Copilasi de iunie - iulie 2003 (75)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amik spune:

eu sunt super dezamagita de gradinita.

alexandra a fost singura din grupa ei care a venit de azi la gradinita si, prin urmare, ce s-au gandit educatoarele?sa stea pt un copil pana la 4?neaaaah!hai sa sunam prostii de parinti si sa spunem ca nu mananca/plange si vin sa o ia.cand s-a dus razvan se astepta sa o gaseasca rosie la fata, plansa, suparata, dar copilul nu avea nimic.
pana sa imbrace el copilul, educatoarele au si tulit-o.

am niste nervi de mor!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

alexandra - nasol...eu le ziceam vre-o doua... ce nesimtite!in fine..asta e! traim in romania, nu stiu de ce ma mai mir...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

maine ziceam ca ma duc iar la ele sa le vorbesc clar si sa le fac cumva sa inteleaga ca daca aveam posibilitatea o mai tineam acasa.dar nu am pt ca de azi am inceput si eu serviciul, razvan are o afacere in spate pe care nu o poate lasa cand au chef astea.iar mie, sincer,mi-e teribil de jena sa incep cu intarzieri, invoiri, etc.

mai incercam si maine si sper sa reuseasca razvan sa fie suficient de incisiv dar si calm si rezonabil astfel incat sa nu se razbune educatoarele pe copil.

la serviciul meu e cool, adica azi am stat de povesti...lucrez chiar in departamentul de relatii publice, proiecte, presa, etc., deci chiar bucatica mea...pare ok!

succes picilor la gradinita!ca mai avem nevoie si de acum incolo de succes,nu?

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Salutare!

Vin si eu cu raportu' despre prima zi de gradinita. Da, copiii sint 32 in grupa, jumate grupa mica si jumate grupa mijlocie. Dimineata era nebunie cu parinti si copii care se inghesuiau pe acolo. Alex n-a avut treaba, a fost primul care a intrat in clasa, s-a asezat la masuta si s-a apucat sa se joace. A nimerit in clasa cu una din fetitele cu care era la doica, ea fiind insa in grupa mijlocie. Singurul lucru: nu voia sa-si dea jos ghiozdanul din spate, iar noi n-am incercat sa-l fortam.

Educatoarea pare OK. Fiecare educatoare are cite o auxiliara care o ajuta. Cea din grupa lui Alex ma cunostea, asa ca il reperase si pe el, s-a dus si i-a luat ghiozdanul si n-a protestat.

La prinz l-a luat Christophe si l-a dus la doica. Din spusele educatoarei, nimic de semnalat. Seara mi-a povestit ca s-a jucat cu trenul si s-a interesat daca si miine merge la gradinita.

copilasilor scolari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

hai ca m-am intors si eu din concediu, v-am citit rapid si m-am gindit sa va scriu 2 vorbe, ca am de lucru la greu.

Crisa - felicitari ptr Rares, un nume frumos, se potriveste cu Tudor . Chiar ma gindeam ca in ultima vreme toata lumea face "duble" pe aici, cu rare exceptii, mi-e si frica ca ma mai trezesc si eu cu un baietel in tura 2-a, si atunci chiar trebuie sa fac 3, sa am si eu o fetita Oricum ar fi, sanatosi sa fie, ca pina la urma nu mi-as da flacaul pe 10 fete (na, mama de baiat )

Felicitari tuturor "gradinarilor", noi o sa incepem mai tirziu cu o saptamina, ca dl. Luca a facut o febra de mare efect incepind de duminica dupa-masa, ieri dimineata am fost la medic, se pare ca n-are decit un usor rosu in git, dar vreau sa fie perfect sanatos cind il duc, ca doar nici mie nu mi-ar placea sa vina un copil bolnav acolo. Cu ocazia asta se pare ca am tratat si frica de doctor, ieri n-a plins si a stat aproape cuminte sa-l consulte, ca ultima data cind fusesem, acum 2 luni, a urlat non-stop de n-a putut femeia sa se apropie de el, desi era perfect sanatos.

Romana - ma gindeam eu ca vom fi colegi, fr. bine ca asa putem verifica informatiile si pune bazele unui sindicat la nevoie , si baietii se pot imprietenii, ca se "stiu" de mici...Si eu l-am inscris pe Luca tot pina la 2:00, dar dupa ce vad cum se adapteaza vreau sa-l las pina seara cit mai rapid, ca deja e super-mega-para rasfatat de atita stat cu bunicii.

Ajungem asa la concediul meu, care n-a fost cel mai reusit posibil. Vremea a fost timpita: o zi cald, o zi ploaie, o zi soare cu vint de nu puteam sta pe plaja...Una peste alta au fost 5 zile de plaja, dintre care unele parti cam friguroase, marea cu valuri sau nisipul ud de la ploaia din ajun. Thassosul a fost mult prea rural ptr gustul meu, un fel de Vama Veche greceasca, cu dughene in localitati gen litoralul romanesc: plastice si cirpe atirnate pe dughene fara discernamint, multe chinezisme etc. Am gasit totusi si un magazin dragut de bijuterii facute manual, unicate, unde mi-am lasat toti banii de pe card (fiind cam singurul loc unde am putut plati cu card, in alta ordine de idei). Pensiunea unde am stat era destul de ok, dar aveau utilitatile invechite, adica o bucatarioara care in anii '70 probabil era ultimul racnet, un dus horror, dar in schimb o terasa fr. mare si insorita. Grecii mi s-au parut cam nesimtiti, fara nici o intentie sa-si bata capul sa vinda sau sa te faca sa te simti bine - sa vedeti faza: la cei de la pensiunea unde am stat, ocupind 4 camere si 2 apartamente, am mincat de citeva ori la ei, si de mai multe ori am mincat iaurt cu miere, ca era intr-adevar fr. bun. Dupa ce primele zile asta costa 1.5 euro, in ultimele zile l-au scumpit si l-au facut 2 euro Iar copilul... a fost super obraznic, cel putin in primele zile mi-a venit sa-l dau, mai ales ca eram cu 2 fetite care stateau unde le puneai si mincau SINGURE tot ce aveau in farfurie In ultimele zile parca s-a mai domolit si Luca, iar pe drum a fost un inger, a suportat fr. bine cele 12 ore dus si intors in masina, n-a dormit decit putin, vreo 3-4 ore la dus si 1.5 la intors, in rest a cascat ochii la drum si a fost tacut cu gindurile lui. Pe feribot ne-a placut fr. mult, era plin de pescarusi care veneau si-ti luat piinea din mina efectiv, si mirosul de mare era asa de calumea, te simteai intr-adevar in vacanta. Ce mi-a mai placut a fost marea, adica intrarea in apa: apa era pina la bust vreo 3-400 de metri, iar in zilele in care a fost linistita iti vedeai picioarele prin ea. Luca a inotat cu vesta, e fr. incintat de el acum ca e mare si stie sa inoate

Cam asta-i darea de seama pe scurt, cind mai scot capul din probleme mai povestesc, o sa pun si poze sa vedeti cum arata.

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Dragele mele,

Vad ca usor, usor, veniti din concedii.

Andra, naspa cu vremea nasoala. Mie Grecia imi place tare mult, dar fara copil mic dupa mine si in traseu... Abia astept sa "bag o tura", la anul.... Tudor ma tot intreba cum il cheama pe bebe din burtica si a trebuit sa ne hotaram rapid. Rares o sa se pronunte mai greu dar mi-a placut si mie mult . Abia astept sa-ti vad bijuteriile. Poate facem o intalneala dupa ce ne potolim cu gradinitele...

MAROX, pai vad ca sunt ei 32 in grupa dar sunt impartiti in doua tabere, fiecare cu educatoarea ei si cu "asistenta". Se schimba situatia... La noi sunt 26 in grupa mica cu o singura educatoare.

MAROX, ADITZU, MAGDA, asa incurajati-ma cu gradinitza. De luni o luam si noi de coada. Abia astept pentru ca Tudor se cam plictiseste cand nu e prietenul lui in preajma. Deja ma cam streseaza ca tine atat de mult la el si afectiunea nu e chiar pe deplin impartasita (adica prietenul lui se joaca cu el dar daca vin parintii de la servici, lasa tot si pleaca. Tudor se culca cu el in gand si adoarme asisdelea). Sunt paranoica??? O sa ma mai bucur tare ca scap de grija mancarii lui Tudor. O sa am 3-4 luni de respiro, in privinta asta. Tare mult m-as bucura sa am un copil mancacios, sa pape san si apoi orice mancarica...

Vedeti ca intre 21 si 24 septembrie e Baby Expo. Aviz amatoarelor!

Ce zile frumoase de toamna... Daca ar fi asa si in weekend!!

Pupa Crisa 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Andra: Bine ati venit din concediu. Sanatate lui Luca. Azi am vazut "iepurasul lui Luca" linga "iepurasul lui Cristi". Eu pe Cristi l-am inscris cu program lung, pina la ora 18.

Mai azi nu m-a lasat Cristi sa plec acasa, se tinea lipit de mine, iar cind am disparut a inceput sa urle, dar nu m-am intors , am plecat ca si asa am stat o ora acolo.

Amik: Greu cu educatoarele astea ce nu inteleg ca s-a terminat vacanta. Ma bucur pentru tine ca ai gasit un loc de munca ce ti se potriveste, dar nu cred ca am retinut unde ziceai ca lucrezi.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Buna!
Multumesc ...
Problema nu e urgenta c anu e nimic grav doar ca mi-a facut cam o data pe luna fazele astea si e cazul sa incep sa-l caut... Taman acum cand tb sa-l duc la gradi din 15 sept; si nici actele noastre nu sunt gata ca sa facem dosarelul pt el!
Acum am vb la telef si i-a dat Zyrtec, Elocom cu asta chiar nu sunt de acord si nici cu Peritolul Despre Zyrtec informatii cam putine... Ca sa-i treca si apoi sa fac niste analize... deci mai am de astepta dupa terminarea tratamentului inca 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Buna fetele,

A doua zi de gradi la Irina si deocamdata e cat de cat ok, adica "nu mananca nimic , nu socializeaza , dar e cuminte si nu plange deloc la despartire.

De fapt azi de dimineata cand s-a dat jos din masina m-a anuntat ca nu papa la gradi, asa ca sa nu-mi fac sperante .
Si azi am luat-o la 13 ca nu m-a lasat inima sa stea copilul nemancat pana la 18, dar promit ca maine o las si la somn, mai ales ca azi cand am ajuns mi-a spus " De ce ai venit mami sa ma iei? nu trebuia".
Am vorbit cu educatoare si imi zicea ca Irina e cel mai cuminte copil, adica sta unde o pui si se joaca frumos (are grija sa-si scoata parleala acasa), dar socializarea ei e zero, din cand in cand mai vine un copil la ea si-o baga in seama, dar ea nu se duce la alti copii.

Andra - multa sanatate lui Luca si bine ai venit din concediu.

Pa Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Salut!
Abia ce am inceput si noi gradinita de 2 zile si maine il tin acasa pt ca tuseste ca un magarus. Dr a zis ca e rinofaringita, adica banalul guturai in termeni stiintifici. Dar tusea asta ma omoara. Parca ma oboseste pe mine. I-am luat sirop din muguri de pin. Am avut noroc ca la gradinita a venit o doamna dr. pediatru acolo sa-i controleze pe toti, asa ca am prin ocazia sa o rog sa mi-l consulte primul si mai in amanunt. Mi-a dat sa-i fac niste analize (cele uzuale) si o imunograma sa vada daca e nevoie de o intarire a organismului ca raceste destul de des, zic eu.

Ce mai fac proaspetele si viitoarele mamici?

Magda si Alex(3 ani)
http://photos.yahoo.com/magdacorlea
,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’

Mergi la inceput