Copilasi de iunie-iulie 2003 (76)
Raspunsuri - Pagina 4
Kehleyr spune:
Andra, bravos, uite ca ai reusit pana la urma s-o faci lata a doua oara . (Sau rotunda, depinde de punctul de vedere.) Ce departe pare perioada aia de sarcina, nu-mi vine sa cred... Felicitari si ai grija de tine si fii cu capul pe umeri ca de obicei.
Mihaela, pe mine m-ai pierdut pe undeva pe drum. De ce ti-ai dat demisia? Plecati in Germania sau cum?
Maine naste si o prietena buna de-a mea, are operatia la 13.30. Am emotii, ca eu stiu ce o asteapta si ea nu realizeaza inca...
Cred ca suntem unicul exemplar care incepe gradi vineri. Sper sa nu fi vorbit la telefon cu vreo tipa de la curatenie care sa fi facut misto de mine.
Oare mi-o primeste la program lung cu pampers la pranz?... De fapt nu stiu daca sa o las la program lung sau nu, dar am inteles ca daca te hotarasti la program lung, e mai bine sa spui de la inceput, ca dup-aia se adapteaza si mai greu copilul. Eu i-am facut bonei program part-time (2 zile pe saptamana) de la 1 octombrie, ca ar fi venit degeaba in fiecare zi. Asta inseamna eu va trebui sa o iau de la gradi si cred ca mi-ar fi mai usor la 5...
gio spune:
Bunaaa
Uite Dana, chiar ma intereseaza subiectul cu programul part-time. Cat % din salariu ii dai acum ca vine part-time? Eu momentan o duc pe Taisia la program redus dar dupa va fi clar nevoie de part-time si ma tot gandesc cat sa fie... Cat despre pampersi, trebuie sa negociezi cu ele cred. Sa le stimulezi ca sa zic. Ca in mod normal zic pas, nu-i primesc cu pampersi.
Va pup
19 +
aditzu spune:
Buna Fetele,
Andra - felicitari , sarcina usoara si sa ai un bebe sanatos.
Bye - cand ma uit la lista asta vad ca am cam ramas de coada, dar deocamdata zic pas.
Irina e acasa cu bona are bronsita , avea ea o tuse vreo-o 2 saptamani de la o raceala mai veche pe care o tratam cu Stodal si parca-parca ii trecuse, dar marti s-a agravata si am chemat doctorita care i-a dat Augmentin, asa ca zilele astea sta acasa.
Pa Adi
alexandrueduard spune:
aditzu: nu e cam tare Augmentinul?
Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
madic spune:
Neata fetele,
ANDRA - felicitari, o sarcina usoara in continuare si un/o bb sanatos(oasa).
Si eu zic sa mai astepti cu antibioticul, mai ales daca la Luca e infectia asimptomatica, dar tu stii cel mai bine. Ca sa te linistesti, fa-ti si tu un exudat si vezi cum stai.
ADITZU - n-o sa ramai singura, ca nici eu n-am nici un gand, desi ma cam incearca nostalgia si remuscarile cand le vad pe fetele astea cu cate 2/3 copii. Om mai vedea...
Am fost si noi azi de dimineata si am luat avizul epidemiologic si fisa pt gradi, mai e maine si de luni incepem. Eu mi-am luat liber luni, ca am zis ca macar in primele zile s-o duc/iau eu, ca dupa aia nu prea o sa ma mai vada pe-acolo , poate doar la sedintele cu parintii.
Mariuca inca asteapta cu nerabdare sa mearga la gradi, sper s-o tina tot asa.
Voiam sa va mai intreb de VIGANTOL/VIGANTOLETEN, ca eu am intrebat-o azi pe doctorita noastra, dar cred ca era cam de dimineata pt ea, ca mi-a raspuns sa-i dau ori una, ori alta, dar ca oricum la gradi o sa le dea vitamine , deci n-am priceput nimic. Va rog frumos, ziceti-mi si mie cate picaturi le mai dati, sau de care pastilute, sa stiu si eu ce sa fac. Tks.
Pt intalnirea cu copiii, ce ziceti de duminica asta sau cea viitoare?
V-am pupat.
Iona spune:
Andra felicitari, sarcina usoara, usoara si poate o fetita!
Bychi, nastere usoara, nu te-am mai citit de cateva zile?!
Am intrat in firesc cu gradi, este bine...
Iona de Ian
Andra_ spune:
Mersic fetele de urari si sugestii, sa va spun cum mai sta treaba: azi am mers si am repetat analizele ptr Luca si mi-am facut si eu o serie ca oricum ar trebui. Si am mers cu rezultatele la gradi, iar doctorita de acolo mi-a zis asa: stafilococul auriu nu-i problema, cica majoritatea il avem, sint citiva copii si la gradi care au; in schimb la coprocultura i-a iesit e-coli, care poate fi periculos. Se poate ca Luca sa fie doar purtator, dar ptr gradi nu-l primeste cu asa ceva. Asa ca mi-a dat trimitere sa-i repet analiza la Victor Babes, si sa-i repet si antibiograma, ptr ca din prima reiese ca nenorocita bacterie e sensibila doar la niste antibiotice cam tari, care nu prea se recomanda pina la 7 ani. Deci marti, miercuri aflam cum stam si voi lua o decizie atunci, vedem daca ajungem totusi la antibiotic sau nu. Intre timp i-as da ceva homeopat, dar nu stiu ce, tre sa ma interesez, daca aveti sugestii - sint binevenite.
M-a amuzat la gradi sa le vad grupa de pitici; acasa Luca imi pare tare mare acum, dar acolo cind vezi 5-6 pitici cu educatoarele par taaaare micuti. Of, of, parca nu mai reusim sa incepem gradinita asta o data
Madic - pediatra lui Luca mi-a dat sa-i dau din septembrie pina in aprilie inclusiv 10 zile/ luna calciu si 20 zile - Vigantol (2picaturi). Si m-a avertizat ca va trebui sa-i dau pina pe la 7 ani, ca are rahitism si trebuie tratat, desi vad ca, cu toate ca a facut D injectabil in primii 2 ani si a mers la mare ...nu prea scapam de problema.
Crisa - mai draga, luna conceptiei e august cu siguranta, virsta mea 30, deci imi iese ca va fi baiat; insa si la Luca mi-a iesit fata, asa ca... nu prea ma bazeze pe asta Dar mai avem de asteptat doar 10-12 saptamini si aflam sigur Poate am o supriza placuta de Craciun, desi cel mai important e sa fie totul bine si la vara cald, sa ne putem plimba prin parc impreuna cit mai mult.
Cred ca deja trebuie sa-mi fac programari la eco, ca la cita nebunie e la medicii astia, probabil ca de acum peste 4 luni e numai bine.
Bibi - poate ma ajuti si pe mine cu info despre eco, ca stiu ca aveai tu ceva verificat. La Pop nu ma mai duc, m-a enervat destul acum 3 ani, la Iosup as merge, desi nu mi-a scris pe ultima eco (cu o zi inainte de nasterea lui Luca) greutatea estimata, de mi-am pierdut timpul incercind sa nasc normal macrosomul de 4 kile jumate
pup u,
Andra
bibi spune:
Andra, daca vrei parerea mea cred ca imposibilitatea de a naste normal nu are nici o legatura cu greutatea lui Luca de la nastere, dar ma rog, e numai pararea mea. Despre sfanta treime _ Pop, Iosup, Meclea- parerea mea nu pot sa o expun caci incalc regulamentul.
Cu recomandarile pentru eco dupa ce mi-am luat injuraturi de la Gio am zis ca nu ma mai bag..dar oricum...eu cel putin pt eco de la 14 saptamani m-as duce la Spitalul Titan la dr. Alina Bolintineanu- morfologia costa numai 250.000 lei. Mie dr. asta mi-a facut prima ecografia a lui Ianis. L-a masurat de colo pana colo (ce se putea masura la o sarcina asa de mica) si mi-a zis si sexu` bine.
Andra_ spune:
Mai doamna Bibi, mersic de info... 14 saptamini, mama ce departe se vad...Iosup mie mi s-a parut ok la cele 3-4 eco pe care mi le-a facut, cam taciturn, dar in rest ok, i-a vazut si hidrocelul pe linga puta tot la 14 saptamini, nimic grav de zis. Meclea e preferatul meu (sa nu dai!) ptr ca a fost fr. amabil si mi-a oferit prima "poza" cu fata plodului, cred ca aveam 30 de saptamini, o am si acum si sa stii ca seamana. Mai testam si sarcina asta, mai culegem impresii, o sa ma duc si la doctorita ta ca mie de fel imi place sa incerc tot ce apare nou pe piata Si cu asa recomandare...trebuie
Si acum spune-mi: dar de ce crezi tu ca nu s-a putut naste Luca normal? Ce zici tu ca-l tinea acolo? Impresii personale dupa cezariana... ca eu am in continuare amintiri horror, la care prefer sa nu ma gindesc urmatoarele 35 de saptamini macar
pup u,
Andra
bibi spune:
Zic ca nu are legatura greutatea pentru ca slava naturii se nasc natural copii de 4,5 kg si poate chiar un picutz mai mari cu gramada. Tu cred ca stii mai bine ce s-a intamplat. Uite chiar acum sunt la finul meu care la nastere, acum 19 ani a avut 4,5 kg si a iesit clasic, nu cu cezariana.
Dupa nasterea asta eu m-am recuperat mai repede si mai bine decat dupa nasterea lui David, nastere care a fost 100% naturala. Cred ca cel mai important este sa te dai jos din pat cat mai repede dupa operatie si dupa ce ai reusit sa faci primul pas sa faci cat mai multa miscare. Eu a doua zi dupa operatie m-am ridicat de cel putin 6-7 ori din pat si am facut cred kilometrii prin salon plimbandu-ma.