Copilasi de iunie-iulie 2003 (76)
Raspunsuri - Pagina 8
bibi spune:
eu am intrat la ea fara programare dar m-a primit pentru ca era vorba doar de o masuratoare a colului. pentru morfo sigur nu ai nici o sansa daca dai buzna pentru ca e o ecpo care dureaza destul de mult cca. 30-45 de minute si e practic imposibil sa te strecori.
mai bine mai incerci niste telefoane la programari si vorbesti cu fata de acolo sa te anunte daca ramane o fereastra desi ei nu dau telefoane ca sa verifice programarile. Pune-te ca picatura chinezeasca pe capul lor si poate rezolvi.
succes
Andra_ spune:
Buna fetele,
sun eu miine sa fac programare. Sinteti sigure cu terasa? Sa va imbracati corespunzator, ca totusi la 15 grade nu-i chiar usor de stat si baut bere
Bychi - bravos, sa te bucuri de asa copil curajos, merita incurajari in continuare . Te asteptam cu drag miine!
Bobi - incearca si niste tratamente homeopate ptr intarirea imunitatii, poate astea vor functiona mai bine la Andi.
Am sunat dupa analizele lui Luca, se pare ca nu i-a mai iesit nimic la copro, m-as bucura tare mult sa-l pot duce miine la gradi. Acum sa le si vad in fata ochilor, macar sa-mi iau de-o grija.
Trebuie sa ma decid si eu sa ma duc la un medic, sa vad ca e totul bine cu sarcina, dar asa mi-e de greu sa ma urnesc...si cind ma gindesc la luni de zile de controale, analize, ecografii, iarna, frig bleah... daca as putea hiberna pina-n aprilie ce bine ar fi!!! Ca tot ziceam ca nu ma mai duc la Pop: simbata la botez m-am conversat cu o verisoara care a nascut acum 2 luni jumate, si vorbeam de eco etc. si ziceam ca eu nu m-as mai duce la el, la care ea imi zice ca a fost fr. amabil si dragut, ca s-a dus printr-o pila, ca-mi da si mie mobilul lui daca vreau ca asa e altceva...deci se pare ca-mi voi face totusi ecografii la Pop Oricum daca sun de-acum probabil as reusi sa-mi fac programari ptr cele 3 eco de care spune Crisa, ca n-am decit vreo 6 saptamini... sint in grafic.
Crisa - apropo de Luca si datul jucariilor: ieri am zis sa-ncerc marea cu degetul si l-am intrebat daca ar vrea si el o surioara ca Ariana (verisoara-sa). Mi-a raspuns rapid si sigur: nu! Atunci poate un fratior, cu care sa te joci?... Nu! N-am nici o sansa, banuiam eu, taaare grele vremuri ma asteapta
pup u,
Andra
Cornelia spune:
Buna!
Pupici speciali burticilor!
Mult succes gradinarilor !
La noi a trecut cu bine prima zi de gradi. Avand in vedere ce s-a intamplat anul trecut, nu cred ca am trecut hop-ul, ca la noi din sapt. a 2-a incep plansetele.
Dimineata am plecat emotionate, a vorbit pe drum numai despre gradi, si-a dus singura ghiozdanelul plin de la masina, s-a dezechipat si echipat rapid, i-am zis pa, a intrat in clasa si s-a asezat pe scaunel. S-a dus Doru sa o vada pe la 9, lua micul dejun si mi-a zis ca era f. degajata. Am inteles ca a si dormit putin, cu toate ca ea mi-a zis ca a fost obraznica la inceput si alerga pe la patuturi si le deranja pe fetite. A mancat, "dar nu tot". A invatat un cantecel dar e greu si nu stie decat un vers), s-a jucat cu papusi, a facut trenuletul si a invatat litera L. "Baietelul cu camasa rosie" care are patutul langa al ei, a ciupit-o, a tras-o de par... "Ditamai baiatul Andrei" a plans si a batut cativa copii... Mai e o fetita Maria . La plecare, s-a dat in leagane si mi-a aratat un coleg de al ei, Tudor... "D-na Zoe", i-a dat sa mananace... D-na educatoare nu i-a dat voie la leagane ...
Ce mai, o groaza de povesti pentru prima zi .
Atmosfera de la gradinita mi-a placut. Cand am dus-o educatoarea statea cu copiii in clasa, ii primea ingrijitoarea si nu plangea decat o fetita pe hol (de fapt, nu vroia sa intre). Ce nu stiam si nu stiu cat e de bine, e ca mananca in clasa.
Astept cu nerabdare evolutia din zilele urmatoare.
Cam asta e raportul. Cu ocazia primei zi d egradi, am cam chiulit si eu de la munca si am ajuns acasa devreme .
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Claudya spune:
Dragele mele,
Stiu ca n-am mai scris de mult....asa incep de fiecare data,cu scuzele....imi bate inima cand va scriu acum,ca atunci cand urmeaza sa ma intalnesc cu o persoana draga pe care n-am mai vazut-o de mult.....
Sper ca de data asta sa "ma iertati" mai usor daca va spun ca aparem si noi la intalnirea de maine.Abia astept sa va ravad si sa va cunosc pe cele pe care nu am apucat anul trecut sa le cunosc.
Bichy,tin legatura cu tine(te sun maine ,sa-mi dai detalii)....sa vorbesti cu bebele sa stea cuminte,ca altfel,ma pierd...
Mami si Emma cuculica
pojogam spune:
Ma uimiti toate cu minunele voastre cumintele care nu bazaie la gradi... bravo voua!
Vineri am fost si noi la gradi dar a plans cand l-am lasat acolo; iar ca sa-l duc asa de dimineata afara din curte a trebuit sa-l pacalesc cu rolele. la ora 12 cand am fost sa-l iau deja era la masa plangand ca el nu mananca acolo si nici nu doarme...
A fost suparici toata ziua pe mine si m-a certat cum incercam sa-i spun ceva
Azi mama a preluat sarcina grea dar la intoarcere i-a dus bicla ca sa-l mai imbuneze! oare cam cat dureaza adaptarea asta, ca-mi rupe sufletul cu mutritele lui?! daca face asa o luna in continuu nu am inima sa-l las la gradi, desi stiu ca e mai buna varianta de a fi in colectivitate decat acasa!
felicitari ca la voi e mai bine!
romana_74 spune:
MIHAELA- stai linistita ca va fi si la voi bine pana la urma, important e sa nu cedezi deloc! Nu ii faci deloc bine daca il retragi! Toti copiii trec printr-un stres iminent si necesar pregatirii lor pentru viata de adulti!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
Ioana Sora spune:
Mihaela, si Cata a facut la fel cand am dus-o prima oara. Plansetele au tinut vreo doua saptamani, iar asta se intampla acum un an. Plangea aproximativ 15 minute de ziceai ca cine stie ce a patit... Si acum, numai cand o duc eu la gradi, incepe sa se miorlaie ca nu vrea...
O seara buna.:)
romana_74 spune:
Am vesti noi si proaspete... Matei incepe sa se acomodeze la gradinita si sunt tare bucuroasa de asta, ba mai mult, el care pana acum adormea doar cu mine, acum am incercat sa il las singur si nu a protestat! Mananca foarte bine si e intr-o forma de zile mari. Luca e super boy, adica ieri cand eram cu el prin curte a bagat in gurita o pietricica si am sarit evident sa i-o scot. Spre mirarea mea, pietricica a cazut dar in gurita mai era ceva tare si ascutit... o masea razleata. El are doar 5 dinti de o gramada de vreme, asa ca nici nu ma gandeam sa aiba masele. Mi-am explicat apoi de ce ne-a chinuit noaptea cam o saptamana si cand s-a linistit am devenit noi nelinistiti ca nu ii iesise nici un dinte. Bine ca io il ungeam de zor la dinti cu Calgel si lui ii iasa masele. Face propozitii scurte... "Mama papa", " Tata caca"... ce vede si el in casa ce sa-i faci... hi hi hi! In rest toate bune!
Gradinita e tare stresanta si pentru Matei asa ca face pisu in pat in fiecare noapte! Oricum am observat ca face crizele mari doar cand il duc eu, cand il duce sotul meu plange pana iasa din casa, adica nu ma mai vede , si apoi se linisteste. Dupa-masa imi povesteste cu atata interes ce a facut el la gradi, cum a conversat cu nustiu ce fata blonda... cum s-a jucat cu Mara... cum s-au tinut de mana la somn si la masa cand au mers in coloana... adica i place si e foarte bine dispus cand vine. Cred totusi ca ar mai dormi dimineata si de aici si irascibilitatea asta !
MAGDONE- multumesc pentru stiri, dar eram ingrijorata cum a ajuns si ce fac ei acolo, inseamna ca ne va da ea un semn cand se linistesc si ei!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
alexandrueduard spune:
Mihaela: si Alex plange la gradinita, cand il duc doar, pe parcurs fiind linistit (il vad pe net si asa stiu sigur). Dar, de cand il iau de acolo si pana se culca imi repeta intr-una ca nu mai vrea la gradinita, ca nu-l mai primeste acolo educatoarea.
Ieri si azi nu l-am dus, deoarece mi-a racit, din nou si sunt pur si simplu DIS-PE-RA-TA! Atat de des nu a racit niciodata in cei trei ani ai lui.Si azi noapte a facut si febra.
Am sa incep un tratament de imunizare si sper ca in curand sa-si faca efectul si sa racim mai rar.
Claudya: ma bucur ca o sa ne cunoastem!
Apropo de intalnire: ramane pe terasa si in conditiile in care va ploua?
Va pup si sper sa ne vedem cat mai multe.
Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’
anamaria spune:
tudor a plans rau de tot azi!
mi se rupea inima, de acnd s-a trezit mi-a spus ca el nu vrea la gradi, vrea la mamaie/ bunica/ bunicu... in fine, i-a luat pe rand, numai la gradi nu! pe drum in masina a fost plangacios, da dupa ce am intrat in gradi a inceput sa urle ca din gura de sarpe! noroc cu doamna in grijitoare, a venit si l-a luat repede in brate si l-a dus la nu stiu ce jucarii, cu greu a tacut, in vreo 5-6 minute.
directoarea imi povestea ca ieri bogda, cand plangea tudor, incepuse si el sa-i curga cateva lacrimi; l-a intrbat de ce si el cica: 'eu sunt mare, doamna, da cand il vad asa, imi vine si mie sa plang de mila lui!"
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
grecia 2006
DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!