Copilasi de iunie-iulie 2003 (76)
Raspunsuri - Pagina 7
crisotexa spune:
Salutare, fete dragi!!
Petru l-a dus de dimineata pe Tudor, la gradinitza. M-au lasat acasa cu lacrimi in ochi. Baiat mare are mama... Tare as fi vrut sa merg si io dar am zis ca s-ar desparti mai greu de mine si mi-a fost frica ca o sa-i fie mai greu, in celelalte dimineti. Cica nu a plans, s-a asezat la o masuta si s-a apucat sa se joace cu un joc.... Abia astept sa vina...
ANDRA, in calendarul chinezesc pe care-l am io, zice ca ai fetita . Doamne ajuta!!! Revista mami din septembrie are un supliment despre sarcina si la ecografii zice ca trebuie musai 3: prima in saptamana 10-14 (pt masura si "transparenta" pliului nucal; daca acest parametru este mai mare de 3 mm si opac, se poate recoamnda efectuarea amniocentezei); a doua intre sapt. 18 si 22 si a treia intre 28 si 34 de sapt.
MARTA, la mine e mai naspa ca nu vrea sa inteleaga ca in burtica e baiat. O da inainte cu surioara lui...
Andra, la capitolul jucarii "de dat" cred ca o sa ai "mari" probleme cu Luca . O sa le pazeasca 24 din 24 de ore.
GIO, da-mi te rog un nr. de telefon unde o pot gasi pe Bolintineanu. As vrea sa ma programez si io. La Iosup am amanat eco pentru 6 octombrie (as avea 24 sapt), insa la un pret mai mic tare as vrea sa stiu ce mai face colul meu. Daca imi zice ea ca e OK poate sar peste eco la Iosup.
Of mai fetelor, tare naspa cu colicii astia. Mie, intr-o luna, mi-au distrus amintirea placuta despre bebelus. Numai pe astia ii am in minte!!! Si au durat fix o luna, de la 3 la 7 saptamani.... Dar non-stop...
PUFULETE, oau, 37 de copii in grupa. Mie 26, cat are grupa lui Tudor, mi se parea imensa....
Acum am cu adevarat timp de citit, net, TV... .
Pupa Crisa
Crisotexa (20 +) si Tudor (8 iulie 2003)
crisotexa spune:
ANAMARIA, multam de lista cu lucrusoarele necesare la gradi. Nu ma mai opream in a-i pune chilotei in rucsacel... In ultima vreme se cam scapa pe el.
CORNELIA, cum e la noul job? Oricum Mariuca e prea desteapta pentru grupa mica... Visez de pe acum la o luna de stat la mare... Abia astept sa vina vara...
Pup
Crisotexa (21 +) si Tudor (8 iulie 2003)
bobi spune:
Buna fetele
ce mai faceti?
marta si bibi - sa va traiasca bebeii cei noi, sa fie senini si voiosi si sanatosi!
andra - felicitarile mele, doamna! sa fie intr-un ceas bun, indiferent de sex
fetelor, nu am nici o scuza ptr absenta-mi, m-am ingropat la biuro.
e misto la servici, am avansat, am intrat si pe alt proiect, programul e flexibil.
andi e bine, a inceput gradi deja de 2 saptamani. e super gradinita, insa deocamdata suntem pana la pranz, inca nu s-a definitivat situatia celor de la prelungit. luna asta stam asa, dar daca nu reusesc sa il bag la prelungit, va tb sa optez cu inima sfasiata ptr alta gradi.
andi s-a reglat cu tusea lui la mare, l-am tot tinut pe propolis cu miere si alte licori benefice, analizele i-au iesit bine, vineri am fost cu el la doctor la control si era okl vineri seara... gat rosu, tuse nasoala in somn, muci verzi, fetelor nu se mai termina?
Stanciu ne-a dat bronhovaxon, pe care inca nu i l-am cumparat. Care din copilasi ia ? cum il administrati?
andra - si noua ne-a dat vigantol pana in aprilie si calciu pana in mai - inca mai sunt probleme cu rahitismul si la noi
carmenutza - vreau sa stiu si eu ceva: cum i-ai rezolvat mayei saptamana trecuta abia de gradi? las' ca imi spui la intalneala, sper sa reusesc sa ajung
magdone - ma bucur pentru voi foarte tare. toate par sa curga snur si adaptarea este cu atat mai usoara. mastere usoara surorii tale!
bychi - nastere usoara!
Ioana - felicitari ptr master. si eu vreau sa ma inscriu la Fac. la Limbi straine. nu m-as fi obosit daca nu se cerea patalamaua asta, si daca nu venea UE.
va pup fetelor, sper sa ajung si eu maine, la etiquette a ramas?
bobi si andi
sunt confuza... sau poate nu?
anamaria spune:
salutare fetelor!
sa va povestesc intai ce am mai facut noi...
vineri am avut la job un audit care desi a fost extra-stresant in perioada de pregatire a trecut mai usor decat ma asteptam si a iesit destul de bine... cu mici probleme care nu depindeau de noi...
asa ca dupa ce am terminat la scarbici m-am dus prin magazine sa sparg bruma de bani care mai ramasesera dupa ce am platit datoriile restante de la concediu. am luat o vestutza simpatica pt tudor (ii cumparasem de fapt una acum vreo 10 zile, doar ca era asa mare ca ii venea lu' frate-sau, asa ca acum am reglemenat situatia ), o pijama pt bogdan ca ii ramasesera scurte toate, si cate un rucsacel- ursuletz de plus (sau in fine, soricei, nu m-am prins exact ce animalutze sunt de fapt ) si cand i-au vazut tudor a inceput sa se vaicareasca ca el vrea la gradinita - era vineri pe la 6 dupa-amiaza, da-i si explica ca gradi e inchisa acuma... el o tinea una si buna ca vrea la gradi! una peste alta, multumita ca copilul a percutat morala_pregatitoare_de_gradi si acuma abia asteapta sa mearga acolo ( lasa ca vedeti voi cum a fost de fapt)
sambata ne-am hotarat sa plecam la munte, am vizitat 'Castelu' lu' Dacula', si apoi cetatea Rasnov (pe langa care am trecut cel putin 1 data pe an in ultimii 30 de ani, totusi n-o vizitasem niciodata - si pe cuvant ca merita, e superba! pe langa muzeu, e pitoreasca cetatea, cu terase si restaurante, cu chelneri costumati in cavaleri teutoni, ostasi samd... la castelul Bran Tudor a fost destul de speriat, i se parea ca apar peste tot numai fantome si vrajitoare - Scooby sa traiasca , oricum am fost incantata sa vad ca apartamentele ragale, e drept ca costa ceva (12 RON) da merita! la Bran aglomeratie de n-aveai unde arunca un ac, m-a incantat si galeria aia noua care s-a deschis la intrarea in castel, suveniruri dragutze si o multime de fantomitze/ vrajitoare. tudor a tinut-o numai intr-o sperietura, dar lui bogdan i-a placut la nebunie!
vremea a fost superba, si plimbarea chiar ne-a relaxat pe toti! tudor a uitat repede de sperietura, ca duminica de cum s-a sculat a inceput sa intrebe: 'azi unde plecam, mami, la munte???'
ei, si acu ajungem la ce ne doare mai tare: prima zi de gradi! am plecat foarte bine-dispusi de acasa, am luat cele 5 buchete de flori - si gradinitza era deschisa ! tudor i-a dat buchetul de flori directoarei, apoi am mers in clasa lui bogdan, si cand sa ajungem la tudor... nici gand sa-l putem baga in clasa! n-a vurt si pace, abia am reusit sa-l conving sa-i schimb pantofiorii, a ramas in clasa lui bogdan si doamna a zis ca-l duce ea mai tarziu la grupa mica. l-am lasat cu botic si cu lacrimi in ochi. mi se rupe inima cand ma gandesc ce face, la grupa mica erau oricum toti plangaciosi! abia astept sa merg la 4 sa-l iau, sa vad cum s-a comportat!
va tin la curent cu progresele maine... cred ca bogdan are dreptate, zicea dimineata: "mami, mai stii ca anul trecut zicea tudor mereu ca vrea sa stea la mine la gradi??? acuma sa vezi ca o sa zica ca nu mai vrea...."
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
grecia 2006
DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!
anamaria spune:
si acum sa va mai raspund la cate ceva...
Andra - si baietii mei au rahitism si dr ne-a recomandat vigantol cate 6 pic pe zi in lunile de iarna plus 10 zile de Ca si vit C/ luna. rahitismul nu se vindeca , dar cu tratament corect nu mai avanseaza! ai mei de ex au coatele evident infundate, burtica scoasa in evidenta. astea se vor corecta- sau mai corect 'ascunde' cand vor putea face sport: innot, karate, samd. asta dupa 6-7 ani. cam asta e ce pot sa-ti spun, oricum e ceva ce nu ai cum sa vindeci. mers la mare in fiecare an, sa stea mult in aer liber, cand e soare...
Martta - cu virusii adusi de la gradi tot asa o sa fie, se imbolnavesc toti copiii din familie: asa a facut tudor al meu pneumonie la 6 luni! n-ai ce-i face, trec si astea!
Bibi/ Crisa - stai linistite, poate fi si mai rau, bogdan al meu a avut colici - GROAZNICI !!! - timp de fix 4 luni- pana a inceput sa manance hrana solida!
Crisa (Andra) - in calendarl ala chinezesc si tudor al meu era fata... ca de altfel si la toate ecografiile asa ca surprize mai exista...
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
grecia 2006
DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!
alexandrueduard spune:
1. Andra
2. Magda
3. Madic (sa n-aud scuze! )
4. Mihaela
5. Bychi (daca nu naste pina atunci )
6. Carmenutza
7. Bibi cu Licurici
8. Gaby
Asta e lista pentru intalnirea de maine si sper din suflet sa se mai mareasca.
Deci ramane pe maine la ora 18 ?
Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
bychi spune:
Frumos si emotionant la prima zi de gradi!
L-am lasat pe Tibi de dimineata impreuna cu Liviu si de cum a intrat in clasa nici nu ne-a mai bagat in seama. S-a dus tinta la jucarii, i-a ignorat pe cei care stateau pe langa usa plangand si si-a vazut de treaba. A mancat tot ce i-am pus la pachet, s-a jucat ff frumos, a fost vizibil emotionat cand m-a vazut la 12 si mi-a spus ca-i frumoas la gradi! Maine avem sedinta si o sa ne spuna mai multe ca era asa un vacarm de dimineata...
Aveam asa o stare aiurea dupa ce l-am lasat pe Tibi la gradi. Puiul meu printre straini! Imi faceam tot felul de griji, dar mi-a trecut repede. Se descurca el!
Ce mari sunt deja!
Maine dupa sedinta apar si eu la intalnire.... daca nu se intampla altceva.
Bychi
bychi spune:
quote:
Originally posted by bibi
Cine face rezervarea poate se orienteaza spre terasa.
Da, da pe terasa.... dar sa tina si vremea cu noi!
Bychi
crisotexa spune:
BIBI, am sunta la sp. Titan si m-am programat la dr. Bolitineanu pentru 10 octombrie (nu am gasit mai devreme). Costa 1,5 milioane.
Problema mea e ca pe 6 octombrie am programare la Iosup si vroiam sa merg la Bolintineanu inainte de data asta. Daca mi se parea OK renuntam la Iosup (3,2 milioane). Crezi ca daca merg la spital, fara programare, reusesc sa ma strecor la ea? Vreun sfat, ceva?
Pup
Crisotexa (21 +) si Tudor (8 iulie 2003)