Aspirante optimiste > 20 ani (6)
Raspunsuri - Pagina 10
rox_dox spune:
de Pamella a mai auzit cineva ceva?
ce s-o fi intamplat?
sper din tot sufletul ca a plecat in vacanta sau nu mai are net sau ca e prea fericita si sarbatoreste!
Pam, daca mai intri pe aici, da-ne un semn!
http://tt.lilypie.com/JfOap3/.png
Nunta noastra!
catty spune:
MIRAMAR, multumesc frumos ca vrei sa numeri cu mine. Oricum ma cam pune pe ganduri temperatuta asta care se apropie de 37, mai ales ca la mine fffffffff rar vad 37 temperatura si la ovulatie. Acum pana martea viitoare nu o sa mor, desi tare as vrea sa ma duc maine dimineata sa imi fac un test de sange.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
CHOWPERSA spune:
Scuze dar eu nu am internet acasa asa ca intru odata la 4 zile atunci cand sunt in tura asa ca nu pot raspunde imediat.
Deci sunt in ziua 39 cu TB 37.4 Nu stiu ce sa mai cred.Testul de sarcina a iesit negativ (barza in ziua 35)Simtomele persista.Asa intarziere nu am mai avut.Saptamana asta trebuie sa ajung la dr.
va pupici cu bebici
DANNA
selina-d spune:
Eu dupa ce m-am plans dimineata ca ma paste o infectie urinara si m-a hotarat sa merg la doctorita de familie sa ma rog sa ma primeasca - bineinteles ca mi-au cam trecut toate simptomele in afara de o usoara durere in zona. Dar tot m-am dus si mi-a facut si analiza de urina ca aici se face cu niste testere care spun pe loc cum e treaba si nu aveam nimic in urina. Ma mai prezint si maine cu prima urina la paharel. Daaaar m-a palpat si mi-a zis ca am ovarul drept cam umflat - ar putea fi o anexita? ma mai doare burtica in partea de jos un piculet dar sincera sa fiu nici eu nu stiu ce am. Sunt ziua 13 - ar putea fi ovulatie? Stie cineva cum se manifesta anexita? Oricum simt ca ceva nu e in regula.
Iertare ca va bat si eu la cap cu problemele mele , dar poate stie sa ma ajute cineva si pe mine cu o parere. Va multumesc
catty spune:
SELINA, anexita se manifesta la mine cu dureri mari de ovare, urinari frecvente si o usoara jena atunci cand ma duc la toaleta. Ovarul usor inflamat ar putea fi si de la ovulatie, mai ales ca esti z13. Fa-ti maine dimineata sumarul de urina si daca iese ok treci la a doua varianta, anexita. Pana atunci stai linistita.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
asi spune:
quote:
Originally posted by gabiu
Din fericire cred ca nu mai e cazul de asa ceva intrucat am 2 teste pozitive. Sper sa fie bine si sa ma pot bucura de chestia asta.
va pup si zile fertile
gabi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos
FELICITARI!
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
bubuleana spune:
gabiu: te felicit si aici: BRAVOOOOOOOOOO! FELICITARI!!!
mai povesteste-ne si noua despre minunea ta
bubuleana
Zenobia spune:
sunt si eu o aspiranta de vreo 3 ani, ma primiti? va pup.
Maine dimineata ma duc la monitorizare. Cred ca in weekend trebui sa trec la .
Zenobia