Copilasi de iunie - iulie 2003 (75)
Raspunsuri - Pagina 22
alexandrueduard spune:
Salutare fetelor!
L-am dus azi pe Alex la gradinita.Era putin pierdut in spatiu. L-a schimbat cineva de haine, apoi s-a dus sa ia micul dejun si statea ca un mielusel pe scaunel, langa prietenul lui, cu un castronel cu cereale cu lapte in fata. Erau putin cam intimidati de toata forfota de acolo. Am zis sa sun pe la 12 sa vad cum ii merge. Nu a plans absolut deloc, cel putin cat am stat eu acolo si nici cand am plecat.
Pojo: eu sti ca spitalul Colentina e pentru boli alergice. Nu stiu daca nu cumva si Victor Babes are o sectie pt asa ceva. Dar cel mai bun e sigur Institutul Cantacuzino. Are site pe internet cu toate detaliile.
Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."
romana spune:
buna mamici.
L-am dus si eu pe Cristi la gradinita.
Dimineata cind am plecat de acasa Alin plingea ca vroia si el
'cu mama si cu Tisti".
La gradinita a fost aglomeratie mare: parinti, copii...galagie.
Cristi imi spunea sa nu plec, eu incercam sa-l linistesc dar cautam si un moment propice sa plec.
I-au dus la masa ( biscuiti, lapte, cacao- cine vroia). A stat el ce a stat linistit la masa apoi si-a adus aminte de mine si a inceput sda plinga. Plingea linistit si parca resemnat. Apoi cind m-a vazut s-a luminat la fata si mi-a zimbit. Am fost emotionata si-mi vena si mie sa pling, eram si dupa o noapte cam scurta.
El nu a prea mincat deoarece bea lapte dimineata la sculare, asa ca nu era flamind.
La momentul portivit am plecat si eu, cindnu era atent la mine. Sint convinsa ca a plins.
Mai era un baietel Matei care plingea si el. In schimb ceilalti copii n-aveau nici o treaba.
Eu cred ca daca copii au avut bone nu le vine asa greu sa se adapteze la gradinita, dar al meu a fost cu mine toata viata lui si acum... s-a trezit printre straini.
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
pojogam spune:
AM dat o groaza de telefoane sa-mi caut relatiile acolo la Bacau si va merge la policlinica de acolo, la alergologie insa il voi aduce si in Bucuresti dupa ce mi se va spune ceva cat de cat maic lar( pt siguranta...)
Mi s-a spus ca ar trebui sa-i faca o serologie ca sa vada daca intr-adevar parazitoza ar da asa ceva sau e de la altceva! M-am uitat pe sit la Institutul Cantacuzino nu ma sperie preturile insa va tb sa ma lamureasca un medic ce anume analize sa-i fac! Cand ma gandesc ca il inteapa pt sange mi se face rau... ca stiu ca ultima data a fost urat rau!
El face din cand in cand niste bubile ca niste blande si se scarpina si apoi ii trec, nu am reusit niciodata sa corelez cu ceva anume: cereale, cacao... adica din dulciuri...
MULTUMESC FETELOR!!!
nicol74 spune:
Mihaela eu zic sa nu dai bani pe analize scumpe si alte chestii, incearca la stat, la Spitalul Malaxa, este langa Cora Pantelimon, stiu ca asta e cel mai bun din tara pe alergologie.
Stiu un dr. f bun acolo, D-na profesor Radu dar din pacate si-a rupt piciorul, tripla fractura si nu se poate misca, incerc sa o
sun poate imi recomanda pe cineva.
Daca te grabesti poti merge au medic alergolog in urgenta, nu pot sa-mi dau seama cand de grav sau urgent e.
Dar ai putea sa te duci cu el la urgenta acolo, eu asa zic.
sanatate,
Nicoleta
madic spune:
Buna fetele,
Succes micilor "gradinari" care au inceput activitatea mai devreme, noi mai avem de asteptat, dar saptamana asta o sa trec si eu pe la gradi ca sa mai iau pulsul.
Succes si lui AMIK - din cate am retinut eu, de azi urma sa inceapa si ea serviciul (sper sa nu fi incurcat datele).
BINE ATI AJUNS - pentru MADISHOR & comp, asteptam primele impresii de la fata locului, adaptare la scoala, gradi, servici. Mult noroc pe acolo si te asteptam sa ne mai scrii (poate chiar mai des decat cand erai aici).
POJOGAM - eu stiu ca spitalul Malaxa e specializat pe alergologie, pt ca acolo a avut si sotul meu trimitere pentru astfel de teste, nu stiu sigur daca au si pediatrie, dar eu zic ca merita sa incerci.
Altfel, am fost si noi in w-e la bunici, iar de aseara suntem home-alone , ca am lasat copilu la sora mea la Ploiesti, pt o saptamana. Asa ca aseara ne-am destrabalat - la cumparaturi (, ce credeati) si am intrat la MINI PRIX in Otopeni, unde am mai completat garderoba de gradinita si cate ceva pentru noi.
Cand am ajuns acasa era asa de liniste, de nu-mi venea sa cred si, indiferent ce ar spune altii, mie imi prinde bine saptamana asta de liniste, dupa un an in care am stat cu ea non-stop.
Mariuca e bine, am vorbit cu ea aseara si mi-a zis scurt: mami, eu dansez, pa,pa, sa fiti cuminti si a pasat telefonul, iar azi-dimineata a plecat cu sora mea la scoala (ea e invatatoare) si mi-a zis sora mea ca au fost cu autobuzul (a mea nu a circulat pe aici cu RATB) si ca nu i-a tacut gurita nici o secunda, ceea ce stiam , asa ca n-are timp sa se plictiseasca. Adevarul e ca stiind-o cu sora mea stau linistita, mult mai linistita ca atunci cand era la bunici.
Asa ca mari vesti n-am sa va dau saptamana asta, dar raman pe aici.
Va pup.
Mihaela, am postat in acelasi timp cu Nicol, dar inca o data zic ca Malaxa ar trebui sa fie prima optiune.
anamaria spune:
salutare fetelor!
tin pumnii la toti gradinatzistii debutanti de azi! noi vom astepta inca o saptamana pt ca la gradi a noastra inca erau in pus de gresie+faianta.
nu va ingrijorati ca nu au plans azi dimineata copiii, inca nu stiau ce urmeaza!
noi am petrecut we la tara, ne-am bucurat de vremea superba si copiii s-au jucat de zor cu apa: in lighean cu barcutza, cu pistoalele de apa, cu galetusele la udat flori prin gradina si multe alte distractii 'ude'. am avut musafiri si sambata si duminica asa ca din ce imi adusesem de lucru de la servici nu prea am reusit sa fac nimic - da lasa ca compensez prin cheful de munca pe care il am azi - doar vedeti ca pierd vremea pe forum... maine avem o inspectie si sper sa iesim bine, desi taaare m-as mira!
va pup si mai vorbim.
PS tudor are si el o alergie, ii apar bubite cam de fiecare data cand mergem la tara, acum am depistat si cauza: l-a piscat o gaza si in cateva ore tot piciorul era plin de bubite (una de la gaza si restul reactie alergica). il tratam cu claritine si fenistyl gel, pana joi-vineri ii trece si in we la tara o luam de la capat...
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
grecia 2006
DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!
alexandrueduard spune:
Am sunat la gradinita si mi-au spus ca s-a acomodat f bine, nu a plans, a mancat, acum erau afara la joaca.
Am uitat sa va spun ce mi-a zis intr-o seara: il certam pt ca facuse nu stiu ce boacana si dupa ce mi-am terminat discursul Alex spune asa, ca pentru el: " BAI NENE, ASTA NU E VIATA"!.
Mi-au trecut toti nervii si m-a pufnit un ras! Nici nu stiu unde a putut sa auda fraza asta, dar a fost tare.
Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
"Ne temem de ceea ce va deveni un copil maine, dar uitam ca el este cineva astazi."
aditzu spune:
Buna fetele,
Si pentru Irina a fost prima zi de gradinita azi. Am luat-o dupa maas de pranz azi, dar maine vre-o s-o las la program lung. A fost Ok copilu, adica n-am plans, n-a urlat, a mancat la pranz dar a stat putin mai retrasa, mi-a zis educatoarea. Sper ca incet-incet sa inceapa sa socilizeze cu copii ca acum nu prea se baga in mijlocul lor. Oricum nu parea marcata de eveniment, mi-a spus ca se mai duce si maine, sa vedem dimineata.
Pa Adi
romana spune:
L-am luat pe Cristi de la gradi pe la ora 14, atunci se pregateau copiii sa se culce. Nu a plins, era destul de vesel si multumit de cum a fost in prima zi. Si el mai vrea.
De mincat a mincat la prinz. Asa mi s-a spus si era si patat pe tricou, semn ca totusi a avut o astfel de preocupare. Dar cind am ajuns acasa a mincat ca un lup flamind. Copii astia trebuia sa invete sa manince la gradi.
L-am intrbat ce a mincat si mi-a raspuns " nu stiu ce am mincat".
Din cite am vazut Cristi va fi coleg de grupa ca Luca al Andrei. Asa ca Andra draga sintem la grupa de iepurasi.Au avut ideea sa numeasca grupele cu nume de animale. Asa le va fi mai usor si copiilor sa stie unde e clasa lor. Pe usa sint lipiti iepurasi din hirtie si pe fiecare e scris numele unui copil. Cristi stie deja care e iepurasul lui.
Au fost si afara si s-au jucat. Au o curte destul de mare frumos amenajata cu topogane , hinti si are iarba frumoasa. In primavara era nisip.
Am luat si programul de masa cu meniul pe saptamina asta. O faza draguta : miine au la prinz ardei umpluti, dar pe foaie scrie "Andrei umpluti". Acuma ramine sa vedem daca e ardei sau Andrei.
Miine ma gindesc sa-l las pina la 4, adica sa doarma acolo. Ca altfel imi da peste cap toit programul de masa al Mariei si imi e dificil si cu Alin cu masa si cu somnul.
Madishor: Bine ca ati ajuns cu bine. Eu inca stau si ma gindesc cum le vine multor oameni ideea sa plece sa departe. La voi cum a fost? A fost idea ta sau a sotului? Sper sa va gasiti o locuinta pe placul vostru si sa-ti gasesti si o slujba buna.
Crisa: E foarte bine ca ai sa ai baietel. Se va intelege bine cu Tudor si vor fi nedespartiti.
Bychi : Stai cuminte si ai grija de burtica. Nu mai ai mult asa ca rabdare.
Mihaela: Nu am inteles daca pe Flaviu il deranjeaza bubitele? Va doresc sa-i treaca cit mai repede, de fapt sa determinati cauza ca sa le puteti trata.
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!
cgaby spune:
la stef la gradi a venit alba ca zapada, s-a jucat cu ei, i-a pictat pe fata...azi au fost foarte fericiti copii.
am inteles ca joi va veni profesorul trasnit sa faca niste experiente si sa le explice despre spalatul pe dinti.
pupici si succes in continuare "gradinarilor".