Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 4
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by silvia_d
s-a jucat cu Micki si cu Gandacel,adik un cutzi si un pisi mic;
Bine ati revenit! Apropo de coincidentze de nume/nickuri, ce credeti ca am vazut ieri la un stand de ziare? O carticica de povesti care se numea "O zi cu Pisi" M-a pufnit rasul in Sir.
Apropo de 2 ori Melkuleeeee nu mai e niciun magazin TCM pe Virtutii. Am mai gasit un afis in Sir - magazin TCM la standul 118. Acolo ce era? Librarie Teora. Cine stie de cand era afisul...
Ripley, Ela eu cu Doru ne-am cunoscut mai arhaic - prin intermediul unei reviste. Eu eram intr-o perioada nasoala cand am terminat facultatea. Aia de la revista mi-au publicat scrisoarea dupa 1 an (puteam sa ma si sinucid intre timp). El a apelat la revista deoarece voia neaparat sa ma ajute (intre timp nu mai era nevoie, criza trecuse). Am corespondat din februarie pana in septembrie dar pe probleme de pc, internet... in niciun caz amoroase
Pe 18 septembrie am decis sa ne vedem si pe 1 octombrie eram impreuna! O, tempora
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
mamica noiembrie-decembri spune:
quote:
Originally posted by hanuc
Buna ,sunt si eu o mami de nov 2005,am un baietel Luca-Octavian ,si as vrea sa ma alatur si eu clubului daca se poate .Pupici!
In viata totul se plateste ...
Bine ai venit! Te pun pe lista cand ne zici si ziua
hanuc spune:
Revin cu data de nastere ,4 nov 2005 Luca-Octavian ...mai tb si altceva ?
"In viata totul se plateste..."
mamica noiembrie-decembri spune:
quote:
Originally posted by hanuc
Revin cu data de nastere ,4 nov 2005 Luca-Octavian ...mai tb si altceva ?
Nu, gata, esti pe listutza Te asteptam sa participi la discutii!
stefanalex spune:
hanuc Bine ai venit in randul mamicilor cu bebe de noiembrie-decembrie.
bianca mo clasa a IV a, e an terminal si e destul de greu in sensul ca e mult de munca. Iti urez succes si poate mai schimbam cate o parere despre munca noastra cu copiii.
lavi02imi cer scuze ca nu am raspuns intrebarilor tale mai de mult dar sunt prinsa de curatenia generala din casa
Iata raspunsurile:
1. programa noua pt. ciclul primar este foarte accesibila. S-au schimbat multe: manualele, invatatorii, relatia elev-inv.-parinte si altele
2. din punctul meu de vedere un copil trebuie sa mearga la scoala intre 6 si 7 ani . Si eu am un baietel de varsta fiicei tale , e nascut pe 16 decembrie 2001 si va merge la scoala de 6 ani si 9 luni,cand mama lui va lua clasa I. Nu pot sa-l dau de 7 ani si 9 luni pt. ca e prea mare si se va plictisi.
3. Se dau calificative, ca sistem de notare a elevului
4 in functie de religie, dar stiu ca e obligatorie ca materie
5. programul unui elev de la scoala de stat este de la 8-12
STEFAN si ALEX
anda77 spune:
simt ca mor, am nervii prastie
azi a mancat 3 iaurturi cu cereale. atat vrea sa manance! nici nu stiti cate chestii n-am incercat azi sa-i dau, poate ii place ceva. nimic, scuipa orice nu e iaurt.
nu mai pot, imi vine sa plang pe bune. deja a avut un scaun aproape diareic de la iaurturi.nu-mi spuneti sa combin cu cei place ca am incercat 4 piureuri azi, simple sau amestecate cu iaurt in diferite proportii 9am murdarit vreo 10 farfurii, castronase etc), nu vrea nimic, am pus si doar o lingurita de altceva intr-un iaurt intreg, de io nu mi-as fi dat seama, aproape nu i se schimbase gustul. el a detectat si a scuipat!
ieri a fost aproape la fel, dar nu asa rau. am chemat pediatrul, cica e sanatos. sa-i schimb meniul...pai ce sa-i dau ca nu vrea nimic-nimic. am luat si din mancarea maica-mii azi! nimic. mama zice ca a facut psihoza! o fi facut...si ce sa-i fac. slabeste, slabeste, slabeste...
am incercat (ieri) sa-l las falamand o masa si sa incerc abia la urmatoarea. ciu-ciu. 2-3 lingurite a luat si nimic. i-am dat pana la urma ca sa nu lesine tot iaurt cu cereale.
bai, ce sa fac, ca n-am fost asa disperata de cand s-a nascut...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Morgano spune:
Hanuc, bine ai venit!
Anda, te sfatuiesc cat pot pe mess.
Mi se pare prostie, sincer, religia obligatorie. E stupid sa dai note/calificative pe ceva atat de intim si optional ca religia.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Siminaf spune:
Deiu meu a inceput scoala la 6 ani fara o saptamina si are program de la 7:45 la 14:15. Mie mi se pare cam mult, dar vaz ca asa e pe aici...
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Virsta Ralu
Home, wherever you are...
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood
hanuc spune:
Multumesc de urari tuturor...ca am mare nevoie...se pare ca nu sunt singura disperata pe ziua de azi...din pacate ,Luca are diaree si ma dispera...smecta nu vrea sa bea ,ceai de menta nu suc de morcovi nu orezul in mancare nu il agreeaza ...pe deasupra sotul s-a gasit sa plece tocmai in week-end-ul asta de acasa cu probleme...
Doctorita imi spune ca sa nu imi fac griji ca e din cauza eruptiei dentare pe deasupra mai e si fornait la nasuc saracutul...
Incerc totusi sa fiu optimista si m-am hotarat daca ii este sete nu ii ofer decat ceaiul de menta...dati-mi si mie sfaturi va rog ce sa mai fac?
"In viata totul se plateste"