Aspirante optimiste > 20 ani (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

am inteles..simptomele ar trebui sa apara dupa aprox 2 sapt de la conceptie...dar CARE SUNT ALEA?

ziceti-mi si mie sa stiu dupa ce sa ma ghidez...

laura, hai sa ne luam de manuta si sa ne abtinem de la teste...pana trecem de ziua Z...

oooofffff....hai bebic mai repede...

tocmai ce m-a vizitat o prietena insarcinata luna 8...se plange ca nu poate sa doarma, c-o loveste, ca i-au aparut vergeturi..etc...vreau si eu din astea chiar daca sunt nashpa...

Nunta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Laura Ioana nu stiu de unde sa scot aici albastru de metil si nu stiu cum ii zice pe germana. Intre timp ma doare vezica asa rau ca ma voi duce la doctorita de familie si ma rog de asistente sa ma lase sa intru fara programare.
Azi sunt z 13 si mi-e frica ca va trebui sa iau antibiotice - si ce ma fac oare de acum incolo - oare poate sa imi dea ceva care nu ar face rau unui eventual bebe? Sau sa ma feresc de acum luna asta? Ce ghinion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Selina nu e nevoie sa te feresti ptc si femeile insarcinate fac infectii urinare, chiar destul de des unele. Poate afli cum se zice la albastru de metilde la alte fete din Germania!

Rox Dox[ intra la Vine barza si pe prima pagina sunt trecute toate simptomele sarcinii (sau aproape toate, ca unele femei simt ceva si altele altceva).

Bubule eu cred ca ovulez imediat dupa CM (anul trecut asa am ramas ptc in restul lunii foloseam preze) asa ca nush ce sa mai zic Oricum urmatorul test e la sf sapt viitoare! Promit!

Poze Laura

Mergi la inceput

saru'mana pt indicatii....ma duc acolo sa vad ce gasesc
si daca e vreun semn si la mine va anunt!

pupici!

Nunta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

scumpele mele multumesc din suflet pentru urari.
Rox Dox , Catty despre semne nu pot sa va spun mare lucru deoarece sunt foarte asemanatoare cu cele de CM, cel putin asa a fost in cazul meu. Nu va mai chinuiti ca o sa vina intr-o zi, mie nici acum nu-mi vine sa cred ca mi s-a intamplat, si deja imi doresc sa creasca burtica, si sa pot spune la toata lumea.
Apropo m-a intrebat sotul daca v-am spus, stia clar ca am sa va spun din prima zi. MA mai intreaba din cand in cand "ce mai fac fetele"?

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Selina ce norocoasa esti ca te "alearga" sotul. Eu ma pregatesc sa incept "luptele" de la ovulatie. De ieri il doare si o masea...asa ca sa vezi nervi

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

mi se pare normal sa vrei sa-ti creasca burtica si sa spui tuturor...
sa-ti faci poze sa ne arati si noua evolutia lui bebe in burtica lui mami!

dragut sotul tau..zi-i ca fetele il saluta si ii ureaza sa fie un bun tatic si sa aiba grija de mami!

poate Dzeu ne da semne bune la mai multe luna asta!

Nunta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Vas la cele scrise de Rox_dox adauga si felicitarile noastre si pentru el. Ca doar a luat si el parte nu !

Luy, Bubuleana merci ca va ganditi la mine. Ei asta-i viata, dar ii dau bataie inainte. Luna asta d-na dr. a zis ca facem pauza asa ca intre timp ma apuc de naturiste. 3 luni o dau pe platunte. Luna viitoare cica fac laparo. Sotul si-a facut azi analizele, asteptam rezultatele - o sa va anunt ca sa-mi spuneti ce sa fac dupa.

Va pup pe toate.

Aaaaa Cathy - tin pumnii stransi la tine. Azi Z23. Numar cu tine.

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Corinuk nu plange. Si eu marti seara cand m-am dus la baie si-am vazut rosu am plans. Si am venit la sotu' si iar am plans. Intr-un final m-am potolit si cand am auzit o fetita la televizor strigandu-l pe taica-su "papa" iar am inceput si uite -asa. Dar nu ma las, m-am trezit dimineata mai hotarata ca oricand sa rezolv problema. Incerc sa nu pierd vremea deloc. Fac ce analize cred ca mai e nevoie, operatii, naturiste acum in pauza asta de 3 luni. Poate am noroc asa. Si daca nu in ianuarie o iau de la capat stimulari, inseminari. La anu' cel tarziu, vreau sa va dau vestea cea mare. Hai si tu cu mine la odisee vrei!?

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

ooofff...asa e...greu cand se intampla din astea...
si eu luna trecuta tot am sperat pana in ultimul moment si cand m-am dus la baie si am vazut petele rosii...cu greu m-am abtinut sa nu bocesc...
lasa ca rasare soarele si la noi...o sa vedeti voi!

pupici!

[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

Nunta noastra!

Mergi la inceput