Copilasi de iunie - iulie 2003 (75)
Raspunsuri - Pagina 20
Magdone spune:
La multi ani pentru Alexandre si Alexandri!
Fetelor, da' ce are Scooby Doo asta frate ????? ca si Razvan parca e obsedat de desenul asta dar la noi e o maaaare problema ca nu exista la televizor desenele astea si eu am gasit o data o caseta cu Scooby si am cumparat-o asa intr-o doara si de atunci se uita la ea de 5 ori pe zi!!!!! o stiu eu pe de rost.
am mai pus si eu niste poze, vedeti intr-unul din albume de la sfarsit niste colegi de ai mei de la fosta firma, aia unde lucram voluntar.
http://community.webshots.com/user/razvpetru2
Anamaria, bine ai revenit din concediu, frumos a fost!
Bychi, iti tin pumnii, mai ai asa putin...
va pup
Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
anamaria spune:
mihaela - la un an au facut trivaccinul ala pt rujeola, rubeola si varicela, cred. vorbesc de cele din schema obligatorie.
asta pt hepatita A (Havrix) era optional, si eu am tot vrut sa i-l fac dar nu am reusit pana acum. acum e musai, desi e cam tarziu; se face rapel intre 6 luni si un an si abia dupa rapel se realizeaza imunizarea. chiar pusesem o intrebare la 'parintii intreaba..' daca voi ati gasit vacc asta, la noi il gaseam doar la Eurofarm, care si-au inchis pravalia si acum alerg de nabuna pe la toate farmaciile.
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
grecia 2006
DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!
cgaby spune:
mihaela - eu i-am facut havrix jr si varilrix...
magdone - eu am "luat" multe desene cu scooby doo de pe DC++.cauta si tu!
pupici.
luni incepem grupa mica!
gio spune:
quote:
Originally posted by bychi
[de indicii prin casa :-) Chiar nu stiam ce l-a apucat.
Gio, e musai sa faci cerclaj?
Nu stiu inca. Musai e daca nu-l fac sa ma comport ca si cum l-as avea adica sa stau in pat....
Mai ca m-as duce si eu la Metro, m-ati facut curioasa.
Eu nu-i fac saculet. In rucsac, o pungutza cu shimburi cred ca are cam acelasi rol.
Am vazut in pliantul de la Carrefour ca veau niste saculeti de panza (fas). Cred ca mergeau pt cine vrea.
va pup
18 +
martta spune:
Buna, fetelor!
Ieri am fost sa-i facem si Alexiei pasaport. Faza de filmat: cand a trebuit sa-i facem poza, am stat mai bine de 10 min s-o trezim. Trageam de ea cu totii, Vladut tipa pe-acolo(numai ca a devenit insensibila deja la zgomotul asta), iar ea ne mai zambea stirb, din cand in cand, amuzandu-se parca pe seama noastra.Pana la urma am stres-o cu un servetel umed, care era destul de rece, si-am rezolvat problema. Nu stiu ce relevanta va avea poza asta in viitor, caci ea are acum okii cenusii
Bychi: e greu in momentele in care fiecare are o pretentie(bineinteles ca in acelasi timp). Mi s-a intamplat sa alaptez si Vladut sa se trezeasca plangand ca vrea sa faca pipi.
Cu gradi, am luat decizia de a-l duce chiar din prima zi. E vb de 18 sept. Cred ca e cel mai bine. Alexia va avea deja 5 sapt. si eu cred ca a acceptat-o, ca s-a acomodat deja cu ideea ca are o surioara. Cand a fost la mare si vorbeam cu el la tel. ma intreba ce mai face. Am vorbit si cu educatoarea ieri si-mi zicea ca pot amana cel mult 15 zile, caci la gradi de stat, daca absenteaza mai mult de 15 zile consecutive se considera retragere. Asadar, incep sa am si eu emotii mari! Merci pt recomandarile in leg. cu ceea ce are nevoie. O sa-i fac listuta sotului sa cumpere.
Gio: poate ne mai zice Cornelia cum mai e vremea la mare. Cat a stat Vladut, a fost bine, iar apa era calda. Noi vrem sa ajungem la mare in per. 10-14 sept. Va fi prima iesire la mare in formula noua. Iti tin pumnii sa tratezi infectia cat mai repede. Ai grija de burtik!
Pup fetele, iar pe gravidute, de doua ori!
de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
amik spune:
am fost la gradi si am vb cu educatoarea. e draguta, cred ca trecuta de 50 si pare rabdatoare si neexpeditiva!are si un ajutor, o tipa mai tanara si noua.
alexandra nu a scos nici un cuvant.parca e muta exact atunci cand nu trebuie, fir-ar sa fie!asa ma oftic...
trebuie sa ii duc hartie igienica, sapun lichid si servetele de masa.trebuie sa facem o hartiuta cu poza ei, numele intreg, adresa, nr tel, pe care sa o puna pe dulapiorul ei.trebuie sa ii "brodez" toate hainutele cu numele...si mie nu imi place sa cooooos....
au zis ca micul dejun este consistent (cu exemple) si am decis ca acolo va manca de dimineata.nu are rost sa o scol cu mult inainte dimineata ca sa avem timp sa descantam mancarea...o scoala razvan la 8 si la 8.30 sa fie la gradi!(asa ma amuz cand ma gandesc la ei, dimineata, chiauni, sa se imbrace, sa se descurce...razvan al meu nu e obisnuit cu asta!)
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
alexandrueduard spune:
Salutare!
Azi am fost la serbarea de la gradinita. A fost f frumos, multi copilasi si mici si mai maricei. Au adus si 2 clovni, s-au jucat frumos vreo 2 ore.
De luni incepem gradinita oficial. Am niste emotii......Abia astept sa ma duc sa-l iau la ora 5 ca sa-mi spuna educatoarea cat de "cuminte" a fost si cum s-a descurcat cu mancare, dormitul, imbracatul si tot restul.
Pentru gradinita eu i-am facut vaccinul contra hepatitei A, iar Varillix-ul l-a facut la 1 an jumate.
Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut si ne "reauzim" de luni incolo.
Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."
cgaby spune:
hehehe...
amik - trebuie neaparat sa brodezi?? nu poti scrie cu pixul?
magda - ma bucur ca v-a placut prima zi...spor la treaba si acomodare usoara si rapida!
la stef luni vor veni zane si alba ca zapada...oricum, el deja e "veteran" acolo la gradi...asa ca nu mai am probleme!
pupici tuturor.
nicol74 spune:
Buna !
oau ce fierbere pe aici, toti copiii merg la gradi, tin pumnii
pentru incepatori !
Noi incepem abia pe 15 sept, sper sa fie 18 de fapt.
Nicol
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Eu sunt intr-o perioada superaglomerata si in acelasi timp sunt epuizata. Incerc si eu o schimbare in cariera, dar sa vedem daca imi iese. Deocamdata am foarte mult de invatat si de lucru si sunt si un pic demoralizata. Mi-am luat si acasa de lucru pt. week-end-ul asta.
Nu prea ma citit ultimele postari. Vad ca intreab Martta de vreme. E frig si ploua dar am inteles ca de maine se incalzeste. Cu toate astea, Doru a fost in ultimele zile cu copiii la plaja. Drumul spre Eforie era f. aglomerat azi, asa ca se pare ca totusi nu s-a terminat sezonul.
Cu gradi, noi am facut progrese, in sensul ca e nerabdatoare sa inceapa, sa isi faca prieteni si sa se dea in leaganele din curte . Ma bucur ca e intr-o faza buna acum si sper sa nu ii treaca pana pe 15.
M-a intrebat intr-o zi daca eu o sa mai fiu cand face ea 8 ani si daca o sa mai fiu cand se face ea mare ca tati(?!) Tot vorbeste de moarte, am descusut-o si mi-a zis ca ea zis Elena (femeia care ne ajuta in casa) ca toti oamenii cresc si mor . Nu ca nu ar trebui sa am si eu o discutie cu ea pe tema asta, dar ma enerveaza ca ii poate transmite informatii distorsionate si ca poate fi impresionata f. usor. E cam sadica in ultimul timp si se joaca intr-una "de-a doctorul", isi opereaza papusile fara sa le adoarma , spune ca le lasa sa moara , le rupe picioare etc.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze