Copilasi de iunie - iulie 2003 (75)
Raspunsuri - Pagina 21
crisotexa spune:
Dragele mele,
Ca si pe voi, ne-a apucat furia gradinitei. A noastra incepe pe 11 septembrie. Zilele trecute i-am luat cate ceva de imbracat si incalcat pentru gradi si nu vrea sa se mai desparta de "tenisii de gradinitza". In weekendul asta tati nu e acasa si Tudor este la bona. Mai sa trimita femeia inapoi acasa la mine, dupa tenesi.... Pomeneste mai mereu de gradi si este cam dezamagit ca orietenul lui de catarama nu este la aceeasi gradinita. Este atat de atasat de copilul asta si nu vrea sa-si faca si alti prieteni.
Si pentru ca in weekend am ramas doar cu Bodo, are si el acum parte din plin de mangaielile si rasfatul meu. Daca ar sti ca mai vine un "inamic" gen Tudor.... Oricum e un catel tare intelegator, mancal-ar mama...
Burtica mea e bine, azi am implinit 19 saptamani. M-am obisnuit cu ideea ca am tot baietel si deja sunt "mandra' ca voi avea doi flacai... Numele cred ca va fi Rares (desi copii il vor pronunta foarte greu). Tudor tot o tinea una si buna ca am in burtica o surioara (desi nu se joaca deloc cu fetitele). Cand ii spun ca o sa se joace baschet cu fratiorul lui, el zice "Si cu surioara...". Lasa frate, sa faca el copii, ca io sunt baba.
Bychi, iti tinem pumnii, vad ca mai ai tare putin!!!!
Martta, he, he, planuri de concediu, tare promitator pentru mine....
Cornelia, sa ai bafta sa iti schimbi jobul (pe unul mult mai bun). Si Tudor e tare sensibil. A vazut intr-o zi la TV cum un cal a cazut, intr-o lupta, si desi eu ii ziceam ca il face nenea doctoru bine, el plangea de ti se rupea sufletu...
Ce faina e vremea azi... sa tot te plimbi....daca poti . Vine ea si vremea mea!!!!
Pupa Crisa
cgaby spune:
crisa - felicitari pentru rares..e un nume frumos, mie imi place!apropo de "temeri" si stef incepuse zilele trecute sa ne intrebe daca o sa fim mereu mama si tatal lui...daca nu o sa plecam la alti copii...
bychi - tinem pumnii..mai ai putin!
succes la gradi tuturor!
madishor spune:
Salutare dragi mamici,
tocmai mi-am schimbat locatia si vreau sa vad cum apar ca proaspata calgareza. Noi bine, sanatosi, marti incepe Ana scoala, Matei se incaiera cu copilul gazdei, eu am marti interviu si nu ne gasim casa. Cam asta pot spune intr-o suflare, ca dupa ce am citit kilometri de mesaje de pe forum nu mai am forta de a scrie mai pe larg.
pe curand,
madishor somn usor
Life is a journey. Wear comfortable shoes.
amik spune:
madishor, sa fie intr-un ceas bun!!!bafta multa in continuare!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
Marox spune:
Incepem gradinita miine!!! Am niste emotii de numa'!!! Fac tot felul de cosmare, cit mai timpite , am visat-o pe bunica-mea, Dumnezeu s-o odihneasca, azi noaptea am visat ca mergeam la un concert cu trupa Compact si ca-l asteptam pe Teo Peter (parca asa-l cheama pe cel care a murit, nu?).
La gradinita grupele sint de 32 copii si mai aveam o speranta infima ca poate sa hotaraste inspectoratul sa mai infiinteze o clasa, acuma in ceasul al paispelea.
Alt motiv de neliniste este ca s-au schimbat educatoarele, inclusiv directoarea. De cele de dinainte mai stiam una, alta, de la colegele care au avut copiii la ele...acuma sint in ceata. In plus se pare ca va avea o educatoare care nu e cu norma plina la gradinita asta, adica 4 zile are una si in a cincea zi are alta. Ma rog, din cite am avuzit va fi la fel si in celelalte grupe, directoarea are o zi in care se ocupa de administrativ si o inlocuieste altcineva, etc.
Alex e ultra zen. Se plimba toata ziua cu ghiozdanul prin casa si spune la tuturor cum va merge el la scoala cu "mes Dora et mes Oui-Oui" (traducere: tenesii cu Dora L'exploratrice si ghetele cu Oui-Oui, numele francez al lui Noddy).
Va mai povestesc miine, tineti-mi pumnii!
crisotexa spune:
MADISHOR, chiar asteptam vesti de la tine. Sa aveti multa bafta!!! Oricum vad ca esti in focuri: gradinita, scoala, slujba, casa.... Cand te "stabilizezi" sa ne sctii si nou cate ceva despre zona (bineinteles dupa ce apuci ca o vezi !! Cum e berea pe acolo????
MAROX, io ma gandream ca aici e cel mai rau. Noi avem 26 de pitici in grupa. Vad ca la voi sunt 32. Am citit bine???? Poate sunt mai multe educatoare... Se pare (saptamana asta aflu sigur), ca doua educatoare super s-au hotarat sa ia grupa mica, anul asta. Doamne ajuta sa fie asa.
Weekendul asta am fost home alone. Petru in delegatie, Tudor la bona... Doar Bodo ce m-a consolat. Oricum azi am dat o raita in Cismigiu. Super vremea. Sa tot colinzi. De cand am mai "imbatranit", nu-mi mai place vara asa de mult. Prea cald fetelor in Bucuresti. Acum e tocmai bine.
Baby Expo anul asta e intre 21-24 septembrie. Tre' sa dau o raita, daca o sa fiu in stare.
Pupa Crisa
cgaby spune:
madishor - acomodare rapida....tinem pumnii sa rezolvati cat mai repede cu casa si serviciul. pupici.
crisa - bun venit acasa!
marox - acomodare rapida la gradi!
bychi spune:
Bafta multa copilasilor care icep azi gradinita si acomodare usoara! Mamicilor sa ne spuneti primele impresii!
Madishor,asteptam mai multe povesti despre voi!
Crisa cum de nu ne-am vazut in Cismigiu ca si noi am bantuit pe acolo in weekend!
Cornelia mult succes in schimbarea jobului!
Va pup
Bychi
pojogam spune:
Buna dimineata,
Am vorbit acasa si mama a fost la urgenta cu Flaviu ca i-au aparut niste bubite pe piele... nu e nici grav doar ca l-au trimis sa faca niste teste la alergologie... Rugamintea mea este sa-mi spuneti ce spital sau clinica este indicata aici in Bucuresti pentru asa ceva... La Iasi medicii m-au sfatuit sa aleg Bucurestiul ...dar nu mi-au spus unde anume...
Ma ajutati ?!
crisotexa spune:
POJO, imi rau dar chiar nu stiu. Mai caut pe net, daca aflu ceva te sun. Sa ne lasi nr. de telefon.
BYCHI, pai cum sa ne vedem daca io am stat ca babuta pe bancuta??
ANDRA, talica nu te-ai intors la capitala??? Cam mare destrabalarea!!
Pupa Crisa