Aspirante optimiste > 20 ani (6)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

chowpersa, mai zi-ne cum e cu cele II ! Ai fost la medic ?

Pentru Barbye - una dintre noi. Trebuie sa ajuti !
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Doneaza o carte pentru un copil din Basarabia :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77639

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Chiquitita esti o dulce, din pacate asteptarile mele s-au terminat in culoarea rosie. Asta e, fiindca era a treia luna de stimulari acum sunt in pauza pentru 3 luni, timp in care m-am apucat de naturiste. Luna viitoare cred ca fac laparo. Asta e - pana una alta poate e mai bine asa, si eu si sotul meutrecem printr-o perioada proasta si foarte stresanta care speram sa se termine in maxim 2 luni, si-n a treia ne relaxam si de Craciun poate nefacem reciproc cel mai frumos cadou posibil

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

amameda, iti dai seama ca nu vreau sa risc..
eu de aia nici n-am vrut sa ma ating de pastile..
algocalminul ala injectabil e sg chestie medicamentoasa pe care am facut-o atunci..in rest, m-am tratat numai natural...

si saru'mana pt informatii!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Fetele la toate, nu mai ma agit, am zis ca sunt oameni dar nu se incadreaza in aceasta categorie... nu-i mai bag in seama, imi vad de camera mea si de al meu sot, caut sa stau cat mai calma sa nu dau bani pe tratamente degeaba....scopul nostru e sa avem un bb si apoi vom mai vedea... oricum slava Domnului ca parintii mei au minte si ne ajuta...
Corinuk sper ca se simte mai bine finuta....
Oanabbb ceva semne???

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Va pupsi va trimit !
Multumesc ptr raspunsuri!Acum este mai bine finutza mea
dar aseara m-a speriat cand mi-a dat telefon plangand,iar eu am sunat toate prietenele care au copii si mi-au spus de paracetamol si oscillococcinum!
Va pup si asteptam vesti cu liniute II

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

N-am rezistat si dimineata am facut testul: negativ Nu mai fac altul decat daca imi intarzie sambata ciclul!

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

oooofffff...laurici...
hai ca facem amandoua de manuta daca e sa ne intarzie ciclul..

te pupic!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

miramar esti o scupma
ma bucur ca reusita mea iti da incredere si putere.
o sa scriu povestea mea in curand.eu am vorbit cu dna. dr. inainte de concediu si mi-a zis mergi, relaxeaza-te, refa-te fizic si psihic si cand te intorci incepem investigatiile.si uite ca relaxarea si concediul ne-a adus .in seara asta am programare la dr.
inca nu am intrat la odisee.mai stau pe la voi ca poate se mai ia la careva.

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mi-a venit CM-ul Sunt foarte dezamagita, dar poate luna viitoare...

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Buna fetelor,

Ma ajutati si pe mine cu opiniile voastre?
Din octombrie voi urma un tratament de stimulare cu Clomifen citrat sau Clostibegit, pentru ca nu ovulez. Imi doresc foarte mult un bebe.
Stiti cumva pe cineva care sa fi ramas in urma unui astfel de tratament de stimulare?
Am inteles ca este necesara monitorizare echo si ca dupa trei luni se face pauza. Aveti idee cat timp este pauza?
Desi am facut echo si doctorita mi-a zis ca luna asta nici unul din ovare nu ovuleaza, ca sunt linistite, pe mine ma cam dor si ma inteapa... Poate am noroc si ovulez mai tarziu!

Am avut o problema in iulie, cand nu imi venea ciclul si a venit dupa un tratament cu utrogestan. Nu eram insarcinata, pur si simplu a fost o dereglare hormonala.
Din august, urmez o diagrama data de doctorita mea cu vitamina A si vitamnina E forte si din a 7-a zi a ciclului, orgametril 2/zi, timp de 10 zile. Cu tratamentul asta, in septembrie mi-a venit ciclul la 28 de zile.
Asa ca , in diagrama mi-a mai introdus si medicamentul asta Clomifen citrat sau Clostilbegit, 1/2 pastila pe zi, timp de 10 zile, din ziua a doua a ciclului.
Din octombrie o sa incep tratamentul....dar mi-e frica de mor....daca nu isi face efectul????
Doctorita imi spune ca totul mi se intampla pe fond nervos, ca sunt incordata. Mi-am facut analizele toate, sunt ok...alta explicatie nu are, decat stresul.
Citeam pe alte forumuri de fete care au urmat o astfel de stimulare cu medicamentul asta...si tot nu au ramas insarcinate.
As vrea sa nu disper...nu stiu de ce nu pot sa fiu optimista!

Va multumesc tare mult

Mergi la inceput