Copilasi de iunie-iulie 2003 (76)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

BUNA!!!

Pai atunci felicitari Andra!!!!!!!O sarcina usoara si iti tinem pumnii sa fie fetitza mult dorita.

Si lume noua, Carmenutza!! sa te intrebam noi ai? mai aveai putin si te treceai si tu ca Andra pe lista si asteptai sa vezi daca ne prindem... Pune si tu poze, chiar sunt curioasa ce mai face Maya.

va pup

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

i-am luat rezultatele lui Luca la analize si are probleme: infectie cu stafilococ auriu. Acum in loc sa inceapa gradi, incepe un tratament cu antibiotic, refacem analizele, si, daca vom avea noroc, poate in octombrie incepem gradinita. Tot citesc pe net despre el si vad ca cica majoritatea oamenilor il au, dar nu se manifesta, traim bine-mersi cu el. Acum stau si ma gindesc daca nu l-om avea si noi ai casei, si daca nu va trebui sa ma tratez si eu. Si reusisem pina acum sa evitam antibioticele, na ca tot la ele ajungem. Bine macar ca infectia e asimptomatica, copilul e bine-bine, poate sa fi fost de la febra de saptamina trecuta, care intre timp i-a trecut?! O mai sun o tura pe asistenta lui diseara sa ma dumiresc, cert e insa ca Luca sta acasa in continuare.

pup u,
Andra

PS Mersic de urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

wow carmenutza...pai daca vine asa multa lume selecta la intalnire, trebuie sa incerc sa vin si eu nu? ca nu scapati asa usor de mine!
andra - multa sanatate lui luca!
pupici si la mai multe vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Andra, !

Madic, incercam ca Tibi sa mearga normal la gradi si o sa vedem in timp cum stau lucrurile. Oricum merge la 4 ore si daca e caz de epidemii ceva nu o sa-l lasam acolo!

Fetelor mai veniti cu vesti din astea bune (Andra) ca sa mai apara si alte persoane scumpe la vedere! .
Ce mai faceti Carmenutza?

Amarantina trebuie sa nasca cam pe 20 sept, asa apare la mamici de sept oct 2006, unde sunt numai vizitator ca scriu fetele alea intr-un ritm cumplit: 20 de pagini in max 2 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Andra: In nas i-a gasit stafilococul? Daca da sa stii co doctorita de la gradinita nu-si face probleme in privinta asta. Si Cristia a avut rezultat pozitiv si l-am chinuit cu baneocin crema in nas dimineata si seara, inclusiv pe Alin si pe Maria. Daca am vazut ca pe doctorita nu o intereseaza am oprit tratamentul. Eu zic sa vorbesti cu ea, dar din pacate nu-i stiu numarul de telefon.
Acum copiii mei sint toti raciti. A inceput Cristi asa ca saptamina asta nu l-am dus la gradinita.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Mai imi fac griji acum cu stafilococul datorita sarcinii mai mult, ca stiu ca orice chestie banala e importanta in primul trimestru, cind se formeaza organe etc. Luca e ok, nu are nimic de o saptamina. La exudat in git i-a gasit, dar ma gindesc ca era cu febra si rosu in git, asa ca nu e chiar de mirare. Cred ca ii voi repeta analizele intii, si apoi daca se confirma, ii fac tratamentul, ca daca tot e asimptomatic si copilul ok, am o stringere de inima sa-i dau antibiotic asa.

Carmenutza - deci vii si matale la intilnire? Bravos, o sa aduc un aparat foto ca macar asa sa te mai vad si eu pe viitor, la ce chiulangioica ai devenit

Mama, Gio, ce departe mi se par cele 19+ saptamini ale tale...

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna,

Andra, daca infectia e asimptomatica sigur trebuie tratament? Nu mai bine repetati analizasi cereti o a doua parere? Nu de alta, dar si Taisiei i-am gasit la un moment dat ceva, si dr a zis ca daca copilul nuare nici un simptom, nu trebuie nici un tratament.

Va pup

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

ANDRA, bun venit in clubul ... Sa dea Dumnezeu sa fie fetita si daca o vrea Domnul sa fie baietel, iti mai vand niste ponturi de consolare. Analize, dupa cum stii si tu, doftori si doftori... O sa-ti spun ce am facut eu, dar nu acu, ca nu ma simt in forma sau forta . Ieri am fost la serviciu si am stat cateva ore si azi am facut ceva miscare si am avut ceva contractii. Chiar m-am speriat un pic.
Daca imi zici varsta si luna conceptiei, ma uit in calendarul chinezesc si bagam un pronostic de sex.

Faza ieri la serviciu: o colega, a carei fata are doi baietei a mai nascut acu o luna, doi baietei gemeni... . Va dati seama, patru flacai in casa + barbat???? Daca mai aveam vreun gand (de milionimi de secunda, care era curmat in fasa) ca poate as mai incerca de-o fetita, mi-a trecut acu' complet!!!

CARMENUTZA, vad ca te-a scos Andra din hibernare. Se poate soro, pleaca fetele peste oceane si nu vii si tu sa le vezi. De noi nu mai zic....

ROMANA, vad ca ai ganduri de silueta... Cred si io, cu copii mari de'acum!!! Bafta!

Pupa Crisa

Crisotexa (20 +) si Tudor (8 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Ma lovise logoreea dar cand am vazut postarea Carmenutzei mi-a pierit graiu`. De emotie, of course!!!
Pune poze sa vedem copiluŽ, ca mata, la cate cartonase rosii ai...e-he, la o bere poate ne impacam. Ups....scuze Crisa, era vorba de bere fara alcool.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Nota bene : am postat mai sus cu rosu, ca-i sarbatoare mare fetelor, ca sarbatoarea de maine(Inaltarea Sfintei Cruci). Andra, jur ca am ramas in aceeasi gasca de atei practicanti, dar de sarbatoarea asta stiu ca pe 14 septembrie e ziua de nastere a mamei mele.

Mergi la inceput