucit si inhatat de par cu amandoua mainile, pus transversal in pat cu picioarele in stomacul meu...Pe la 6 iar zbierete, iar lapte cald, in fine se pune omu' pe burta (tot transversal, si tot cu picioarele in burta mea, logic) si doarme pana pe la 8.45 cand se scoala ca o floare de cactus (adik putind )

aku la pranz iar dans apas...in fine am reusit sa-l culc

Cred k in dreapta jos iese dintosul (cat am ampucat sa vad)

Anda, noi cand eram la 5 mese, adik pana acum vreo 2 saptamani, mancam asa:

5.30 - 6 lapte formula 180 ml
10- lapte formula - 180 ml
13.30 - piure cu diverse cca 250 + formula cat incape (uneori incapeau 30 ml, alteori si 150 ml)
17.30- fruct cu diverse (iaurt, biscuite) cca 200 gr
21 - formula + 5 masuri cereale - 210

nu detaliez la 4 mese pt ca voi sunteti inca la 5.

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
Razvan la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ma duc sa vars apa din bibe masurat in castroanele disney, ca am trei marimi de castroane si n-am stiut niciodata cat incape in ele. oricum, nici in zilele bune, nu manca mai mult decat cat incape in cel mai mic castronel disney.

merci ca ne suportati tragedia cu nemancatul, dar cred ca va mai dura si va fi o lupta grea pentru ambele tabere. va multumesc de sfaturi si informatii. io va anunt ca nu pot sa nu apelez la voi, asa ca o sa postez si urmatoarele zile tot despre mancare, ca ce draq sa fac!
pt. ora 17 i.am pregatit orez cu lapte. p-asta cre'ca il mananca ca nu contine legume sau carne

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

buna,

Ripley, imi pare rau ca nu ti-a iesit praji.nu se poate sa nu reusesti.Data viitoare....
Hanuc, bine ai venit!

Stef bea formula seara din tetine baby nova, marimea L, pentru cereale-Brei, este cu gaura destul de mare.E rotunda si din latex. Bea cam 240 ml.
Mai nou vad ca nu mai vrea titi dupa...doarme dus ceea ce ma bucura. Pe la 2 se trezeste pt. titi. Dimineata bea titi + 100 bibe.
Raportam coltul nr. 7...si inca 3 dinti de iesit. Efectiv se vad ca o sa iasa peste cateva zie. Si sa nu va zic:scaune moi si aiurea de dese, agitatie, i-a curs nasul. I-am dat, panadol, nurofen. Deci sunt simptome legate de iesirea dintilor dinti ca astea enumerate.
Iii dau acum lapte HN Humana pentru scaunele astea ca mi-e teama de diaree. De plans a plans numai azi in rest nu a plans deloc doar n-a dormit si se tot foia in somn si fuguri la mancare. Cine stie cat o mai dura? S-o mai ameliorat starea lui dar poate mai vine...nebunia...

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Anda, gris cu lapte sau papanasi ai incercat? Daca vrei iti spun io cum sa faci papanasii?

Uite nici steff la miaza de vreo 5 zile nu papa piurel cu carne...frastu stie de ce? Poate ca il deranjeaza la gingie. Morrr nu alta! inainte halea tooott.
Azi i-am facut supa de vita cu legume si taitei de cas...a ras o cana si cand sa ajungem la felul 2 zbieraturi de numa.....

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salutare fetelor!!!

Iris,Amalia,Liam si Stefan sa fie sanatosi si plini de noroc!!!

Bic felicitari pentru realizari!!!

Avem si noi o realizare si anume faptul ca de ieri mergem si noi de o singura manutza si stam in picioruse cateva secunde dupa care ne lasam tacticos in funduletz. Asa ca....Ma'sa lu' Stefan e tare mandra de odrasla ei!!!
De vorbit....zici ca vorbeste chineza asa articuleaza cuvinte dar...mare lucru nu se intzelege!

Acum va pup ca ma pregatesc sa ii fac un gris cu lapte micutzului si sa il amestec cu fructe sa vedem daca papa!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Buna fetelor.
MADAU felicitari pt micuta vedeta!

ANDA as vrea sa te incurajez dar nu stiu cum..Patricia a mincat o saptamina cam 3 lingurite per masa , din cauza aftelor din gitut.Culmea e, ca pufuleti vroia!
Am fost disperata i-as fi dat si carne de porc numai sa vad ca maninca...Succes!

N-am reusit sa citesc scutecul trecut deci nu sint la curent cu noutatile,dar daca sint bb-i bolnaviori le urez sanatate...daca nu,cu atit mai bine.

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Multumim pt. urarile de ieri! Sper sa intru un pic mai incolo sa mai raspund.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

anda eu votez cu dintosii. N-o sa manance decat lichide ( si semilichide) cum e si ciulamaua pana nu-i trece. Eu zic sa nu faci acum concesii pe care o sa le regreti mai tarziu. Sau, DF, are rosu in gat sau afte, cum a zis Simona. E ceva ce-l doare din moment ce brusc nu mai vrea nici un fel solid din ce voia pana acum. Asta zice flerul meu de mama batrana. (O parafrazez pe moasa care m-a ajutat la Silvia )

Si zici ca maine ti se termina concediul

Noki si eu am Canon A510 si zic ca e OK. Nu e profesionist, e o cutie de conserve buna.

stefanalex multumesc de raspunsuri Deci s-a votat si aici, Silvia va merge la 6 ani si 7 luni la scoala. Cu religia, nici mie nu mi se pare OK ca-i obligatorie dar asta e acuma.

Noi facem cam prost. Nati a facut ieri si azi un pui de diaree, am trecut-o pe regim. Inca n-am sunat-o pe drita, deocamdata ma descurc. Eu si Virgil am mancat pizza la pranz cumparata (din cauza de mesteri =>lipsa totala chef gatit) si am facut amandoi indigestie. Ma tarai de pe pat pe canapea. Virgil pare ca si-a revenit ca spala pe jos . Il

Mesterii nu vin maine ca sa faca gresia priza, vine pe seara instalatorul si sper sa-si termine treaba si apoi marti iar mesterii si sper sa scap. Sper.

Mai aveam de raspusn dar nu-s in stare, nu ma simt bine deloc. Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Lavi, multa sanatate tuturor ca vad ca la voi e cuib de bolnaviori :(
Si eu ma simt fte rau, am zis ca sunt "le sommet gripophone" apropos de ce e la mare actualitate in Bucuresti. Amu am 38.8, Ana ma tot cere da' nu pot sta cu ea ca mi-e teama, cu masca mai mult de 10 min nu rezist ca am impresia ca ma sufoc.... imi curge nasul, imi plang ochii ... noroc cu tati care a iesit azi de 3 ori cu ea afara, i-a dat papica si ma ajuta enorm. Il pup oficial pe aceasta cale :)) Ca de alte rasplati.... vai de el.
Buluci, de pb. ta prefer sa vb in privat, e mult de scris si am divaga neinteresant pt restul fetelor. Da' ceea ce descrii tu pare mai mult anxietate (deci ceva psiho) decat ceva fizic. E fte neplacut, am avut si eu asa ceva, da' se rezolva.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput