Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Eu nu ma simt bine deloc, am niste crize de respiratie cumplite, cum le aveam in primele luni de sarcina, nu pot sa fac respiratie completa decit dupa multe incercari, si doar cind casc!Mi se intimpla , mai ales seara, cind sunt obosita!
Ori am hemoglobina foarte scazuta, ori a luat-o tiroida pe aratura!Saptamina viitoare ma duc sa sparg bani prin clinici!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Catutza, sanatate mamei tale.

Buluci, nu cumva ai crize de panica/anxietate?

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Ripley,sunt din fire o pesimista, plingacioasa doar de-mi arati deshtul, mai ales dupa sarcina,...oare sa fie pe sistem nervos??

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Buna seara si de la noi!

Azi am bantuit non-stop in cele mai diverse locuri: a reparatul aparatului foto -ma costa 3.5 mil, deci zic pas si iau altul - apoi la Piciul unde am schimbat pantalaonasii cu pricina -Feli stie - cu un super costum: pantalon grosutz + bluzitza + hainutza destul de grosutza, ttul la 600.000. Da' normal mi-am zis, ca pe mama o vad ca are bani si e dispusa sa cheltuiasca pentru BB si-i arata ce e mai scumpa in magazin...
Apoi am fost la nasa Sarei, unde a fost super, ca am stat in curte si apoi am avut si o revelatzie: ne-am plimbat ca s-o adorm pe Sarah prin Cotroceni, unde s-a refacut parculetzul de la baza dealului cum urci spre Academia Militarasi arata demential. Au leagane Kettler si o fatana artenziana suuuper in mijloc. Ce mai, boierie. O sa meg mai des acolo.
Anda + Alinush, ca tot sunteti fane, am vazut acolo un OZN, de mi-a picat fatza. Ma uit repede la marca: STOKKE, ultima fitza in materie de carucioare, numai 760 euro, ieftin ca braga!!!
www.babybestellijn.nl/shop/product_info.php?cPath=21_25_32&products_id=101" target="_blank">Carucior de fitze

Am citit cam repede, incerc sa raspund pe limita memoriei:

Ripley- sa traitzi 100 de ani sanatosi si iubitori ca acuma, iar Anutzacehul sa fie lumina vietzii voastre!Iar tu sa faci bine sa te repari rapidus-schnellus.

Catutza- ooff...imi pare rau pentru mama ta. gandeste pozitiv, importat e ca a reusit operatia. Cu multa vointza, putere interioara si sprijin din partea voastra se va face bine de tot. Tu trebuie acuma sa fii tare pentru ea, indiferent de cat de greu iti e.
Noi suntem la proba de 4 labe viteza tot joia, de la 11, asa ca ne intalnim acolo sigur. io vin cu galerie: mama si socrul, posibil si una bucata sotz.

Siminaf- ehehe, mersi de pont. Numi permit sub nici o forma acuma un asemenea aparat. M-am decis 90% pentru Canon A 530, la sugestia super-avizata a reparaciului de aparate la care am fost si in care am mare incredre ca Adi il stie de ani de zile. Plus ca are cumnata A 510 si e super-incantata de el.

Bulucel- sanatate infinita si tie, sa-ti treaca crizele, iar daca nu, musai o investigatzie la doctor!

Lavi- sa-ti traisca ghiveta!!!! Hi hi hi, stiam io c-o s-o iai pana la urma. Io pe sarah planuiesc s-o dau la scoala la 7 ani fara ceva.

Anda77- perfect de acord cu Addya. Incearca sa-i lasi in treaba lui 2-3 zile, sa nu se incapatzaneze si mai rau sa nu pape. Treci pe lapte exclusiv, eventual cu cereale. As mai incerca totusi - sa vezi si daca pe astea le refuza - orez cu lapte sau gris cu lapte, ca seamana mult la gust cu laptele si poate le vrea. De nu, pauza 2-3 zile. Io votez ca-s dintii.
Cu nervii prastie te inteleg perfect - nimik, dar NIMIK!!!! nu ma enerveaza pe lumea asta mai tare decat cand nu papa Sarah!!!!

Feli- asa e teoretic - ca asa am citit si prin Capraru - ca prea multe simptome se asociaza dintilor. dar uneori chiar se potrivesc lucrurile. uite, cum a fost zilele trecutela noi: sarh in crize de dintzi rau -balea, urla de dureri, rodea pe lateral si cu dusmanie suzeta, etc - si mi-a facut un kk diaree la 2 noaptea!! In conditiile in care ziua urmatoare era ok, a facut doar de 2 ori kk relativ normal, mai catre moale, dar noi asa facem mai nou. Deci e clar ca de la dintzi a fost - o durea asa de rau si urla asa de tare, ca am luat-o cu noi in pat!!!! Si stii ce parere am io despre chestia asta.

Hanuc- bine ai venit in !

Xandra- io zic ca te stresezi degeaba!Lasa ginerica-ul in pace ca nu are ce sa pateasca! Ce ti-ai luat pana la urma din City Mall?

Cam asta mi-am amintit. totusi, am ceva memorie, nu? Va pupacesc fetelor dragi! Noapte buna!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

noki mami de sarah, nu cumva sunteti si voi pe tabelul baby expo? k m-am tot uitat....sarah l-g si o mutrita care parca-parca..?

catutza, multa sanatate mamei!

buluci, ai gija de tine!

bey, ce tot vorbiti de scoala de pe acum? peste 6 ani ce o sa mai discutam???

ma duc sa-l vad pe banderas in al 13-lea razboinic

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
Razvan la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Va multumesc mult fetelor de urari si incurajari, nici nu stiti ce mult conteaza pentru noi, ,

Noki , abia astept sa ne intanlim joi la competitie. Noi cred ca vom veni doar noi 3, fara galerie, ca ma bazam pe mama dar...nu se mai poate. Soacra lucreaza, deci doar noi 3.

Si noi am fost azi la nasi, la curte, am facut gratar si am stat afara la aer, am obosit fata rau, ca imediat dupa baita si mancare a adormit bustean, fata de alte dati cand mai se agita pana la 23,30-24.

Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Pupicei si de la noi.

Felicitari Mirunicii, ca e un bb castigator, taman de ziua ei. He-he, cum suporta noua titulatura?

Hanuc, bun venit printre noi, de la o mamica mai de-aproape. Mai zi-ne despre voi, sa ne cunoastem mai bine.

Anda, am convingerea ca n-o s-o tina prea mult cu greva foamei Nichitutul. Doar tu sa ai destula tarie. Mereu te admiram ca reuseai sa-i faci programul de mese/somn foarte organizate.

Catutza sanatate multa mamei si sa se recupereze repede.

Buluci, poate e ceva trecator, dar mai bine sa te vada cineva competent.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanuc spune:

In primul rand multumesc mult ptr sfaturile prompte pe care le-am primit .Va citesc de mult timp si ma inspir din experienta fetelor ptr ca Luca e primul meu copil stau decat cu sotul in Iasi temporar de 1 an(se pare ca o sa plecam intr-o luna inapoi la Buc),mama e la 600 km asa ca mi-am gasit un prieten de nadejde in DC (sotul chiar se amuza pe seama mea).Cred ca am avut mare curaj sa vin aici insarcinata in luna a-8-a si sa nu am nici un prieten(sotul are o gramada).In fine acum cand m-am adaptat cat de cat se pare ca mergem acasa la noi iar Luca sigur va fi incantat de casuta noastra .O sa va tin la curent cu asta.

Vad ca si-a mai revenit putin sper sa nu gresesc...

"In viata totul se plateste.."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetelor!!!

Repejor ca tb sa plec la sedintza de bloc ca daca nu ma duc imi dau astia amenda cica!!!

Noi suntem ok, mai fornaim in interior ca atunci cand eram bb dar atat. Nu tuse, nu muci in exterior!

Hanuc bine ai venit!!! La noi a trecut diaria cu ceai de menta facut cu 7-8 masuri de cereale cu miere si cu un plic de smecta. A dormit dupa asta si nu a mai avut nik.
Diarie fusase de la dintishor.
Catutza sanatate multa mamei tale si....incerc sa ajung joi insa....nu stiu daca am cu cine lasa copilul ca...nu il pot lua cu mine. Sa vad daca ma infig pana acolo.
Lavi sa stapanesti sanatoasa ghiveta!

Gata ca ma amendeaza astia daca nu ma duc!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Mai greut,
dar uite ca m-am cocotzat si eu un pic pe forum ca sa va spun un mare multumesc pentru toate mesajele voastre de sustinere atit de frumoase.

Ripley, mi-a placut povestea ta cu tati! La Multi Ani fericiti!

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput