Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 5
Morgano spune:
Am scris o tona... si s-a dus naibii.
Silvia, aici afli cum poti primi o inimioara
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84069
Si aici nu primesti nimic... in afara de multumiri din suflet
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009
Simina, felicitari pt Deiu elevul!
Hanuc, eu iti dau un sfat care cred sa-i faca si lui placere: borcanel hipp cu afine si orez fulgi (nestel au simplu sau cu roscove). Asa ii va si place si vei scapa si de diaree. Nasol cu tati plecat, si al nostru se nimereste sa plece cand e nevoie de el.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
xandra28 spune:
hello fetele!!!
am revenit si noi din concediu (fara plod) si-am gasit 2 dinti nou-nouti, iesiti sus, nimeni nu stie cand!
fetelor, eu sunt un pic stresata, azi m-am intalnit (numai eu, fara vladut) cu o mamica al carui copil are rujeola, are cum sa ia vlady rujeola asa usor, din mamica in mamica?
noi pe 26 facem ar, am tot amanat si sper sa nu fac vreo prostie, sa ia rujeola si sa-i fac vaccin pana sa apara semnele, df! voi ce credeti?
mi-e dor de voi dar am un program infernal la servici, nici nu se mai pune problema sa citesc din urma... off...
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
piticul la 6 si la 7 luni
varsta lui vladut
addya spune:
anda, curaj gaina k te tai!!
nu ma lungesc prea mult cu sfaturile dar...da-i o pauza! dc intr-adevar mama ta are putina dreptate cu psihoza, nu insista acum k mai rau faci. mai lasa-l cateva zile si apoi ia-o usor-usor cu cate un singur aliment. sa stii ca drita mea a avut dreptate cu alimentul-minune, numai sa i-l gasesti, poate sa fie ce nu te astepti...
copii cresc si cu lapte muuult, curaj, o sa se rezolve!!
hanuc, dc ai probeme cu smecta intreaba drita de calciu carbonic, e un praf fara nici un gust si se da fff putin (un varf de cutit. marul copt, banana, branza de veci sunt bune la diaree... ce, al meu e fraier sa bea suc de morcovi shi zeama de orez??? iar menta...poate doar lichior de menta
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
Razvan la mare
addya spune:
Lavi! bravo pt giveta!
deasupra merge si o oglinda maaaare, cu spoturi
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
Razvan la mare
joy04 spune:
BUNA DIMINEATA
am vazut ca a venit SIMINAF, si hop si eu sa-i dau binete.
so, SIMINA, bine ai revenit ca mi-era dor de tine.
acum, fug sa citesc din urma.
asta daca nu cumva o iau din loc si ma duc la nani.
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
Buluci spune:
Simina, , bine ai revenut printre forumiste!
Fetelor, cucuietelor, cu samintza de scandal, mai bine v-ati poza pruncii si ati reactualiza tabloul de septembrie! mie tare mult imi place sa -i vad cum au crescut,si sunt toti, care mai de care mai frumosi!Am senzatia ca c-am mai rugat o data, deci, Felicia si io sunt varza cu memoria!
N-am intrat de mult, si tare greu mi-a fost sa citesc din urma, asa ca , nu am pierdut vremea cu mesaje de genul:"nu asta am vrut sa zic..., nu ma refeream la tine....,mie nu mi-ai raspuns!
Lavi, tu te poti gindi la bb3, ca deeehhh, esti mai tinerica.Si eu as fi vrut sa am bebe acum vreo 5 ani, dar m-am casatorit mai tirziu!
Madau, tare ammai ris cu bolile tale la batrinetze!Si eu am facut varsat de vint tot la 18 ani!
Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
catutza spune:
Dordia , noi suntem joi de la 11,15. Avem noroc ca noi chiar joi vroiam sa mergem, asa ca a picat chiar la tanc.
Fetelor, eu sunt foarte/foarte/foarte suparata. Mama mea e in spital. A fost la tara sa-i ajute pe bunici la treburi si a cazut, si si-a rupt, da ,si-a rupt piciorul . A adus-o fratele meu cu masina jumate de drum, apoi a preluat-o tata, si aseara a ajuns in bucuresti unde la spital ia spus ca e foarte grav. I-a pus o placuta, de 100 euro, daca nu vroia aceasta placuta, sau nu avea bani...nu mai ii salvau piciorul. Si au bagat-o in operatie, a durat 2 ore, a avut anestezie doar partiala si mi-a spus azi ca i se facea rau numai cand auzea "ciocan" "flex" "ciocan", si cand auzea toate discutiile intre ei. Ea are probleme cu inima si nu i-au facut anestezie generala din motive lesne de inteles.
Acum cica e bine, eu nu am ajuns la ea la spital azi pentru ca tata nu a vrut sa ma duca, Mihai e la munca iar cu fata nu m-am putut duce singura in spital sa o caut din salon in salon. Eu sunt o fire foarte sensibila, a se citi proasta, adica cum vad sange lesin (de multe ori ma gandesc cum am putut eu sa nasc, si de aceea ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi). Abia maine vor sa ma lase sa ma duc la ea, ca sa-si mai revina si ea si ca sa arate cat de cat mai bine. O sa aibe gipsul 3 luni , iar dupa un an o sa-i scoata placuta.
Asa ca de acum o sa ma duc si la ea sa-i fac mancare si curat si sa spal ca tata si fratele meu nu fac ei chestii dastea.
Hai ca m-am lungit , dar simtea, nevoia sa ma descarc ca nu am cui.
Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)