Copilasi de iunie-iulie 2003 (76)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amik spune:

suuuper!!!andra, daca intr-adevar nu ai gresit semnul, te felicit cu drag si sa fie intr-un ceas bun!!!

raman printre ultimele mamici x 2...

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,

Hai ca sutn intr-o dispozitie mai buuna si aveam chef sa vb despre gradi.

la noi a inceput luni dar eu o voi duce de-abia pe 18..pt ca n-am stiut..bla bla. vroiam sa va intreb: voi le-ati dat ceva pt imunizare inainte de gradi? eu am stat f mult in dubiu daca s-o operez sau nu de polipi, pana la urma m-am hotarat sa nu si ii dam acum bronhovaxom. sper sa si aiba efect. joi terminam cura pe luna asta, vreau sa incepem niste vitamine si de luni sa vedem cum e cu gradi. am vazut ca ai vostri copii au racit repejor dupa ce au intrat in colectivitate..chiar sunt curioasa. Taisia, de cand nu mai lucrez si nu mai e sursa de virusi prezenta n-a mai avut nici o problema, sa nu zic acum....

am fost in schimb ieri si am vb cu educatoare. o tipa de-o seama cu noi, undeva pe la 25-30 de ani, cu o fetitza. mi-a placut de ea. grupa e noua, n-au de nici unele, dar n-au nici TV si nu pot decat sa ma bucur. acum poate vad ca se iveste vreun donator sa aiba copiii la ce sa se uite. ce nu mi-a placut a fost lista de rechizite cat jumatate de A4 pe care trebuie sa o cumpere fiecare copil. la voi, (la stat adica), asa este???? cred ca va costa ceva sa-i cumpar tot ce scrie pe lista aceea....in rest erau doar 5 copii deocamdata, cred ca grosul vine de luni, mai ales ca parintii nu stiau ca incepe sapt asta, s-au hotarat din scurt. sper sa fie bine.

cat despre ce trebuie pt gradi, Anamaria a scris cam tot ce ni s-a spus si noua.

Bychi, nastere usoara!!!! poate totusi vii si tu si eu la intalnire si iti spun live.

in rest ma plictisesc ingrozitor acasa, mai ales ca tre' sa stau in pat sapt asta si e dezastru dar rezist cu stoicism.

va pup

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Mai fetelor mai, ca sa nu va dezinformez, mai facui un test (al patrulea) azi dimineata, si tot pozitiv a iesit, asa ca: da, sint gravida. Probabil in vreo 3 saptamini, adica abia la inceputul inceputului...Din nou ca si data trecuta, cum ne-am propus, din prima luna, s-a intimplat, de-aia mi-am si facut tona de teste, c-am zis ca poate totusi nu s-a intimplat asa rapid. Si totusi... saptamina trecuta am avut citeva zile in care m-a luat cu ameteli cind ma ridicam dimineata din pat, asa c-am zis sa vad sa nu cumva, ca, avind si antecedentele curei de slabire in spate, aveam mari sanse sa mi se traga si de-acolo. Dar cind-colo, motivul era altul si era de bine Asa ca mai fetelor, la anul prin mai o sa am si o fetita (sper eu) daca totul merge bine (cum iarasi sper din suflet).

Multumesc mult ptr urari , sa stiti ca nu mai stie nimeni in afara de sotul si o prietena buna, dar voua trebuia sa va spun .

Acu: Crisa, sa-ti spun si eu ce ne-a cerut la gradi, si, la schimb, sa-mi spui ce analize trebuie sa fac si ce ecografii, ca sincer nu mai stiu nimic de-acum 4 ani. Asadar, la noi la gradi avem lista asta: un rind de haine de schimb (chiloti, maieu, ciorapi, tricou mineca scurta, tricou mineca lunga, pantaloni), periuta de dinti si pasta intr-un suport, canuta, barbita (daca e cazul), prosop (toate cu numele pe ele) si incaltari de schimb.

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Andra: te felicit din toata inimna si iti urez o sarcina cat mai usoara, fara prea multe greturi si ameteli. Si mai sper sa ai si fetita mult dorita, dar bb sanatos sa fie , indiferent de sex.

Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Andra: Sa fie intr-un ceas bun. Pina sa vad confirmarea ta, ca tot dadeam pagina mai jos m-a luat cu emotii si cu greturi. Dar eu nu stiu sa fiu insarcinata, eu sint la cura de slabire.
Am inceput si eu regimul Montigna pe care-l tin fetele de pe forum cam de la inceputul lunii ( nu chair ca al carte la inceput). Am slabit pina cum 2,5 kg. Dar mi-e dor sa ma infig intr-o ciocolata si sa n-o las pina n-o termin si in prajituri. Deocamdata ma tin tare, ca vreau sa dau jos cam 10 kg ca sa fiu si mai supla decit am fost inainte de cele trei sarcini.

Amik: Tu cum o convingi pe Alexandra sa ia luivacul? De fapt cum il administrezi?

Bychi: Mai ai putin. Iti doresc o nastere usoara si un bebe frumos si sanatos.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

romana, eu ii dau alexandrei pastilutza in gura si ea o mesteca.o ia fara probleme!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Salutare fetele! M-am intors de vreo 2 saptamani din concediu, dar nu am intrat deloc pe site din lipsa de timp. Concediul a fost minunat si destul ca sa imi fie dor de casa si de viata mea cotidiana cu care eram obisnuita. Copiii s-au comportat foarte bine si chiar mi-a fost mai usor cu ei la mare sau la munte decat acasa. Acum am incercat sa recuperz ce ati scris, dar este foarte mult si nu pot citi tot! In orice caz, voi recupera in urmatoarele zile ca Matei e la gradinita si am timp mai mult. Da, l-am dat de luni la o gradinita noua, la Gradinita Universitatii la grupa mica! Vreau sa va spun ca urla, nu plange de pica tencuiala si geamurile, dar io de fire is cam insensibila si nu ma impresioneaza ca stiu ca se va calma. Il las acolo urland si merg acasa. De la 1 oct. ma intorc la lucru si abia astept. Va pupez si incerc sa recuperez ce ati sris!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

ANDRA- Sarcina usoara si sa ai un bb sanatos si frumos!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Ce ma?????? Andra este gravida??? Jeez, nu-mi vine sa cred.Te felicit.(cu accent pe al doilea i.

Asta da, veste. Ptiu, nu-mi vine sa cred. Iti doresc o fetita frumoasa si sanatoasa.

Bibi, dulce foc Ianis si David este frumos de pica. Mi-e mila de fetele pe care le va victimiza si care vor veni sa-ti zgarie usa.

Azi i-am rezolvat si eu Mayei cu gradi, la 203, pe Maria Rosetti.
Altfel? Ce vreti sa mai stiti? Intrebati-ma.
Vin si eu la intalnire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Tare asta cu "raporteaza la moderator". A propos de dosarele securitatii.

Mergi la inceput