Aspirante optimiste > 20 ani (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

felicitari Vas...chiar daca vin si eu la urma, dupa un sir intreg de alte felicitari...dar ieri n-am putut intra, ca am fost la bucuresti si am venit f tarziu...
azi cum am ajuns la birou am si intrat sa vad ce s-a intamplat cu tine....
ma bucur asa de tare ca la tine s-a legat...sa iti dea Dzeu sanatate multa si un bebe sanatos, frumos si destept.
sigur a fost o experienta emotionanta sa vezi cele 2 liniute pe test..
imi doresc cu disperare sa le vad si la mine...
sunt in continuare f optimista, simt eu ca luna asta se va lega ..nu stiu dc...
am primit de la nasa un test de sarcina...original cadou pt nunta de hartie , nu?
sper sa fie cu noroc...

mai vb fetele!

pupici!

Nunta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Z 20. Nu am simptome de sarcina Offf parca n-am mai fost insarcinata si nu mai stiu cand incep simptomele si cum! Data trecuta am ramas fara sa stiu si am facut testul in ziua cand mi-a intarziat. Dar acum nu ma gandesc decat la teste
Mi se pare ca mai e un secol pana la sf saptamanii viitoare!!!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

si eu sunt tot Z20...eu sincer nici nu stiu cand ar trebui sa inceapa simptomele si care ar trebui sa fie ele...

pe mine ma dor putin sanii, dar nu in totalitate, doar mameloanele daca la ating...alte semne nu prea vad...mai ziceti-mi voi dupa ce ar trebui sa ma uit...la ce semne ar trebui sa fiu atenta...

hai laura ca asteptam impreuna pana sapt viitoare...tu de cat ai ciclul? la mine e de 30-31 in general, dar luna trecuta a fost de 29...

hai poate se leaga si la noi...vreau si eu 2 liniute pe test..

Fortza fetele!

Nunta mea!

Mergi la inceput

Rox Dox de obicei CM-ul meu are 28 de zile, dar luna trecuta mi-a venit la 25 de zile. Asa ca nu stiu cum va fi luna asta! Poate avem noroc

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Laurica: dac-ai sti cat de bine te inteleg cu rabdarea...e exact ce-mi lipseste mie cu desavarsire Stiu cum e sa stai ca pe ghimpi dupa ovulatie zi de zi, ora de ora, sa incepi sa faci teste inca din Z25 si sa astepti sa treaca timpul ora cu ora caci poate maine se va pozitiva testul. Stiu cat de usor e sa spui trebuie sa ma relaxez, sa ma detasez si sa nu reusesc deloc. Dar te rog eu sa incerci sa te gandesti la altceva ca stresul e primul dusman al sarcinii Iar simptomele cel mai devreme apar la 2 saptamani de la conceptie, fff rar, de obicei la 6 sapt de la conceptie. Asa am vazut eu pe la odisee...Asa ca e prea devreme sa incepi sa cauti simptome
Ai idee cumva daca senzatia de mancarime in zona uterului (imi vine sa ma scrapin cateodata ) poate fi un semn??

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Buna dimineata!

Mi_a in primul rand eu zic sa nu intri in panica. Spottingul inainte de menstruatie nu e chiar o raritate intre femei. Cred ca cel mai bine ar fi pentru tine sa te linisteasca niste dozari hormonale, care te pot lamuri exact cum stai. Eu aici nu pot sa fac asa ceva asa de usor ca in Romania, si din cauza asta sap internetul la greu. Eu am luat AC ani de zile si doare de 3 luni incercam si noi pentru bebe, asa ca imi caut cu lumanarea orice mic simptom sa vad daca hormonii mei si-au revenit. Ultimele doua cicluri am avut pete bejulii care s-au transformat pe urma in maro, cam cu 2 zile inainte de ciclul propriu zis care a venit rosu si cu dureri de burtica. Eu ziua asta cu rosu o iau ziua 1. Sper sa nu fie o problema prea mare. Pe aici nu prea se inghesuie sa iti faca analize prea multe de fertilitate pana nu ai implinit un an de incercari fara rezultat, asa ca mai am de asteptat. Iti tin pumnii si tie sa fie bine

Irlandeza eu zic ca e bine si daca prestezi din 2 in 2 zile pentru ca innotatorii ar trebui sa reziste teoretic pana la 72 de ore la tine in burtica in asteptare de actiune. Eu prestez in fiecare zi ca ma fugareste barbatu pe aici prin casa si abia scap de el. daca ar primi de 5 ori pe zi tot nu ar fi satul . Sper sa iasa bine luna asta si la tine

Catty luna trecuta mi-ai intins o manuta cand eram eu trista si deprimata. Luna asta incerc si eu sa fiu alaturi de tine. E asa de greu sa nu cauti semne - inteleg perfect ca asa fac si eu, dar inca e asa de devreme! Sper din tot sufletul sa fie un samburel acolo, pentru ca meriti! Cel mai bine ar fi sa te relaxezi si sa nu te mai gandesti la bebe pana nu ar trebui sa vina uratii, pentru ca stresul face foarte mult rau.

Bubuleana eu presimt o veste buna in curand
Laura Iana nu mai ai asa de mult de asteptat - vei vedea ca va fi bine

Fetelor eu sunt suparata ca ma cam inteapa vezica si banui ca am facut o mica infectie urinara desi nu simt sa ma usture cand ma duc la baie. Si aici e asa complicat cu analizele Pana imi fac eu programare la medicul de familie si vin rezultatele si iar imi fac programare sa mi le citeasca trece o vesnicie

Mergi la inceput

selina: multumesc de incurajare

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

SELINA, stiu ca ar trebui sa nu ma mai gandesc, dar imi este imposibil. De 3 ani astept si plang si ma rog. Luna asta era singura luna ramasa inainte de inceperea drumurilor la Bucuresti pt analize. Mi-e frica de ceea ce ne asteapta. Mi-e frica sa nu clachez la un moment dat sau sotul meu sa refuze sa mergem mai departe. De aceea ma agat de orice lucru si senzatie cat de mica.
Stiu ca este aproape imposibil sa raman cu un sot care are oligospermie severa si mobilitate mica plus nr extrem de mic, dar eu continui sa sper ca poate poate Dumnezeu o sa imi indeplineasca dorinta si minunea mea se va implini.
Pe zi ce trece nu imi mai gasesc linistea si sufletul meu arde din ce in ce mai tare. Stiu ca toate simtiti asta, dar eu acum nu am decat sa sper in minunea mea.
Multumesc frumos ca esti alaturi de mine Selina.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Bubuleana dupa ziua 25? Eu am facut deja un test azi dimineata, deci sunt mai dusa ca altele Normal ca a iesit negativ, dar inca nu disper! Bubuleana despre mancarimea asta nu stiu nimic, dar zic sa-ti pui sotul sa o scarpine

Selina multumesc! Pt infectia urinara bea niste picaturi de albastru de metil (5-10 picaturi intr-o cana de apa) si-ti curata rinichii si vezica. Rau nu are ce sa-ti faca. Remediul asta il am de la dr de familie.

Poze Laura

Mergi la inceput

Laurica: cel mai, cel mai devreme test ar trebui facut la 10 zile de la data presupusei conceptii insa cel mai sigur trebuie facut la 14 zile de la data respectiva asa ca tu daca suspectezi ovulatia in Z14 cel mai sigur ar fi sa faci test in Z28. Stiu ca nu rezisti, nici io nu rezist. In fiecare luna fac cel putin 10 teste

bubuleana

Mergi la inceput