Copilasi de iunie-iulie 2003 (76)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Fetele, nu stiti nimic de MADISHOR???? Am lipsit si nu reusesc sa citesc in urma, poate ma lamureste cineva!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Ce facetzi?
Azi sunt fresh. A dormit Cornel cu licurici si dimineatza la 9 cand m-am trezit eram in delir. Maaaaare lucru sa dormi o noapte cap coada, sa visezi si dimineatza sa fii atata de odihnita incat sa.-ti aduci aminte absolut tot ce ai visat.
Ieri l-am luat cu mine pe licurici la birou ca am avut doua intalniri mai importante si s-a comportat exemplar. A mancat la ora 15 si apoi a dormit bustean in carucior pana la ora 18 cand i-am dat din nou sa manance si apoi iar a dormit ca porcushorul in masina pana acasa.
s-a trezit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Andra, felicitaaaaaari!!!! si sarcina usoara. Ce figura esti

Romana_74, Madishor a ajuns cu bine in Canada, e in Calgary, acum e in focurile de inceput cu adaptarea, cred ca o sa scrie ea cat de curand.

Distractie placuta la intalnire!

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Buna seara, gravidute, mamici si... copii, ca maine, poimaine o s a citeasca si ei.
Andra, felicitari ! :)
Cum n-am gasit inca mascul pt alt copil si nici nu mai am ce numara, m-am inscris la un master.:)) Nu stiu cum se face, dar cand incep ceva, mereu incep mai multe lucruri, ca sa nu fie nimic simplu.:D
Planurile mele de gradi s-au schimbat, pentru ca nu reuseam financiar... Ce va fi, va spun in clipa in care fac inaugurarea, ca nu mai dureaza mult.
Sper sa ajung si eu marti,la intalnire.:)
Pupici si weekend frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet spune:

Joi am dus-a pe Mara prima zi la gradi si a fost tare incantata.A doua zi de dimineata a inceput putin sa planga ca ea nu vrea sa doarma la gradi, dar s-a linistit ca i-am spus ca numai copii curajosi merg la gradinita, asa ca am lasat-o fara lacrimi la gradinita.Ingrijitoarea mi-a spus ca n-a plans deloc toata ziua dar cand s-a trezit din somn la amiaza a plans putin. Sa vedem ce ne asteapta urmatoarele 2 saptamani ca am inteles ca acestea sunt cele mai grele.Dar dupa doar doua zile de gradinita m-a facut de doua ori proasta.Am ramas socata.Pana acum n-am mai patit sa-mi adreseze cuvinte grele.
La noi sunt 37 de copii in grupa la gradi.Mie mi se par cam multi.
Azi-noapte Mara a facut iar pisu in pat ceea ce nu s-a mai intamplat de mult.Sa fie de vina stresul cu gradinita?
Sofia e asa de dulce, cum se trezeste o cauta pe Mara (care e la gradi ) si e tare nedumerita ca nu e nicaieri.Si mie mi se pare casa pustie fara Mara.

Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet spune:

Andra –felicitari si s-a ai o sarcinauso ara,fara greturi si bebe sa fie sanatos!
Am uitat sa va spun ca Mara e colega de gradi cu Matei al Romanei _74 si dorm in paturi alaturate si se tin de mana cand adorm.

Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Ioana, felicitari pentru master! Sunt curioasa in favoarea carui plan ai renuntat la proiectul cu gradi:

Pufulet cam multi 37 de copii pe grupa! Poate o sa-i mai imparta cumva, dar e fain ca sunt copiii impreuna (Mara cu Matei). Ce dulci cred ca sunt cum se tin de mana cand dorm!

Bychi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Buna buna...
Ce bine a fost acasa!ohh!!ca intr-un mic concediu de relaxare desi am avut mult de alergat
Am pus poze noi cu Flaviu in albumul "Noutati de toamna!". Ovidiu i-a cumparat role cu tot echipamentul si a fost foarte incantat, dar eu am mereu o teama cu ele, ca de, e destul de mic pentru asa ceva. Probabil ca tati i-ar lua si luna de pe cer daca s-ar putea!
A fost tare dulce cu el acasa insa parca e si mai alintat...Atunci cand ajungem acasa nu mai doarme la pranz, incepe cu mici mofturele dupa care ...parca pierdem terenul ca autoritate.

Dana ma bucur ca mai dai un semn de viata... sper ca te descurci cu micuta si reusesti sa te si odihnesti?! ce spun eu, de parca nu as mai stii cum a fost?! legat de job, am dat interviu la MGI Metro reprezentanta din Duseldorf care si-a deschis aici in Bucuresti partea de soft;e posibil ca fac acest pas catre ei din multe motive destul de tentante...
Bychi cum e acasa ?cum te mai simti?
Carmenutza chiar ca ai multe absente...
Andranu stiu daca ti-am spus dar esti cireasa de pe tort la toate gravidutele noastre.

sper sa ne vedem marti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Tocmai a plecat si Vladut la gradinita. Era bucuros(asadar am terminat cu bine faza pregatitoare). Sa vedem cum va fi peste cateva zile. Celorlalti pitici gradinari, mult succes!
Eu credeam ca ma scot ca nu trebuie sa-l duc eu la gradi, insa nu prea am stare acasa...Am aceeasi stare pe care o aveam cand eram copil si urma sa incep scoala.

Anamaria: si Vladut va duce azi 3 buchete de flori
Ioana: felicitari pt master!
Pojo: la noi rolele stau in debara. Si eu am zis ca e cam mic. Se descurca Flaviu? Poate mai prind ceva curaj si le scot la purtare!

Alexia plange cam toata ziua de la colici. Inclusiv acum. Prima luna a fost un ingeras. Acum recuperam si facem extra-colici

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

neatza...
eu sunt cam nauca. nu mi-am revenit dupa nunta!
martta - pupici si sanatate multa.
sper sa ne vedem maine...
pupici.

Mergi la inceput