Copilasi de iunie-iulie 2003 (76)
Buna fetele,
continuarea de aici; noi sintem astea:
02 iunie Selina si mami AdynaB
07 iunie Vanessa si mami Renisor
10 iunie David si mami Amarantina cu Irena
13 iunie Denisa si mami Calina73
13 iunie Vlad si mami Martta cu Alexia Maria
13 iunie Tudor Mihai si mami Anamaria, plus Bogdan
14 iunie Ruth si mami Lya cu Eric Marcus
14 iunie Alex Victor si mami Marox, plus Julia
16 iunie Daniel si mami Doinna, plus Zoe Nicole
18 iunie Flaviu si mami Pojogam
22 iunie Marius Cristian si mami Romana, plus Alin si Maria
24 iunie Tudor Andi si mami Bobi
25 iunie Luca si mami Andra
25 iunie Rares si mami Mirunaa
27 iunie Maria si mami Adi
27 iunie Stefania si mami Kehleyr cu Sofia
02 iulie Maria si mami Cornelia, plus Stefan
04 iulie Matei Andrei si mami Romana_74 plus Luca
05 iulie Matei si mami Madishor, plus Ana
06 iulie Cindy si mami Catya (Catan), plus Rayan
07 iulie Maya Alexia si mami Carmenutza
07 iulie Calin si mami Papadia, plus Costelus
08 iulie David si mami Bibi cu Ianis
08 iulie Tudor Stefan si mami Crisotexa cu
08 iulie Teodora si mami Nicol74
10 iulie Alexandra si mami Amik
13 iulie Stefan si mami Cgaby
18 iulie Taisia Eliana si mami Gio cu
19 iulie Razvan Petru si mami Magdone
21 iulie Alexandra Maria si mami Alinuta
21 iulie Mihai si mami Elena_ltd, plus Oana
22 iulie Alexia si mami Crixia
24 iulie Jasmina si mami Adinag
25 iulie Emma Maria si mami Claudya
28 iulie Tiberiu si mami Bychi cu Theodor Matei
28 iulie Maria Ianina si mami Madic
29 iulie Mara si mami Ama (Pufulet), plus Sofia
29 iulie Maria Catalina si mami Ioana Sora
30 iulie Irina si mami Aditzu
30 iulie Ian si mami Iona
31 iulie Alexandru Eduard si mami Magda
In rest, s-a pus de intilnire marti, 19 septembrie la ora 18:00, la Etiquette, str. Traian, deocamdata doar noi, mamele eroilor:
1. Andra
2. Magda
3. Madic (sa n-aud scuze! )
4. Mihaela
5. Bychi (daca nu naste pina atunci )
Ptr intilnire cu copii astept propuneri, eu sint deschisa la orice, mai putin simbata cind boteaza nepoata...
pup u,
Andra
Raspunsuri
martta spune:
Felicitari, Andra! Sa fie intr-un ceas bun! Sarcina usoara!
de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
bibi spune:
Andra gravidutza?!? NU-MI VINE SA CRED!!! Asta-i motivul pentru care-ti pusesi mucii in farfurie madam? Hormonii??? Pai sa-i stapanesti sanatoasa si sa fie intr-un ceas bun!
Multzumim pentru aprecieri. Suntetzi muuuult prea dragutze!!!
La intalnire m-as risca si eu, dar cred ca impreuna cu Licurici. Mai vorbim.
crisotexa spune:
BIBI, sa-ti traiasca flacaii. Frumosi foc. Si cum zicea Andra, pe langa Ianis, David mi se p0are gata de insurat. Dulci, de-mi vine sa-i mananc. Si io, ca ANdra, zic o fi Bibi cu colicii loui Ianis, nu-si mai vede capul de treburi si Domania Ta, in plimbari si la distractii. Stii ceva, e tare incurajator . Oricum, daca ajung la intalneala, beau o bere in cinstea lui Ianis!!!
ANDRA, tu ne lasi acilea in suspans.... nu tii cont ca suntem gravidutze si n-avem voie emotii. te felicit dupe ce confirmi, pe fata!!!
Io m-am programat la eco, la Iosup, la 22 de saptamani. Am mai facut o eco morfologica, la 18 saptamani fara 2 zile si era OK. Ce ziceti, sa mai dau 3,2 milioane? Doctorul meu a zis ca o sa-mi spuna el cand e cazul sa mai fac....
Asteptam si noi cu drag gradinitza, pe 18 septembrie. O veterana, sa aiba mila de mine si sa-mi scrie in clar o lista cu ce trebe la gradinitza, la program lung. MULTAM, in avans .
Crisotexa (20 +) si Tudor (8 iulie 2003)
anamaria spune:
quote:
Originally posted by crisotexa
Asteptam si noi cu drag gradinitza, pe 18 septembrie. O veterana, sa aiba mila de mine si sa-mi scrie in clar o lista cu ce trebe la gradinitza, la program lung. MULTAM, in avans .
Crisotexa (20 +) si Tudor (8 iulie 2003)
salutare!
io veterana, se pare ca sunt prima pe faza la rugamintea ta
uite o listuta:
iei un sac de panza alba (varianta ieftina) sau rucsacel, cum vrei si cum accepta si gradi. pe ala alb se scrie numele piticului.
inlauntru bagi frumuse un set de schimburi complete pt orice eventualitate: chilotzi, maieu, sosete, tricou, pantaloni.
pe langa astea, mai ar fi utili 1 pereche pantaloni de trening - noi ne ducem in blugi, dar acolo ii schimb in trening; se joaca mult pe jos si rup blugii rapid
1 pereche sandale/ tenisi/ pantofiori usori de stat in clasa.
1 pijama - pe care scrii numele.
1 sticla de 0,5 L de apa plata pe care scrii numele lui - la noi la gradi au fiecare stiluta lui, asta depinde totusi de gradi.
de rasfat: 1 pernuta micuta cu care sa doarma, o jucarie mica de plus (idem) si mai stiu eu ce ii place sa care cu el (si nu are dimensiunile unui tanc, ca sa il poti aduce si acasa, eventual ceva vizite prin magazine!)
pe langa lista asta super-XXXXL o sa mai fie altele pe care ori le cumpara cei de la gradi, ori o sa le luati voi: curpapir, servetele, prosop, sapun, etc
mult succes in prima zi de gradi si mai vorbim!
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
grecia 2006
DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!
gio spune:
Buna fetele,
Credeam ca nu vazui eu bine..Andra,cand ne dai vestea, asa pe fatza?!!!
Bibi, superbe pozele!!!
Eu nu stiu daca ajung la intalnire, mai vedem cum stau lucrurile pana atunci.
Va pup
19 +
cgaby spune:
wow andra! sa fie intr-un ceas bun!
asteptam confirmarea.
eu nu stiu daca vin la intalnire. depind de tati daca e in tara.luni va spun sigur.
pupici tuturor si sanatate.
Magdone spune:
wow Andra, am vazut bine?
abia astept si eu sa nasca sormea, pe la sfarsitul lui noiembrie, are fetita
Bibi, am vazut pozele sa-ti traiasca copiii, ce frumosi sunt, iar David pare asa mareeee pe langa Ianis.
Cornelia, felicitari pentru job!
Ioana, sa stapanesti sanatoasa casa!
Offf fetelor, ce as veni si eu la intalnire, aici n-am cu cine sa ies, sormea sta departe, pai aici prin bloc mi-am gasit si eu o prietena dar se muta in SUA la sfarsitul ulnii ca au castigat la loteria vizelor, asa ca iar raman fara...
la servici e ok, le place astora de mine de nu mai pot mi-e si frica sa fac vreo greseala
va pup
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
alexandrueduard spune:
Buna dimineata!
Bibi: sa iti traiasca baietii. Ianis e asa de frumusel! Iar de David nu mai spun......Sa fiti sanatosi cu totii si sa aveti numai bucurii.
Andra: mai sa fie! Oricum, astept confirmarea oficiala si, ca si Crisa, te felicit dupa.
Mai fetelor, cand avem atatea de discutat despre gradinite voi nu aveti timp de intalnire? Hai, mobilizati-va!
Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’