Aspirante optimiste > 20 ani (6)
Raspunsuri - Pagina 7
Laura Ioana spune:
Bubuleano ai rabdare Am auzit de cazuri in care testele de sarcina se pozitivau la o sapt/ doua de intarziere a CM!
Poze Laura
mi_a spune:
Buna! Felicitari tuturor si sa fie un capitol cu noroc pt. cat mai multe dintre noi!
Laura Ioana ,merci ca m-ai trecut la aspirante!
Selina,am citit linkurile pe care mi le-ai recomandat.Am aceleasi simptome ca cele descrise acolo si pe care le-am spus si medicului , dar nu a luat nici o masura.Daca progesteronul e scazut ,si, asa cum scrie pe unul din linkuri, spottingul nu dispare nici dupa tratament cu progesteron , ce e de facut atunci? te rog ,raspunde-mi , as vrea sa dezvoltam acest subiect pt. ca pana la tine , nu am aflat nici o info..Da-mi cateva detalii si despre situatia ta cu spottingul
irlandeza spune:
Selina bine faci ca prestezi in fiecare zi , bine ca sotul tau poate. Noi am inceput cu Z 7 sa prestam , o zi da si una nu , si cred ca tocmai cand trebuia sa prestam noi nu am facut nimic , si acum nici urma de mucus , cred ca am terminat cu ovulatia pe luna asta. Testele asa-mi arata.
Noi 2 singurei
luy spune:
vas, FELICITARI !!! Am citit de dimineata vestea minunata da' nu am reusit sa scriu deloc pana la ora asta, am avut o zi tare plina la serviciu (ce dovada mai buna vreti ca uite, nici la ora asta n-am plecat acasa ???)... Dar... ma gandesc eu ca inca mai e valabila vorba aia pe care o spuneam cand eram copii si jucam v-ati ascunselea , si anume : "urma scapa turma" Asa ca vin si eu abia la ora asta sa-ti urez o sarcina usoara si un BB frumos, sanatos si neastamparat... Ma bucur tare mult pentru voi... Bravo !
Bravo, Liana30, ai fost pe faza !
Ih, acu' vine partea grea... Ca am vrut din tot sufletul sa aud vesti bune de la Miramar, ii doream sa fie una din norocoasele care reusesc din prima la IA... Miramar, draga mea, stiu ca dezamagirea e mare... Dar si mai mare e dorinta de a reusi, nu-i asa ? Hai ca nu ne lasam ... Mergem mai departe... BB ne asteapta pe fiecare dintre noi... Ne ridicam si mergem mai departe, o sa avem noi grija "sa ne scoatem parleala" cand il vom tine in brate... Sunt alaturi de tine pe acest drum...
corinuk, trebuie sa strangi din dinti si sa-ti revii ! Stiu, e greu... dar atata vreme cat avem speranta si dorinta... NIMIC nu ne poate sta in cale ! Ia mana mea si hai ! Inca un pas catre minunea noastra ...
bubuleano, si eu am produs luna asta vreo 4 teste negative (am fost "perseverenta=incapatanarea" intruchipata) si uite ca nu m-am calificat la ... Te provoc sa fii tu exceptia de la regula si sa faci un salt in partea a doua a listei, si ia-ti si testele tale cu tine, pui cate 2 unul langa altul si rezolvi problema
Pup toata gramada de optimiste Nu va lasati fetelor !
Pentru Barbye - una dintre noi. Trebuie sa ajuti !
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
ralu76 spune:
Felicitari proaspetelor gravidute!Sa fiti sanatoase si voi si bb-ii de la voi din burtici!
Laura , mi-ar place sa pot spune ca eu urmez; azi semne de ovulatie , astept sa vina husband acasa sa sar pe el.
Luna viitoare e ziua mea , asa ca poate o sa am parte de un cadou frumos atunci ; de fapt e singurul cadou pe care mi-l doresc.
bubuleana spune:
Miramar: sunt alaturi de tine
luy: in curand o sa incep si eu ca oanabbb sa desenez cu pixul a doua liniuta
bubuleana
kriss79 spune:
Z19..nu mai am rabdare fetelor..bine ca plec maine la munte ca acasa ma mananca palmele sa fac teste
ralu76> si eu peste o luna fac 27 si imi doresc cadou
POZE
Cristina S.
catty spune:
Neata fetelor,
Simptome din zi 23. Durerea de sani a inceput sa mai cedeze, ovarele ma jeneaza in continuare, urinez f des si de cele mai multe ori am senzatia ca fac si ma duc degeaba la toaleta.
Si pt prima data aseara, zi 22, am vazut ca mi s-au umblat vizibil sanii. Dimineata insa erau "moi si mai flescaiti", scuze de expresie.
Ce parere aveti de asta? Nu as vrea sa sper prea mult pt ca nu vreau sa cad prea de sus.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
catty spune:
Fetelor, treceti-o pe AMELY sus la gravidute. A trecut deja la odisee.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"