Copilasi de iunie-iulie 2003 (76)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martta spune:

"De ce a aparut bebelusha asta la noi in casa?", "Eu vreau s-o dam afara!"...asadar, o noua etapa in gestionarea relatiilor dintre frati! Nu pot sa spun ca nu ma asteptam si la asta. Bine ca nu e f.ferm si are momente in care spune ca o iubeste si se duce la ea si o rasfata. Numai ca de ieri, bebelusha(cum o alinta Vladut) a inceput sa planga. Mult! Si il enerveaza! Cred ca in curand o sa-si doreasca sa stea mai mult pe la gradi decat pe-acasa
Romana, Aditzu: imi pare rau sa aud ca sunt copilasii deja bolnaviori dupa cateva zile de gradi. Iar tie, Romana, vad ca ti se intampla lucrul care ma sperie pe mine si sunt bolnaviori acum toti trei. Multa sanatate!
Eu ii dau lui Vladut pt imunizare Ursuleti cu echinaceea, Lantigen b, Oscilococcinum. Bine, dupa o schema.

Andra: in timpul sarcinii, sotul a descoperit ca avea exact aceeasi problema ca si Luca. Nu a luat vreun antibiotic, iar la mine si la Vladut analizele au fost o.k.

Va pup!

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna!!!

martta, exact de fazele astea ma tem eu; deocamdata am reusit sa o conving ca surioara ei este Eva si nu "Ulia" sau "Anamaria" si macar s-a impacat cu gandul ca o cheama asa. In rest, negociem. Oricum ne-am intalnit cu niste bebelusi si a facut urat rau; s-a suit in carucior, a vrut suzeta, ne-a pus sa-i scoatem bibe sa bea apa ca ea e bb mic...aoleu ce ne asteapta...

Bibi, la Bolintineanu n-am fost, eu am auzit ca-i buna (lucreaza la un cabinet particular pe langa mine cu dr Poenaru care e super bun, eu mai il vizitez din cand in cand), insa am facut greseala sa ma programez la Cheles Carmen. Ulterior am citit pe net ca asa e ea, pe dinafara. Eco e super bun acolo, mi-a confirmat si dr mea.
Andra, te-ai hotarat la ce dr mergi acum? Mie ecografist bun mi se pare Herghelegiu; ca e si ginecolog si ma iare habar ce e pe acolo, nu masoara IR-urile pana la eco morfologica si te scuteste de stresul inutil de a le avea prea crescutecand e normal sa fie asa, nu te alarmeaza inutil...etc
Cat despre E-Coli, ca e purtator, nu stiu ce ati putea face, decat niste analize la Inst Cantacuzino. Asta pune probleme la un bb mic, daca e purtator, cred ca nu intentionezi sa-i dai nenorocirile alea de antibiotice. Acum, la vasrta asta, n-ar trebui sa fie probleme. Toti avem E-Coli in tubul digestiv.

Va pup fetele

20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Martta, deci la asta sa ma astept?!? Si Ianis are de ieri dimineatza o criza colicoasa care zici ca nu se mai tremina. Cel putzin azi noapte m-a capiat De altfel si acum plange dar cred ca ma imunizez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Ne-am intors de ceva vreme de la gradinita. Prima zi! Si la cata pregatire i-am facut copilului tot de atata dejamagire a avut parte! E greva!!!! Cu toate astea i-au facut vizita medicala, l-au bifat in liste, i-am cunoscut educatoarea... si cam atat. Iarasi a fost suparat tot drumul ca de ce nu poate sta la gradi! L-am aburit cu vorbe si acum se consoleaza cu Sherk.

De ieri seara si pana spre dimineata am avut contractii dureroase fff dese. Eram deja pregatiti de spital dar nici un alt simptom: dop gelatinos, membrane ... L-am tot sunat pe dr si am vb cu el; imi zicea sa stau cuminte ca inca nu nasc . Acum totul e normal. Parca-s la prima sarcina asa ma port.

Martta, Alexia are colici? Cred ca de intrebarile astea retorice ale copilului mai mare o sa cu totii parte!
Acum vreo 2 luni ii povestea lui Tibi un baietel de 5 ani jumate cu un frate de 2 ani ca e ata de nasol sa ai frati mai mici! Cand incep sa creasca vin la jucariile tale, le baga in gura, le strica, tu nu poti sa faci nimic ca el incepe sa planga si vine imediat mama si tot pe cel mare il cearta... Eh, discutie serioasa! Facea Tibi niste ochi la el !

Bychi

Mergi la inceput

bychi, greva si la gradi???? bleah...sper sa le treaca pana luni!

20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Martta - ouau, bietul Vladut!...Si eu ma intrebam cind era Luca mic uneori ce cauta urlatorul ala in casa , dar m-am obisnuit usor pina la urma cu el

Gio - n-am medic inca, de Herghelegiu am auzit si eu, dar nu stiu cum sa fac sa ajung la el, ca m-ar tenta. Desi pina la urma si la coada, vreau doar un medic care sa-mi fie in drum (si nu-s pretentioasa, orice pe ruta Dristor-Televiziune e ok ) si sa stie cum ma cheama dupa primele 5 intilniri...Cit despre prezenta e-coli la Luca... m-am tot documentat pe net si am inteles si eu ca e oricum prezent la toata lumea, ca exista variante care dau probleme, dar nu e cazul la noi, ca oricum nu se recomanda antibiotice asa oricum ci doar in caz de infectie, boala, nu de prezenta, dar nu stiu ce sa fac. Sper sa nu mai iasa in analizele noi, ca altminteri va trebui sa fac ceva sa scape de el, ca sa ajunga la gradinita anul asta

Bychi - stai linistita si relaxeaza-te, mai e putin-putin oricum. Musai sa ne suni sa ne anunti daca ai noutati, da?

Mai fetelor, pina la urma cine mai vine marti? Va rog sa va treceti pe lista:
1. Andra
2. Magda
3. Madic (sa n-aud scuze! )
4. Mihaela
5. Bychi (daca nu naste pina atunci )
6. Carmenutza
7. Bibi cu Licurici
8. Gaby

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Andra, ca sa te duci la Herghelegiu e cam nasol, ca a ramas doar la Euroclinic, si acolo o cezariana e undeva la 2000 euro. Poate stie carmenutza mai multe detalii, ca era medicul ei. Eu fac eco la el si cam atat.
Poate vin si eu la intalneala, dar nu promit nimic.

Pupici

20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna fetelor!

In viteza in care nu am citit ce ati mai scris in ultimul timp, am vazut totusi ca Andra are burtica. Felicitari!!!!! Sarcina usoara!Sa fie fetita sau un baiatel istet, frumos, cuminte ca Luca!

Intrasem sa dau raportul pe scurt (dintre maldare de hartii care nu se termina ci se inmultesc): am fost azi la gradi, la deschidere. Dimineata, la baie, am vazut o lacramioara in ochisori, dar am trecut peste, ca stia ca azi stau cu ea. E in grupa mijlocie (nu stiu cum s-a facut, ca la cat ma dorit eu sa fie intre copii de varsta ei, tot nu ma nimerit), step by step, Bugs Bunny se numeste grupa. Educatoarele sunt "cu experienta", una mi s-a parut cam coltoasa... in sfarsit, o s avedem cum se vor desfasura lucrurile de luni. Am platit deja un set de caiete pe care le vor utiliza si probabil se vor strange bani si pt. rechizite.
Maria a fost incantata de prima zi (dupa cum va ziceam am fost si eu pe acolo ), a imprastiat jucarii, nu prea a avut treaba cu colegii, dar nu se mai lasa dusa acasa, ca vroia sa se joace cu niste cuburi. Me-am jucat putin si la leagane,in curte si abia am dezlipit-o si de aici.

Cam atat pt. prima zi de gradi. Sper sa revin cu vesti bune saptamana viitoare.

Edit: Am vazut acum cateva zilele pozele licuriciului Ianis. E absolut superb! M-a impresionat tare, si mi-a adus aminte de Stefan bb. Sa iti traiasca baietii Bibi, cred ca esti tare mandra de ei.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Andra: Daca vrei eco morfologica de 22 sau 23 saptamini la Herghelegiu il gasesti si la Sanador pe Bld. Decebal dar trebuie sa te programezi deja ca e de lunga durata lista de asteptare.
Daca vrei sa-ti urmareasca sarcina poti sa-l abordezi tot acolo, dar daca zic fetele ca nu mai lucreaza decit la privat si e scump cred ca mai bine iti cauti pe altciva care e mai disponibil.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Andra, Herghelegiu este la Medsana sigur. Am impresia ca si la Sanador mai este, trebuie sa ma interesez si iti zic. Eu, dupa cum v-am mai zis de n-spe mii de ori am fost mai mult decat multumita de el si ti-l recomand din tot sufletul.
Vorbim la intalnire mai multe.

Mergi la inceput